Two-Face Costume IdeeënVerkleden in kostuums tot twee gezicht zorgt ervoor dat kinderen van alle leeftijden om hun creativiteit te uiten en onderwerpen te verkennen buiten het traditionele aanbod. Helpt kinderen leren over de identificatie van de basiskleur, het weer en andere informatie die nodig of vrienden aan te moedigen volwassenen op te geven voor een nacht en ontspannen, terwijl een terugkeer naar de dagen van de basisschool tekenles. Controleer de ingrediënten en waarschuwingslabels en gebruik niet-giftige verf veilig voor aanbrengen op de huid.

Wat zijn

Two-face kostuums bieden een kans voor individuen om meer creatieve-minded kanten van hun persoonlijkheid uit te drukken, evenals imiteert hun favoriete pop cultuur. Jonge gekostumeerde twee gezicht te krijgen om te kleden in kostuums meest kleurrijke van leeftijdsgenoten single-schaduw, en volwassenen genieten van het krijgen van een verkleedpartijtje spelen in een hoger niveau herinnert kindertijd. Deze gezichten zijn één basiskleur aan beide zijden en hebben alle details geschilderd in de kleuren extra.

Feesten toepassing

Verkleden in een kostuum partij twee gezicht elke specerijen. Halloween, St. Patrick's Day, 4 juli, verjaardagsfeestjes en voetbalwedstrijden bieden allemaal de mogelijkheid om uw waardering voor de jeugd viering bij de hand te drukken. Delen van back-to-school profiteren ook van speelse decoratie.


Tips Jeugd

Als je pre-school kinderen of kinderen thuis, een welkome verandering van de seizoenen door het schilderen van gezichten in een kleur die is het seizoen van de productie en een nieuw seizoen. Kinderen zullen ook genieten van het uiten van hun unieke smaak en stijl door het schilderen van hun gezichten in verschillende kleuren. Gebruik zwart en wit voor mimespelers, gele en zwarte of rode en zwarte hommels voor lieveheersbeestjes. Gezichten Camouflage de gelegenheid om te versieren met veel nuances bieden ook.

Ideeën voor volwassenen

Of u nu het hosten van een zomerfeest in kostuum, om te gaan naar een sportevenement met vrienden of op zoek naar een aanraking van een vriendelijke buurt pokertoernooi toe, gezichten geschilderd in twee kleuren past bij vele noden. Het hebben van materialen die beschikbaar zijn voor de gasten op het feest onvoorbereid.

waar ze te vinden

U kunt het nodig is om een ​​kostuum memorabele samen te trekken, zonder de uitgaven veel geld materialen te vinden. Veel stukken en accessoires zijn gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen, zoals kleding of veiligheidsspelden, schorten, sokken, sieraden, knopen, haarspeldjes, make-up of jarretelles. Voor de meest moeilijk om items te vinden, bezoek aan de lokale winkels besparingen, juwelierszaken, hypermarkten retail, rommelmarkten of kast of op zolder van een familielid. Koop gezicht verf in een lokale kostuum winkel of online.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha