Travel Tips: Top 10 plaatsen om te bezoeken in LondenTravel Tips: Top 10 plaatsen om te bezoeken in Londen

Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de officiële site van Hare Majesteit de Koningin van Engeland en de grootste en rijkste van Europa heeft veel aan de moderne toerist te bieden. Historische gebouwen, grote winkels en een van de meest kosmopolitische steden waar er is, hier zijn slechts tien van de fantastische plaatsen zijn er om te bezoeken in Londen:

1. The London Eye

De London Eye of Millennium Wheel zoals bekend is, is het geweldig om een ​​tour van Londen beginnen. Op een heldere dag kun je een panoramisch uitzicht over Londen te krijgen en te zien tot 25 mijl. Het is een adembenemende ervaring en een prachtige manier om te zien 55 van de meest beroemde bezienswaardigheden van Londen, alles in een dertig minuten durende reis!


2. Het British Museum

Het British Museum is een van de meest bekende toeristische attracties van Londen en meer dan zes miljoen mensen bezoeken elk jaar. Het museum is vrij in te voeren, ook al kunnen er kosten voor speciale tentoonstellingen, en exposeerde een van de mooiste collecties in de wereld, waaronder de beroemde Elgin Marbles en de steen van Rosetta.

3. Madame Tussauds

Een populaire attractie in Londen is de wereldberoemde Madame Tussauds, waar u oog in oog met iedereen van William Shakespeare in één richting kunnen komen. Zelfs Hare Majesteit de Koningin is er. Wat een foto kans!

4. Buckingham Palace

We kunnen niet beloven dat u voldoet aan de Koningin. Maar je krijgt een aantal delen waarin hij leeft te zien. Buckingham Palace is nu open voor bezoekers tijdens de zomermaanden en in staat om de staat kamers, de koninklijke rijtuigen en tuinen te zien zal zijn. Iedereen met een interesse in de Britse koninklijke familie zou een bezoek aan Buckingham Palace te betalen.

5. De Tower of London

Bezoek de Tower of London en de Yeoman van de wacht, of Beefeaters, zoals ze zijn beter bekend, zal het u een rondleiding van 's werelds meest beroemde gebouwen geven. U kunt leren over 900 jaar koninklijke geschiedenis van de toren en zie de prachtige kroonjuwelen.

Cathedral 6. St. Paul's

St Paul's Cathedral is een van de meest iconische gebouwen op de skyline van Londen en het is nog niet overschaduwd door de moderne wolkenkrabbers die nu omringen. U kunt een reis in de kathedraal te nemen en om meer over de geschiedenis te leren, en een bezoek aan de beroemde kombuis gefluister en ervaren zijn opmerkelijke akoestiek.

7. Westminster Abbey

De site van de koninklijke huwelijken eeuwen en, meer recent, heeft het huwelijk van Prins William en Kate Middleton, Westminster Abbey het centrale punt voor de feesten en droeviger gelegenheden in de loop van de Britse geschiedenis. Een must locatie zien voor een bezoek aan Londen.

8. De National Gallery

Gevestigd in Trafalgar Square, en biedt uitzicht op Nelson's Column, de National Gallery is de thuisbasis van duizenden van de beroemde kunstwerken van de 13e eeuw tot aan de 19e eeuw. Algemene toegang is gratis en in staat om de werken van kunstenaars als Da Vinci, Turner, Rembrandt en Van Gogh te zien zal zijn.

9. Tower Bridge

Tower Bridge is de iconische brug in Londen, dat is verhoogd om grote schepen door te in wat was de haven van Londen passeren. Als u wilt de verhoogde brug te zien, moet je de juiste tijd in beslag nemen, dus kijk op de website van de Tower Bridge voor de data of meer over de geschiedenis van de brug te leren door een bezoek aan de tentoonstelling Tower Bridge.

10 Ga op een tour bus

Een van de beste manieren om de bezienswaardigheden van Londen te zien is op een van de vele open top bus reizen. Ze zijn een grote waarde voor je geld, als het ticket duurt de hele dag op en af ​​waar ze willen, en je krijgt een doorlopend commentaar als je te reizen.

Waar anders in Londen Ik adviseer om nieuwe bezoekers.

Voel je vrij om je gedachten en suggesties Ravel delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   2
Mei 15, 2015 | 19:40:05 | later 5 uur

Ja, ik ben het eens dat Londen is een topbestemming bezocht. Het is een stad van overvloed. Ik stel voor een paar andere toeristische attracties in Londen, zoals: London Aquarium is de ideale touring te verkennen als u op zoek bent voor een dagje uit. Kinderen zijn dol op deze plek! Het heeft ongeveer 500 soorten waterdieren tentoongesteld. Er zijn ook een aantal vreemde 30 haaien van verschillende ondersoorten. Londen heeft echt de meest onderscheidende musea en het vervoer Museum in Londen is een van hen. Het gehele museum is gewijd aan de ontwikkeling van het openbaar vervoer in de stad van de eerste van het verleden en ook probeert om de toekomst van het openbaar vervoer in de toekomst te voorspellen. Tate Modern Aan de oevers van de Theems je huis kunt vinden het Nationaal Museum van moderne en hedendaagse kunst in Groot-Brittannië. Het gebouw was vroeger een elektriciteitscentrale, en heeft een unieke vorm. De restaurants in de galerie bieden ook een spectaculair uitzicht over de stad. Als de nacht valt, Londen wordt levendiger dan ooit. Het nachtleven van Londen is groot en gevarieerd met iets voor de smaak van elke nachtbraker passen. Om de nacht genieten van het leven zijn er een paar plaatsen zoals Club Aquarium deze club heeft het allemaal - twee dansvloeren, evenals een podium voor live muziek, een zithoek, een bubbelbad en een zwembad. The Blind Beggar Bar Dit café is gelegen in het East End van Londen - en dit gebied was ooit bekend voor criminelen als Jack the Ripper. The Kings Head & Eight Bells Dit is de enige overlevende van de 13 drankgelegenheden dat Cheyne Walk geconfronteerd.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha