Top10 Franse Parfums voor vrouwenFrankrijk is de landen die het meest bekend om zijn superioriteit in een uitvinding van parfums. De geuren uit Frankrijk waren een rage in het Victoriaanse tijdperk en eventoday hebben hun charme en de vraag verloren! Als het gaat om de meest bizzare mix van smaak die net drijft ons gek, die nog steeds leiden de wereldmarkt.

Hier zijn de top 10 merken van de Franse parfums die u gebonden bent om verliefd te worden als je niet al een fan!


Nina Ricci:

Maria "Nina" Ricci en haar zoon Henry M. Robert ondersteunen stijl huis van Nina Ricci. Nina Ricci is een beroemde Franse parfum merk dat in Frankrijk in 1949 werd gelanceerd! Crashte verschillende geuren en er zijn maar weinig die niet tot de verbeelding van de massa's zijn geweest.

Givenchy Very Irresistible:

Givenchy Very Irresistible is een geur die is gemaakt door de associate degree exclusieve vereniging van vijf rozen, die de koningin van de bloemen. E 'werd geïntroduceerd door het jaar 200 Givenchy is een van een bekend door vele Franse Parfum Brands.

Yves Saint Laurent Parisienne:

De geur van Yves Saint Laurent Parisienne is een oud product. De maker van deze geur is Yves Saint Laurent in 196 E 'gemaakt om de juiste keuze voor vrouwen die de kracht en klasse portretteren zijn.

PacoRabanne Lady Million:

PacoRabanne Lady Million is een van de belangrijkste geliefde geuren die in het jaar 20 E 'geur is geïntroduceerd voor de dames die ooit editie van de mannen en het meisje onweerstaanbare muskusachtige Samenvattend ontdekt, mevrouw miljoen werd gemaakt voor zijn hun ware liefde. Itwas gecreëerd door kip Ropion, Anne Flipo, Bruno Jovanovic en kaartspel Piquet.

GuerlainIdylle:

Guerlain is een van de huizen van de Franse parfum, dat is de oudste parfums in de wereld. Het Hasan ongelooflijk oversized fan volgende. GuerlainIdylle is een van de parfums van deze lijst die consumenten hebben gevraagd gek en werd geïntroduceerd door het jaar 20

Thierry Mugler Alien:

Thierry Mugleris een schepper van parfums en zelfs een Franse kleermaker. In 2005, Thierry Mugler creëerde een geur genaamd Alien. Andsince dan is het beenthe tweede meest geliefde geur van Thierry Mugler.

Chantal ThomassOsez-Moi:

OsezMoi is de geur van het huis van Chantal Thomass, dat werd gelanceerd in april 200 is opgenomen het mengsel van aroma's, vanille, roos, vetiver, pioen, muskus en Anthemisnobilis. Het is een zeer vrouwelijke en sensuele geur. De geur ontvouwt de schatten van begeerte.

LancomeTresor:

Lancome is een onderdeel van luxe goederen, die eigendom is van L'Oreal van 196 E 'een cosmetica bedrijf dat kwistig hun goederen behandelt wereldwijd. De LancomeTresor geur werd in 1990 geïntroduceerd Deze geur is gemaakt door Sophia Grojsman.

LolitaLempicka Si Lolita:

Lolita Lempicka is de naam van een Franse kleermaker en een schepper van parfums die een nieuwe geur genaamd Het meisje aangeboden in het jaar 200 Dit meisje is een geur van vreugde en elixer van liefde, bits en rust. Deze geur is gemaakt door Christine Nagel en Benoit Lapouza.

Chanel Coco Mademoiselle:

Een geur voor vrouwen binnen het bereik was Chanel coco Bairdiellachrysoura. E 'is in 2001 geïntroduceerd voor de jongere fans van Chanel. Deze geur is gemaakt door Jacques Polge

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha