Tutorial Tooling LeatherNiets voelt of ruikt zo luxe leer. De prijzen in de winkels zijn vandaag zo hoog. Portefeuilles te verkopen voor een paar honderd dollar en grotere punten kan kosten wat maakt een kleine auto. Als je bedenkt gewoon een ander huidweefsel, maar dat kan echt worden aangepast aan wat u precies wilt zijn, dan maken portemonnees, tassen en kleding lijkt niet zo ontmoedigend. Door het leren van een paar eenvoudige technieken, kunt u op uw manier om succesvol samen te werken met leren.

Bevochtig een zachte spons en dep langs het stuk leer. Dit is de zogenaamde "casing". De huid niet nat, maar deppen. De huid moet iets vochtig door het hele stuk te zijn. Laat het drogen voor ongeveer een uur of twee. Moeten verschijnen naast zijn oorspronkelijke kleur.

Kopiëren of stencil ontwerp op een vel overtrekpapier. Bereid het project, terwijl de huid droogt. Met een eenvoudig model, zoals initialen of een bloem, de eerste poging. Als u niet zeker bent van uw tekening vaardigheden, gebruik dan een stencil.


Lag het leer op de top van een krant of een mat. Leg de mal bovenop de hoofdhuid. Zorg ervoor dat, op dit punt, de id ontwerp precies waar je wilt. Gebruik de stylus om het patroon te leren tekenen. Gebruik een stevige hand, zelfs tijdens het tekenen in de huid.

Snij 1/2 inch diep in de huid met een mes swivel. Snijdt praktische voorbereiding van wat huid weggegooid voordat betast bezuinigingen op het belangrijkste project. Als je je comfortabel voelt, beweeg je stuk met het ontwerp geschetst op het. Als je gekozen hebt om een ​​kader rond het ontwerp te zetten, gebruik dan een liniaal om ervoor te zorgen dat de lijnen zijn recht en zelfs. Start snijden de grens eerste. Gebruik een gelijkmatige, constante stretch, 1/2 inch diep rondom. Werken vanuit de binnenkant van uw afbeelding naar buiten, eerst maken de diepste deel. Dit moet het midden van het model of tekening zijn.

Bevochtig de huid met een crème lederen bevochtiging, indien het stuk lijkt uit te drogen terwijl u werkt. Gebruik het gereedschap camouflage om ontwerpen te maken in uw model. Oefenen op schroot, zoals u voor het snijden deed. Het houden van de "cam" onder verschillende hoeken, krijg je verschillende effecten. U zal een stijging van de huidstructuur zien. Werk langzaam van de binnenkant van het ontwerp aan de buitenzijde.

Oefenen op stukken met behulp van arcering peer. Tik zachtjes op de huid arcering voor het effect. Als de nok geeft textuur, shader peer geeft schaduw aan het kleurenbeeld. Er zijn een verscheidenheid van vormen en patronen voor de shaders dus experimenteren en te zien wat je het beste bevalt.

Wrijf de olie neat's-voet op de afgewerkt leder. Laten drogen volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Breng een dun laagje van de huid was om alles binnen te verzegelen Laat het drogen voor een dag voordat u de afgewerkte stuk bewerkt leer.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha