Tutorial: Hoe de wenkbrauwen dikker met make-up te maken?Je ogen zijn uw beste bron onmiskenbare schoonheid. Het is niet noodzakelijk om een ​​dramatische oog make-up dragen telkens; gewoon bepalen de wenkbrauwen, voeg Kajal en mascara en zie het verschil in je look. Als je bent gezegend met mooi gevormde wenkbrauwen of niet, het verzorgen ze een beetje 'niet om de complete look te verbeteren. Voor degenen die denken dat een beetje 'dikke toegevoegd aan je wenkbrauwen is net wat je nodig hebt, dan is deze functie iets voor jou. Dus, hier is een stap voor stap illustratie over hoe de wenkbrauwen dikker te krijgen, met behulp van make-up.

Laten we beginnen met de tutorial dan.


Hoe doen dikke wenkbrauwen?

Stap 1:

Begin met wenkbrauwen schoon en gehydrateerd.

Stap 2:

Kam het fronten het haar op zijn plaats naar beneden te brengen en om te weten welke vorm je moet volgen. Ik gebruikte de wenkbrauw kam Vega hier.

Nu, kunt u naar een van de drie methoden om je wenkbrauwen te vullen - potlood, poeder of was. Ik vind dat met een potlood maakt het werk een stuk eenvoudiger. Enkele bijzondere merken maken mooie wenkbrauwpotloden dat blijft de hele dag door, zonder de noodzaak van een primer of fixer. U kunt ook gebruik maken van een combinatie van potlood en poeder om de perfecte vulling en kleur te bereiken. Ik ben met behulp van professionele wenkbrauwpotlood Rimmel London in bruine tint zwart.

Stap 3:

Beginnen met het vullen van uw wenkbrauwen met een potlood uit het binnenste (de richting van de neus). Volg gewoon de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen en niet proberen om een ​​andere vorm in eerste instantie te maken. Ook, wees niet te precies starten vanaf waar de haargroei. Verdonkeren wenkbrauwen in dat gebied kan soms maken je wenkbrauwen onnatuurlijk. Vergeet niet om te gaan met het licht en de korte afstanden en niet proberen om alle kleuren tegelijk.

Stap 4:

Ziet in de afbeelding. We vulden de wenkbrauw tot aan het midden, kleur met een zachte hand en maakt het niet heel donker te maken.

Stap 5:

Hier, wordt tenslotte het vullen van de gehele lengte van de wenkbrauwen, verdikking net iets 'meer dan de natuurlijke vorm.

Nu, aangezien de potloodslagen gewoon soms ongelijk kunnen verschijnen, gaan we poeder of de perfecte afwerking te gebruiken. Gebruik een saaie bruine poeder oogschaduw voor deze stap. Kies tinten van bruin van kleur volgens uw natuurlijke wenkbrauwen. Zelfs zwarte wenkbrauwen moeten donkerbruin poeder en niet een zwarte. Dus in gedachten houden, anders kom je uiteindelijk met onnatuurlijk zoek wenkbrauwen. Daarnaast zijn we van plan om een ​​borstel Smudger en gehoekte borstel te gebruiken voor deze stap.

Stap 6:

Gebruik Smudger borstel om het poeder te vullen in het centrale gedeelte van het gezicht en gebruik een schuine borstel om het poeder langs de buitenrand vullen.

Stap 7:

Dit is de manier waarop het bezet de wenkbrauw potlood en poeder werk.

Stap 8:

Borstel het overtollige poeder langs de vorm en je bent klaar. U kunt de concealer gebruik boven en onder de wenkbrauw te maken wenkbrauwen opvallen. Maar aangezien ik al een huidskleur goed gemengd is, niet een concealer gebruiken.

Stap 9:

Dit is de manier waarop de wenkbrauw eindelijk lijkt. U kunt het verschil maken voor je te zien - zoals gedefinieerd wenkbrauwen ziet er veel beter.

Hier is een beeld vergelijking. Dit is hoe je de wenkbrauwen dikker te krijgen.

Ik hoop dat de tutorial was nuttig voor u. Vergeet niet om te proberen en deel je ervaringen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha