Tuurlijk Dry Shield Anti-transpirant Roll On in Free Spirit - Herziening

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 9, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Zeer effectief en een Deodorant Betaalbaar - moet dit kopen !!


De zomers zijn alle zweet en lichaamsgeur. Zonder een goede deodorant of een roll on, kunnen de dingen vrij lelijk! Ik, voor een, nooit zonder mijn deodorant, het hele jaar door!

De Sure Anti-transpirant Roll On met Dry Shield controleert oksel zweet. Het belooft je fris en geur de hele dag te houden, net wat de dokter besteld tijdens de zomermaanden bezwete hot!


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 70-40 ml/42 g.

Ingrediënten:

Steareth-20, natrium EDTA, pentaerythrityl Tetra Di-D-butyl hydroxyhydrocinnamaat, Parfum, Helianthus annuus zaad olie, dimethyl Slica Silyleer, Water, Aluminium hydrochloride, Steareth-

Indicaties voor gebruik:

  • Na het douchen, droog de huid.
  • Glijden de bal en zes schoten van toepassing op de oksels om een ​​schild droge witte dunne vormen, dat het onzichtbaar wordt.
  • Laten drogen en dan de kleren dragen.
  • Voor het beste resultaat gebruikt roll elke dag.

Indicaties:

Laat de rol op beschadigde huid niet van toepassing. Als irritatie optreedt, stop het gebruik.

Houdbaarheid:

Vierentwintig maanden na de datum van de verpakking.

Mijn ervaring met Sure Dry Shield Anti-transpirant Roll-On In Free Spirit:

Ik veel zweet tijdens de warme zomerdagen. Met de zomer opdoemen, ik wilde een goed product, ik kon helpen bij het controleren zweet en lichaamsgeur. Ik heb nog nooit eerder roll on gebruikt. Ik was op zoek naar het schot op het proberen Sure-volgde een grote fan! De Sure Roll On Dry Shield is verkrijgbaar in twee varianten voor vrouwen, namelijk de passie en de vrije geest. Ze hebben iets voor mannen en heet Sport Defensie. Ik heb eindelijk kocht de variant vrije geest, want ik vond de naam! En ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Niet meer zelfbewust, terwijl een stap uit het huis! Dit heeft bijgedragen roll-on lichaamsgeur controle. Wanneer u een goede zaak, moet u delen! Daarom raadde ik een paar van mijn vrienden om het eens te proberen.

De Sure Dry Shield Roll On is beschikbaar in een cilindrische rol op de verpakking. Het is verkrijgbaar in een verpakking van wit en paars. Op de voorkant, op de rol heeft een vinkje door de naam van het product. Het pakket heeft een kunststof dop bovenaan. Ze heeft een kleine bal, die nodig is voor de planaire toepassing. De dop sluit perfect, dus er is geen kans op de vorming van ziekteverwekkers. De productinformatie is gedrukt op een etiket, dat aan de achterkant van de rol op is bevestigd. Het pakket is ondoorzichtig, waardoor het moeilijk te weten de hoeveelheid product binnen gelaten. Het pakket zou kunnen passen gemakkelijk in een tas. Het heeft een goede vorm, waardoor het gemakkelijk aan te brengen op de oksels maakt.

Deze rol op door Sure heeft een delicate en duurt niet lang. Het heeft een vloeibare consistentie vergelijkbaar. En 'aanvankelijk wit en transparant wordt na het drogen. Niet mijn oksel plakkerig. Wanneer de bal is uitgegleden op de huid, de lotion in de roll-out van de huid. Ik meestal gelden de rol op en wacht een paar minuten te laten/drogen. Dan zet ik mijn kleren. Dit houdt mijn huid geurvrij en de hele dag fris. Maar het werkt nog steeds prima, als je niet de tijd om het product te laten drogen. Deze roll-on geen bijwerkingen op mijn huid veroorzaken. Het ding dat ik graag over dit product is dat het alcohol. Kortom, dit is een van de beste producten te gebruiken tijdens de zomers, gaf hij eindelijk me een gratis lichaamsgeur!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha