TransaminasenIn routinebloedonderzoek parameters van alle bekende hemoglobine, leukocyten, glucose, cholesterol, urinezuur, triglyceriden, PSA bij mannen, ... en ALT gemeten. Weet je wat zijn de transaminase?

transaminasen enzymen, eiwitmoleculen, welke kan worden gemeten in het bloed. Dat bepaalt dat in het normale bereik, kunt u zien of de verandering van deze waarden leidt tot ziekte.

Ga naar fundamenteel informeren leverfunctie. In een normale analyse, altijd worden besteld 3 van deze transaminasen; Al deze waarden informatie over de werking van de lever te verschaffen. Hoewel er is een aandoening van de transaminasen, kunt u niet van een diagnose; moet vergezeld gaan van een symptoom.

Wanneer de patiënt heeft 3 hoge niveaus van trasaminasas kunnen drie redenen: infectieziekten zoals hepatitis, een ontsteking veroorzaken vetopslag in de lever, omdat het een verandering in de functie en een derde geval, dat een resultaat dat de patiënt geen medicatie die verandert leverfunctie. Na deze resultaten, op zoek naar de oorzaken.

Aangenomen wordt dat de 3 transaminasen, is er één die meestal geassocieerd met problemen van overmatig alcoholgebruik; Er is nog dat naar spierproblemen helpt ook om te zien of er een hartaanval, en gericht het type hepatitis. Er zijn 5 soorten hepatitis A E.

Boven 3 maal de bovengrens van de transaminasen moeite waard te onderzoeken wat de oorzaak; moeten zien dat deze persoon neemt drugs, alcohol, en als er een ziekte van de lever en echografie wordt besteld. Moet begrijpen wat voor soort hepatitis is; als de verhoging wordt veroorzaakt door een geneesmiddel, te verwijderen analytisch ongeveer drie maanden geleden te zien of het gestandaardiseerd; indien alcoholgebruik het terugschroeven.

Als een andere oorzaak wordt vermoed te worden onderzocht met echografie, een CAT-scan of testbeelden. In het algemeen verminderen een transaminase een bepaalde oorzaak, dus wordt aangeraden een gezonder dieet, minimaliseren alcohol en een gezonder leven.


(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha