Trends 7 Wierd make-up moet worden vermedenVelen van ons beauty magazines van scouts om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Jij bent een van de vele vrouwen die zijn altijd op zoek naar verschillende make-up trends voor chic en mooi uitzien? Bent u bij ons aan het juiste adres.

Als het gaat om stijl, is het zeer noodzakelijk voor elke vrouw om de huidige trends te volgen. Je moet in staat zijn om uw eigen visuele stijl die uniek is en toch herkenbaar te maken. Mode en stijl is meestal een kwestie van instinct en soms de ogen worden zo gewend aan het zien van zichzelf op dezelfde manier dat we vasthouden aan gewoon dezelfde oude saaie look!


7 Trends vreemdste make-up moet worden vermeden:

Alles wat je mooie vrouwen die er zijn, is het tijd om vet te krijgen, probeer nieuwe trends en maak een paar jezelf. Dat gezegd hebbende, is het ook belangrijk om te begrijpen dat er make-up trends die moet worden vermeden ten koste van alles! Dus, wat wij brengen u vandaag? Ja, je raadt het al. Hier zijn de zeven meest vreemde make-up trends die vrouwen moeten wegblijven uit:

Gebruik van de verkeerde Stichting schaduw:

De belangrijkste reden waarom vrouwen gelden stichting is om een ​​egale teint te krijgen en toch voorzichtig discreet dekken onvolkomenheden in het gezicht.

Met behulp van de juiste foundation helpt om je make-up blijven, maar het is verstandig om stichting die past bij uw huid toon en textuur te kopen. Tenzij je in de wereld glam waarin je nodig hebt om te experimenteren met gedurfde looks, ga een schaduw van stichting die gaat heel goed met je huidskleur.

Concealer Light:

Lichte concealer onder de ogen is een grote no-no optie omdat ze de aandacht van ongewenste gebieden make-up Een vrouw probeert te verbergen vangen! In probeert te verbergen donkere kringen wordt het te markeren!

Naast het toepassen van Blush:

Veel precisie vereist om het gezicht teint noodzaak om delicate en elegante look te geven. Zorg dat u geen overmatige roodheid van toepassing op het gezicht en geven een verstoorde en cakey. Het is het beste om te gebruiken, maar blozen en verbeelden de natuurlijke glans van de huid of blozen alleen van toepassing wanneer dat nodig is.

Over-geplukte wenkbrauwen:

Wenkbrauwen, ze zijn het creëren van een grote trend deze dagen zijn in het vet wenkbrauwen. Zorg moeten worden genomen bij het verlaten van het personeel van de salon je weten dat niet zou moeten zijn te vaak wenkbrauwen epileren. Zo vleiend als je zou denken zijn dunne wenkbrauwen, mode trend van vandaag zegt dat natuurlijk is de weg te gaan. Wenkbrauwen, dat zijn grappen en de aandacht vestigen op het gezicht en de ogen.

Kleur oog op de oogleden:

Tijdens het aanbrengen van de kleur van de ogen op de oogleden te zijn selectief over de nuances die je wilt ervaren. Gebruik niet meer dan 3 kleuren op de oogleden zou het leuk vinden om te kijken, op zijn zachtst gezegd, verschrikkelijk! De volgorde van aanvraag moet lichtere tint van donkere schaduw zijn. De lichte tinten moet praktisch en voorzichtig worden gebruikt op de wenkbrauwen, moet het medium kleur op de oogleden en de donkere kleur worden toegepast als een liner. In het geval dat u de kleur van de ogen te gebruiken, als een onderdeel van de dagelijkse make-up, vasthouden aan één tint oogschaduw die het beste bij uw huid toon complimenten.

Stay Away From Glitter:

Vele beroemdheden gebruiken glitter aantrekkelijk om naar te kijken, maar je moet wegblijven uit want het is een product van de viool. Terwijl je denkt dat het gebruik van glitter op je gezicht en ogen zorgt ervoor dat u niet minder dan een diva te kijken, is precies het tegenovergestelde en zal je uit te steken als een zere duim in de werkelijkheid. Het is het beste om een ​​milde shimmer gebruiken dan het gebruik van grote glitter op je gezicht.

Lip Liner:

Gebruik een schaduw van lip liner die zo dicht bij de tinten van lippenstift die u gebruikt. Dit komt omdat de toepassing van donkere lipliner die niet overeenkomt met de lippenstift neiging om de lippen groter lijken en een beetje 'vreemd en promiscue.

Dit zijn enkele van de styling verprutst gemeen dat veel vrouwen hebben de neiging om te doen. Deze kunnen worden voorkomen door het juiste gebruik van make-up. Naast deze trends die moeten worden vermeden om niet griezelig om te kijken, moet je om goed te eten, goed slapen en was je gezicht regelmatig en correct. Vergeet niet, natuurlijk is de weg te gaan! Houden aan een eenvoudige stichting, compact en sommige kohl in het oog voor een glam look die opnieuw zal worden afgerond op tijd en tijd!

Heeft u ooit een faux pas een truc meegemaakt? Laat uw ervaring niet met ons delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha