Triple daling in september Work Out - wat het is en hoe het goed te doen?Niemand wil ziek achtige ziekte laat ons laag en somber gevoel. Niet te vergeten, bezorgd! Immers, de kosten van medicijnen en ziekenhuisbezoeken zijn omhoog geschoten. Als u niet beschikt over een medische verzekering, kan een ziekte u terug, zowel fysiek als financieel.

Preventie beter dan genezen:

Dit is de reden waarom het gezegde "voorkomen is beter dan genezen 'is veel van de essentie van het leven van vandaag. Het is beter om ziekten te voorkomen in plaats van een bezoek aan een arts. Je zou zelfs geld te sparen voor pensioen!


Een gezond lichaam kan ziekten en aandoeningen op afstand te houden. U kunt gezond door het eten van gezonde voeding en het volgen van een regime van de oefening om kracht, uithoudingsvermogen en de conditie op te bouwen blijven. Verschillende vormen van oefeningen helpen om je lichaam in vorm te houden. Dankzij mediacampagnes en bewustwordingsprogramma's die mensen bewust te maken van de voordelen van de oefening. Mensen nemen het serieus, dat is duidelijk door het aantal wellness en fitness centra in de lengte en breedte van elke stad.

Body Building:

Gewicht opleiding is een geweldige manier om spiermassa op te bouwen, de toon van het lichaam, en ook vet te werpen. Het versterkt de verschillende delen van het lichaam. Carrosseriebouwers speciaal houden van de oefening daling in september. In tegenstelling tot atleten, zijn niet geïnteresseerd in het verzet of sterkte. Ze zijn in cosmetische verbeteringen. De oefening daling september is voornamelijk gericht gebouw of de grootte van de spier. De spieren worden geschokt door de toevoeging van stress. Deze set van oefening helpt de spieren te groeien in een zeer korte tijd.

In 1947, Henry Atkins, redacteur van Body Cultuur, heeft deze bijzondere vorm van gewichtheffen gemaakt en heet de multi-pondsprijs. E 'was oorspronkelijk bedoeld voor gebruik op rocker. In de loop der jaren is door vele namen bekend als een werkwijze voor strippen, aflopend sets, strip sets, door uitvoering van de rek enzovoort. Druppel september is nu een zeer belangrijk onderdeel van de vorming van het lichaam gevorderd. Zeer weinig atleten, sporters eigenlijk vallen sets als deze niet de macht of de snelheid niet geven. Er zijn verschillende varianten van deze oefeningen.

Het idee achter Drop Set:

De oefeningen kunnen worden gedaan op druppel september bar klokken, halters, of machines. De onderliggende logica is dat je het jaar beginnen met een gewicht tot de mislukking en dan af van het gewicht en ga verder tot je weer bereikt de mislukking. Ga door met dit weer en het is bekend als sets triple druppel. Het is beter om de oefening op machines of halters doen aangezien er geen noodzaak om tijd veranderende gewichten verspillen.

De Drop in september Work Out:

Je begint met het doen van zeer zware gewichten, dan verhuizen naar middengewicht en dan lezen.

  • Als je lat doet pull down met £ 100 stack, om het falen te bereiken na 12 herhalingen. U bereikt een positieve storing wanneer 11 herhalingen zijn moeilijk, maar het is nog steeds te bereiken is. De 12 vertegenwoordigers zijn erg hard. Dit is een unieke set neerzetten.
  • Daarom wordt kaal het gewicht naar beneden. Beginnen met het doen van de lat pull-down met een stack van £ 80. Ga door tot je weer bereiken van een positieve mislukking. Het is een set van double-drop.
  • Strip het gewicht tot 60 kilo stack en ga verder met de herhalingen. Dit staat bekend als een triple gob samen.
  • Het is zeer gemakkelijk om over oefening met deze methode. Misschien wilt u gewoon een set triple druppel doen.
  • U kunt de tijd veranderen om te oefenen om het te verdiepen.

Drop in september Dieet:

  • Eiwitinname moet hoog zijn, terwijl het doen van de oefeningen samen te laten vallen.
  • Koolhydraten moeten worden gecontroleerd en alleen gezonde vetten moet worden geconsumeerd.

De Drievoudige druppel niet een oefening regime op lange termijn. Raadpleeg een deskundige in gezondheid en fitness, die zal u vertellen hoe lang je nodig hebt om de triple druppel stellen de vruchten te plukken doen.

Hebt u de set triple druppel geprobeerd? Het was te moeilijk? Wat is onze favoriete oefening om spiermassa op te bouwen? Met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha