Triyoga - Hoe maak je en wat zijn de voordelen?Triyoga - Hoe maak je en wat zijn de voordelen?

Met onze hectische schema's en drukke levensstijl, is het in staat om tijd te beheren voor jezelf? Heeft u die goddelijke aanraking in je leven? Als uw antwoord 'nee' is, moet u de praktijk Triyoga thuis een keer te proberen en zie het verschil dat magie laat terug in uw leven!

Yoga heeft vele componenten. Heeft verschillende vormen en soorten. Het omvat asana's of houdingen, ademhalingsoefeningen bekend als pranayama in yoga termen, en vooral - meditatie, dat is een methode van diepe ontspanning en wat kan een mens dichter bij God te maken.


Zo'n vorm van yoga is goddelijk Triyoga. Het is een bekende vorm van Hatha Yoga. Triyoga richt zich meer op asana's voor beginners om het lichaam te ontspannen, pranayama om mentale stress en activatie van je geest en ziel, en mudra's die uw yoga te beoefenen een goddelijke aanraking te verminderen.

Triyoga heeft verschillende asana's en onderdelen in het. Een van hen is tot Groeten Zon of Zonnegroet Zonnegroet zijn opgenomen als onderdeel van Triyoga. Dit heeft een goddelijke aanraking aan het. Zonnegroet is de beste keuze, terwijl het leren Triyoga als het omvat een reeks van yoga houdingen voor zowel beginners als de fysieke bewegingen met elkaar verbonden.

Zonnegroet betrokken bij Triyoga

Lees Zonnegroet in de eenvoudigste manier, volg dan de onderstaande stappen en mee te beginnen: -

Begin uw asana zetten het lichaam in gebed positie - Anjali Mudra (handpalmen tegen elkaar en plaats deze dicht bij de borst, waar de tijm)

Sta in Tadasana Yoga vormen op het tapijt; inademt en hef je handen, en strek terug vanaf boven je hoofd.

Adem uit, buig naar voren en probeer je knieën te raken met je voorhoofd, handen aanraken tenen.

Nu, het uitbreiden van je rechterbeen rug en breng je linkerknie naar beneden, met je handpalmen op de vloer bij het achteruitrijden stretching.

Breng je benen bij elkaar in een tabel vormen.

Weinig rek en proberen te houden van de wervelkolom in Ashtanga Namaskara opleveren.

Adem in, strek naar voren en naar achteren buigen. Deze positie staat bekend als Bhujangasana.

Adem uit en leun naar voren. Deze positie wordt ook wel Parvatasana.

Breng je rechterbeen naar voren tussen je ellebogen en inhaleren. Rekken omhoog.

Breng de linker been naar voren. Adem diep in.

1 rekt terug van het leven.

1 te brengen het lichaam weer in Tadasana stellen en vervolgens te positioneren Anjali mudra.

Mudra:

Mudra is nog steeds een belangrijk aspect tijdens het leren Tri yoga. U kunt op verschillende mudra's zitten tijdens het beoefenen van meditatie. Om te leren over de verschillende soorten van mudra's en de juiste manieren om ze te oefenen, volg dan de onderstaande instructies: -

Padma Mudra:

Zit in Padmasana pose. Plaats je handen op je knieën. Breng je armen achter je rug en houd de linker pols met zijn rechterhand. Adem langzaam en buig je bovenlichaam naar voren totdat het voorhoofd de grond raakt. Normaal te ademen.

Surya Mudra:

Zitten in Sukhasana of Padmasana opleveren. Buig de ringvinger van beide handen, zodat de punt raakt de heuvel van de duim. Druk de ringvinger met de duim. Rol de andere vingers.

Chin Mudra:

Zitten in Padmasana of Sukhasana opleveren. Doe mee met de top van de wijsvinger en duim van beide handen, en plaats het op je knieën, zodat je handpalmen naar beneden.

Surabhi Mudra:

Ga op de grond of in Sukhasana Padmasana pose. Plaats je handen op een cirkel door toetreding tot de duim en wijsvinger vormen. Plaats de nagel van de wijsvinger tegen de duim. Verleng de laatste drie vingers van de handen, handpalmen naar boven.

Vayu mudra:

Zit op de yogamat in Padmasana of Sukhasana installatie (afhankelijk van wat je je comfortabel voelt). Vouw de wijsvinger van beide handen vast en duw de basis van de duim. Verleng de andere drie vingers. Houd je handen op je knieën en sluit je ogen.

Het is altijd een goed moment om iets nieuws te beginnen. Alles wat je nodig hebt is de tijd en in de juiste richting. Probeer deze tips en technieken van yoga Triyoga oefenen, en krijgen dat goddelijke aanraking in je leven. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha