Traditionele Aziatische dieet - wat is het en waarom is het belangrijk?Verward over welk dieet te volgen om het te verzachten en er jonger uitzien? De Aziatische dieet, of beter gezegd de Chinese dieet, is perfect als u wilt een betere voeding en het immuunsysteem hebben, zonder dure volgen van een dieet zoals Atkins.

Gezond Aziatische dieet:

Volgens Sun Simiao, de Chinese arts van de zesde eeuw, verspilt de vaardigheid van een grote arts als hij/zij niet eerst kijken naar het voedsel dat hij/zij eet. Wat je eet is belangrijk; bepaalt de wijze waarop het lichaam werkt.


Ze hebben veel van de Soep:

Soep is stevig en overvloedig. Geen wonder dat de typische Aziatische dieet (en de keuken) bestaat uit een reeks van heerlijke en gezonde soepen. Met behulp van bot bouillon met groenten maakt soepen rijk aan mineralen en vitaminen. De warmte van de soep verbetert ook het verteringsproces.

Veel groenten en vlees in 3: 1 verhouding:

Wat erg mis met onze voeding is dat er te veel vlees of eet te weinig groenten. Dit verstoorde relatie maakt onze spijsvertering traag. Het hebben van een deel van de aardappelen niet bijna vullen het quotum van groenten van de Aziatische dieet. Vervangen die frieten of aardappelpuree met gebakken zoete aardappelen of geroosterd. Wortelen, bonen en bieten zijn ook zeer voedzaam. Als je kunt, probeer het toevoegen van bittere greens zoals radicchio, radijs en bittere meloen met vlees.

Met Rijst in combinatie:

De rijst wordt gegeten als hoofdgerecht, maar als een aanvulling in een Aziatische maaltijd. Combineer bruine, zwarte, rode of paarse rijst, die voedzamer dan witte rijst zijn. Het eten van bruine rijst als het heeft meer vitamine B in vergelijking met de maagdelijk witte gepolijste rijstkorrels. De laatste wordt omgezet in suiker tijdens de spijsvertering, die chaos kan creëren in de glycemische index. Eten in combinatie zal dit effect te beperken. Pre-diabetici en mensen met diabetes moeten vermijden, echter.

Ze vissen vaker:

De vis is een veel gezonder alternatief voor rood vlees eiwit. De Aziatische dieet voorziet in de dagelijkse consumptie van vis. Vissen hebben gezonde oliën die helpen in de strijd tegen cholesterol. Doorheen de geschiedenis, werd de vis gegeten in de wereld. Alleen vandaag Aziatische diëten hebben een plek voor dit vlees, terwijl de rest van de wereld hun voorkeuren eiwit ongezond is gepasseerd.

Optimaliseer voedsel met de verandering van de seizoenen:

Seizoensgebonden fruit, zoals appels, druiven enz. En fruit zijn de beste omdat ze rijk zijn aan smaak en gematigde temperaturen van het spijsverteringsstelsel ook. Voedsel en drank koeling moeten worden had meer dan de zomer. Selderij, meloenen, salades moet een deel van de zomer dieet. Een drank koeling aloë en komkommer is verfrissend op een warme zomerdag. In de winter klare levensmiddelen zoals vlees stoofschotels en soepen dat de warmte langzaam los en gedurende een lange tijd.

Limiet Desserts:

Westerse cultuur wordt verliefd op desserts en met een lichte of zware-desserts- na het diner is bijna een gewoonte. In het programma van de Aziatische dieet, eet geen zoete koekjes, ijs of vet snoep. Probeer nachten dessert te verminderen voor 3 of 4 nachten per week. Als je dessert moet doen elke avond, in blokjes sommige vruchten. Fruitsalade is een zoete legitiem en niet ongezond als een bolletje ijs.

Stop met het tellen van calorieën:

Het tellen van calorieën is een hobby onder de meeste westerlingen. True, dit voorkomt dat u het eten van veel junk food; richt zich ook meer op, eet niet te veel vet, maar eet veel gezonde voeding. Bijvoorbeeld, Diet Coke heeft een calorie en een avocado heeft 340 calorieën. Toch is de avocado is ook belast met enkelvoudig onverzadigde vetten en omega-6 vetzuren, die de stofwisseling te verhogen en te vechten cholesterol.

Wilt u overschakelen naar de traditionele Aziatische dieet? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha