Tutorial - Hoe een oog make-up stijlvolle look zonder make-up kwasten te creëren?Bent u al klaar voor de bruiloft-kleren van je vrienden zijn uitgepakt en nu ben je klaar voor je make-up bent. Ramp! Bent u uw make-up kwasten! Hoe maak je de perfecte make-up zonder de instrumenten van de handel te krijgen? Nou, eigenlijk je kan!

Als het gaat om het creëren van een beetje 'schitterende make-up oog, het is zeker mogelijk om zonder de hulp van uw kostbare borstels te krijgen. Geloof je me niet? Naar beneden scrollen.


Wat te doen?

Stap 1:

Start hydraterende ogen en verbergen, indien nodig. Kies een concealer die werkt met uw huidtype - het instellen van matte concealer crème voor de vette en droge huid. Een illuminator toevoegen aan concealer of het kopen van een verhelderende concealer eerste, is een bijkomend voordeel. Til het hele gebied onder de ogen en transformeert je look compleet.

Stap 2:

Vul wenkbrauwen en kam ze mee te nemen in de juiste vorm. Onthoud deze stap bepaalt de structuur van het gezicht.

Stap 3:

Solliciteer dikke zwarte eyeliner op je oogleden. Geen zorgen te maken over de perfecte lijn formatie als we gaan om oogschaduw op deze zetten.

Stap 4:

Dit is hoe mijn eyeliner looks- vorm koepel en niet verder reikt dan de buitenste vouw helemaal.

Stap 5:

Geniet van de ringvinger in een verf van uw keuze en klopje op het gebied waar je de eyeliner toegepast. Ik gebruikte Maybelline Pot in goud tinten. Vergeet niet om hun handen te wassen en te ontsmetten voordat u begint te werken met hen en droog ze op een schone doek na elke stap.

Stap 6:

Dit is hoe het eruit ziet. Je kan niet genieten van de helderheid van dit oog make-up in dit stadium vanwege de zwarte schaduw die zich onder is.

Stap 7:

Nu, om echt goud tinten creëren, neem een ​​gouden oogschaduw poeder Inglot, duik je vinger erin en gesteriliseerd klopje op het oppervlak al golden. Let op dat je moet koesteren en te bouwen aan de kleur, in plaats van toepassing in een vegende beweging.

Stap 8:

Hier is hoe het er nu uitziet. Mooi, is het niet? De laag eyeliner die we gemaakt in de eerste stap geeft de illusie van zwevende bovengestreepte.

Stap 9:

Nu, het nemen van de dezelfde zwarte eyeliner potlood dat u gebruikt in de eerste fase, de kleur van de buitenste hoek van het oog. Door de aanwezigheid van stof oog Golden Shadow, zal deze stap niet uit zeer nauwkeurig te zijn, maar we kunnen aan werken.

Stap 10:

Gebruik de eyeliner niet verder naar binnen dan wordt getoond in FIG. Houd het beperkt tot de buitenste 1 3rdonly /.

Stap 11:

Strakke lijnen eventuele extra hard en mix in de kleuren zwart en goud op de cover.

Stap 12:

Neem zwarte kohl, de lijn onder de waterlijn.

Stap 13:

Ik heb niet uitgebreid de kohl op de onderste wimperlijn.

Stap 14:

We naderen de finish binnenkort. Krul je wimpers om enig effect wapperen met het gebruik van mascara te werpen.

Stap 15:

Dit zijn mijn wimpers gekruld naakt zonder mascara.

Stap 16:

Toepassing verlenging en volumizing mascara maakt je ogen pop uit echt goed. Ik gebruikte Maybelline mascara Hypercurl, die een aardig volume aan mijn wimpers geeft.

Stap 17:

Wij zijn slechts één stap verwijderd van het identificeren van oog make-up klasse voor uw gelegenheid meer te wachten.

Stap 18:

Dip een vinger voor de laatste keer in een highlighter poeder en toe te passen onder de wenkbrauw bot voor een mooi effect highlighting. Het kan ook worden gebruikt in de binnenhoek.

Stap 19:

Tadaaa! Dit is het eindresultaat. Had je ooit gedacht dat je een kijkje zonder borstels hoge precisie zou maken? Dat is nu mogelijk!

Alternatieve opties:

  • U kunt een andere parelwitte metallic tint te gebruiken in plaats van goud.
  • Vervang de zwarte eyeliner met bruin tot een zachte smokey look te bereiken.

Dus de volgende keer dat u verlaten zonder uw penselen, geen paniek te krijgen! U kunt nog steeds observeer je ongelooflijk met deze eenvoudige techniek. Probeer niet en kom terug om ons uw feedback.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha