Tutorials totebagZakken worden gebruikt om een ​​verscheidenheid van voorwerpen transporteren en kan in enkele uren worden vervaardigd. Gebruik gewoon of gedessineerde stof om een ​​tas voor elke gelegenheid of doel te maken. Kleurrijke lichte stof kan worden gebruikt om tassen te maken voor het opslaan van DIY, of voor dagelijks gebruik. Zwaardere stoffen zoals denim of canvas kan worden gebruikt om een ​​meer duurzame tote creëren voor sjouwen rond zware voorwerpen zoals boeken of gereedschap.

riemen

Snijd een strook stof vier bij 44 inch met een meter stof bedrukt met een schaar weefsel. Samen vouw het materiaal in de lengte doormidden, verkeerde kanten. Druk langs de vouw met een heet strijkijzer.

Bag

Open het materiaal, zodat de rechterkant is laag. Vouw elke rand longitudinaal binnenwaarts zodat ze zelfs met de centrale vouw. Omkering moeten samen zijn. Druk naar beneden elke nieuwe wending met een ijzeren.


Vouw de strook in de helft langs de eerste vouw. De partijen moeten naar binnen gebogen blijven. Speld langs de rand met spelden. Naai de kant te snijden in de buurt van de rand met een naaimachine. Verwijder de pinnen als je naar hen. Naai een tweede lijn van punten langs de tegenoverliggende rand. Clipart losse draden. Snijd de strook stof in de helft tot twee riemen, elk 22 centimeter in lengte te creëren.

Snij twee stukken stof meten van 13 1/2 cm bij 14 centimeter vanaf de binnenplaats van bedrukte stof. Deze stukken zal de buitenzijde van de zak te vormen. Snij twee stukken stof, 13 1/2 cm bij 14 centimeter vanaf de binnenplaats van effen stof. Deze stukken vormen de bekleding van de zak.

Leg de twee stukken van bedrukte stof goede kanten op elkaar. Overeenkomen met de randen en veilig met pinnen langs beide lange zijden en één korte zijde. Naai een halve centimeter lang deze drie zijden en verwijder alle pinnen. Dit schept de buitenste laag van de zak. Volg de werkwijze met twee stukken effen kleur stof om de bekleding te vormen.

Meet 1 1/2 inch van elke hoek van de buitenste laag aan de onderzijde van de zoom. Knijp een hoek op dit punt, zodat de zijnaad aan de onderkant naad en weefsel vormt een driehoek. Het stiksel moet in het midden van de driehoek met de top van een hoek en de bovenste punt. Naai een lijn van punten over de bodem van de driehoek. Herhaal deze stap in de tegenoverliggende hoek en de twee hoeken van de coating.

Draai de voering, zodat de rechter buiten is gericht. Plaats de voering aan de buitenlaag. De rechterkant van elke stof moeten samen zijn. Plaats een band tussen de twee lagen aan één zijde. Pas het einde van de band met de randen van de stof en speld vast. De uiteinden van de gordel moet worden gespreid over vier centimeter en gecentreerd aan elke kant van de zak van. De band moet een U-vorm te vormen en strekken zich in de twee lagen. Pin de tweede riem positie op de tegenoverliggende zijde op dezelfde wijze.

Aanpassing om de randen van de twee lagen stof, samen gecombineerd en vergrendelt. Het naaien van de lagen samen met een naad halve inch. Laat een ruimte van tweederde inch open langs de ene kant. Verwijder alle pennen en trim de uiteinden van de draad los.

Draai de buitenzak, trekken de stof door de opening van de tweederde naast. Duw de binnenvoering van de tas. Vouw de randen van de opening van tweederde inch naar binnen van een halve inch en speld vast. Naai langs de gehele bovenrand van de zak nabij de rand. Dit zal de opening te sluiten en het creëren van een decoratieve steek rond de top.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha