Tutorial: Hoe maak je een French manicure doen thuis?Wat French Manicure?

Een manicure is een cosmetische behandeling die in principe gaat nemen volledige verzorging van de nagels - van het indienen, vormgeven, massage en ten slotte de toepassing van nagellak. Andere behandelingen nagels zijn mogelijk in het proces de toepassing van acryl nagels, kunstmatige nagel french manicure etc., het enige verschil is dat de manicure wordt gemaakt om als natuurlijke nagels.

De basis van de nagel wordt gehandhaafd natuurlijke (kleur) en nagel tips zijn wit geschilderd sprankelend. Het is een zeer oude techniek om je nagels te lakken en is geliefd bij bijna elke vrouw. Franse nagels indien goed uitgevoerd zien er erg schoon en verfijnd.


French manicure ziet er zeer vrouwelijk en elegant. Ze zien er geweldig tijdens het werk uren en zelfs dagen van plezier partij. Ze kunnen worden gecombineerd met elke outfit - Indische of Western. U kunt ze uitgevoerd door een ervaren manicure in schoonheidssalons en kunnen kiezen voor hen te doen in acryl, gel nagels of nagellak gewone. Acryl en gel french manicure moet het beste worden overgelaten aan professionals als ze zouden moeten worden gedaan met de grootst mogelijke zorg en indien niet nauwkeurig gedaan, kan het nagelbed beschadigen. Zijn erg duur ook, in India, het krijgen van acryl en gel nagels met Frans Tips kost ongeveer Rs. 1500-3000, afhankelijk van waar je altijd klaar bent voor hen. Als je geld wilt besparen en niet willen gaan voor acryl of gel nagels, dan kun je thuis doen met de gewone nagel verf. Hier is een eenvoudige French manicure thuis tutorial.

Hoe maak je een French manicure thuis doen

De dingen die je nodig hebt voor nagels french huis:

 • Nagel verwijderen
 • Katoen
 • Lauw water bowl
 • Waterstofperoxide
 • Shampoo
 • Een goede handcrème
 • Bokkenpootje
 • Basecoat
 • Licht roze/bruine verf nagel (met China Glaze innerlijke schoonheid)
 • White (dekkend) nagel verf (met OPI Alpine Snow)
 • French tip gidsen
 • Laatste hand
 • Nagelriemolie

Stap voor stap instructies over hoe je french manicure thuis te maken:

Prep je nagels, het verwijderen van de oude nagellak met aceton-vrije formule. Gebruik geen aceton als het je nagels kunnen beschadigen. Dit is de eerste en belangrijkste stappen van de French manicure.

Nu duik je handen in warm water. Voordat het onderdompelen van de handen, voeg een theelepel van waterstofperoxide in water en shampoo. Soak handen gedurende 15 minuten.

Neem uw handen na 15 minuten en nagelriemolie toepassen en masseer je nagels gedurende 10 minuten.

Druk nu weer de nagelriemen en trim elke gedroogde degenen.

Breng wat goede voedende base coat en laat het volledig drogen.

Na de basecoat droogt, gelden de basiskleur - licht roze of licht beige naakt/bruine tint volgens uw keuze en laat het volledig drogen. Moet volledig droog zijn voordat u verder gaat met de volgende stap.

Wanneer de basiskleur volledig is opgedroogd, zet de French manicure tip leidt net onder de nagel smile line, zoals weergegeven in de figuur.

Verf de tips met nagellak wit, zoals aangegeven in de afbeelding hieronder:

Verwijder tips Franse als de verf nog nat nagel.

Na het verwijderen van het Frans Tips en verwijder eventuele resterende glazuur nagelriemen met nagellak remover en q-tips om een ​​nette uitstraling te krijgen.

1 Breng nu de finish en laat drogen.

1 Breng nu nagelriemolie om extra voeding te geven voor uw nagels.

Speciale Kit French manicure:

Indien gewenst kunt u speciale French manicure kit kopen op de markt of online tegen zeer betaalbare prijzen, moet je eerst zorgen dat het de volgende bevat:

De kit bevat basis Frans de volgende dingen:

 • Frans Tips gidsen (degene die we gebruikt om witte bovenstaande tips te maken)
 • Zwarte nagellak.
 • Baby roze verf of nagellak naakt.
 • Overjas
 • Sommige kits bevatten ook basislaag, tip gidsen en strass voor decoraties nagels ook.

Readymade beste Franse manicure kit beschikbaar in India:

Deze kit is gemakkelijk verkrijgbaar in de markt en online. De kosten zijn ongeveer Rs. 650-700 afhankelijk van waar je koopt van. Deze kit bevat lichtroze nagel verf, nagel verf wit, top coat, tip begeleidt Franse topje van de vingers en tenen, suggesties voor het toevoegen van bling strass nagel en vasthouden aan acryl steentjes te verzamelen. We kunnen zeker aanraden deze kit, want het geeft de totale waarde voor uw geld.

Sally Hansen French Manicure Kit:

Deze onderdelen zijn uit Beautykafe.com en is verkrijgbaar in 2-3 varianten. Dit kost ongeveer Rs. 6 De kit bevat de pure kleur nagelbed, nagellak voor tips en witte afwerking

Bourjois Franse Nail Art Kit:

Deze kit is vrij duur, maar het is van uitstekende kwaliteit. U kunt deze kopen bij een online winkel bijna alle leveringen van deze kit. Hij is te koop voor ongeveer Rs.1100/-. Deze kit bevat gidsen Franse tip, nagellak witte, pure verf roze nagels en een overjas. We raden dit, want het is van veel betere kwaliteit.

VOV French Manicure Kit:

Tot Rs.350/- U kunt deze kit in schoonheid winkels en plaatselijke detailhandel tussen Rs.150/vinden -. Het is verkrijgbaar in vele varianten. De kwaliteit van deze kits is echt goed. Beginners kunnen deze kits om deze techniek te oefenen kopen en vervolgens kunt overschakelen naar de duurdere. Deze fundamentele kit bevat alles wat nodig is om mooie nagels Franse creëren.

Ik hoop dat je het een leuke les vond. Nu, het krijgen van een French manicure thuis is niet van plan te zijn een grote taak hoop. Laat uw antwoorden in de reacties hieronder.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha