Trucs tegen buikvet en flabType van dieet en lichaamsbeweging om buikvet en flab te verliezen

Ik wil buikvet en verslapping te verliezen Ik ben 22 jaar oud en na de zwangerschap was erg paunchy, en omdat mijn zoon werd geboren hebben twee jaar verborgen in, want ik heb veel vet en te buigen, en laat me weten wat voor soort dieet en lichaamsbeweging kan ik doen om deze te verlagen. Ingezonden door Snijdt johany

Hallo Johany De "trucs" tegen buikvet en flab zijn het bestellen van uw dieet, lichaamsbeweging en stoppen met het gebruik van de gordel, want het is de belangrijkste oorzaak van de storing.

Om vet te verliezen, moet u een doen evenwichtige voeding calorieën en lichaamsbeweging genoeg, meestal meer dan meestal gedacht. Het falen van de buik, wordt opgelost met specifieke krachtoefeningen, als de oorzaak spier, anders moeilijk ongedaan met lichaamsbeweging, bij gebreke van huid is.

Het soort dieet aangepast aan de hoeveelheid calorieën die je nodig hebt vast een dag om je taken uit te voeren, en verminderen met 10-20%. Dan begint een fysieke activiteit, die kan worden aerobics, zodat je 2500 kcal per week verbranden.


Aerobic oefeningen zijn: hardlopen, fietsen, varen, skiën, schaatsen, touwtje springen, stepper, klimmer, elliptisch, etc. Het is aanbevolen om elke dag te doen 30-45 minuten met een snelheid van de hartslag 60-65% HFmax.

Na het uitvoeren van de aërobe activiteit Vacatures in abdominaal in 4-6 sets van 15-20 herhalingen, met een pauze van 90 seconden tot 2 minuten tussen de sets. Als je persistent, 10 weken, kunt u een aantal positieve veranderingen te zien.

Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha