Tutorial - Hoe blush gebruiken voor uw dagelijkse make-up dragen Eye?Op zoek mooi en glanzend bovenaan de prioriteitenlijst van alle vrouwen. Het is niet de reden waarom je een oneindig aantal herstelde producten? Maar wat als je op reis bent? U wilt elke bit van uw essentials make-up voor de perfecte look te brengen. Maar waar is de ruimte? De zakken al explosief gestegen klagen als je probeert te knijpen in een ander artikel van make-up. Hier is bij het slimme make-up trucs in het spel komen. Je nodig hebt om een ​​paar multifunctionele producten te brengen, ben je helemaal klaar. Wat ik bedoel bijproducten die deel uitmaken van de multi-purpose is wat je waarschijnlijk je afvraagt.

Nou, deze post gaat om alles te verklaren. Ik ga een eenvoudige truc maar buitengewoon mooie oogmake-up met bloost illustreren. Hij bloost! U kunt alleen dragen twee tinten blush, die kunnen dienen tot zijn wang en oog make-up dag. Alles wat je moet voorzichtig zijn met het gebruik van borstels schoon zoet te zijn. Klinkt interessant? Check deze suggestie oog make-up met blush en zeg hallo tegen een mooi je!


Wat moet je doen?

Stap 1:

Begin met goed gehydrateerd en verborgen onder de ogen. Dit zal de eerste stap van een oog make-up, ongeacht tijdstip.

Stap 2:

Tweede ding zal je wenkbrauwen te vullen. U kunt potlood, poeder of was op de markt voor hetzelfde. U kunt kiezen in wenkbrauwen in te vullen vertrekken, net als ik, of wanneer u klaar bent met het maken van de gewenste look oog.

Stap 3:

Borstel je haar van de wenkbrauwen om ze in de juiste vorm te zetten.

Stap 4:

Dot sommige oog make-up basis op de oogleden en meng. Deze stap is vooral belangrijk voor mensen die een vette deksels. Het maakt niet uit hoe mooi oog make-up is, zonder primer of basis, de olie uit de covers zal alles verpesten.

Stap 5:

De eerste schaduw van blush die ik heb is een lichte peachy één. Dit is een goede tint te gebruiken om het deksel. Dit direct fleuren je ogen en zal alles doen wat het gezicht kijken helder en wakker. Deze blush is van Avon bereik Gewoon mooi.

Stap 6:

U kunt inpakken met de borstel voorzien van de blush of je normale borstel oog make-up. Ik verkies de later. Strelen het poeder is veel gemakkelijker met de borstel arcering in vergelijking met de blos borstel.

Stap 7:

Hier is hoe het eruit ziet op de ogen-duidelijk genoeg, maar geweldig voor dag te dragen.

Stap 8:

Nu, het nemen van de tweede schaduw blozen, dat is meer van een roos met een beetje 'peachy ondertoon, veegde in het stopcontact. Deze stap geeft een meer gedefinieerde look aan uw ogen. De blush wordt gebruikt Maybelline Brutale Glow Fresh Coral schaduw.

Stap 9:

U kunt-see ogen kijken nu al frisser dan voorheen!

Stap 10:

Het is tijd om een ​​dunne eyeliner. Eyeliner gel zijn handen naar beneden de beste in termen van macht en pigmentatie blijven. Wat ik hier gebruik is van Maybelline.

Stap 11:

Verleng de eyeliner borstel omhoog en naar buiten om de perfecte look gevleugelde krijgen. Ik hou van de lijn subtiel te zijn wanneer het gevleugelde. Dat past me beter. Als u hooded ogen, zou dikke eyeliner gevleugelde beter uitzien.

Stap 12:

We eindigden met de eyeliner hier.

Stap 13:

Lijn sluit de waterlijn met een donkere zwarte kohl. Ik ben met behulp van Loreal Kajal Magique.

Stap 14:

Krul je wimpers en mascara aanbrengen om uw ogen kijken breed en wakker. Aangezien dit een kwestie van dagen, is het niet noodzakelijk een verlenging of extra volumiserend mascara. Ik krulde mijn wimpers hier zonder jas met mascara.

En dit is het uiteindelijke resultaat!

Gemakkelijk, is het niet? Slechts twee verschillende tinten blush en je bent klaar met een indrukwekkende tijd van de dag oog make-up look zijn. Volgende keer dat u reist, zijn een kunstenaar slimme make-up en ziet er geweldig uit, zonder dat de hele plank truc mee.

Tot de volgende keer, verzorgen!

Wat make-up producten die je met je meedraagt ​​tijdens het reizen? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha