Top zes merken Lipstick beschikbaar in IndiaInstant stemming lifter - De enige echte lippenstift.

De meesten van ons kunnen zeggen dat onze eerste cosmetisch product lipstick veel geliefd was. Voor elk van onze moeder oudere zussen, tantes favoriete familieleden vervelend, lipsticks hebben altijd een topprioriteit geweest. Wij houden van onze lipsticks, zodat de kleur is wat bepaalt onze dagelijkse stemming. In de gelukkige dagen kiezen we roze en rood. Op de dagen dat je stok rond in formalen, kies bruin en perziken. Voor de meesten van ons, een schot van lippenstift en een beetje 'eyeliner voltooien grootste deel van de make-up routine. Omdat het houdt zoveel belang in ons leven, geven we een idee van de beste merken in India lippenstift. Deze genoemde handelsmerken zijn online en offline beschikbaar.

Gezocht lippenstift merken in India

Revlon:

Revlon is verkrijgbaar in 8 verschillende categorieën. Hoewel de producten zijn een beetje 'lieve, worden vertrouwd door de meesten van ons. Revlon lipsticks zijn altijd aan de top in termen van kwaliteit. De lipsticks beginnen bij 485 INR en gaan tot 935 INR. De hoge prijzen worden gecompenseerd door de tevredenheid van klanten met behulp van dit merk.


Lakme:

Als er een merk dat ons nostalgische maakt, is Lakme. De kogels eenvoudig en stijlvol bruin dat de kleur bevatte herinneren ons aan onze kindertijd, is het niet? Lakme heeft voor ieder wat wils. En 'bekend als een van de beste merken lippenstift zijn. Het merk heeft een aantal velden beschikbaar zijn, van waaruit u kunt kiezen voor een lipstick aan uw behoeften. Alle velden zijn uiterst pocket-friendly. De kwaliteit is in de eerste klasse ook. De prijs begint bij slechts 225 INR. Hun assortiment is duurder 575 INR. Dus als u op zoek bent naar een breed scala aan tinten en bereiken in een krap budget, Lakmé is perfect.

L'Oreal Paris:

L'Oreal Paris, een van de beste merken lipsticks in India, heeft slechts twee reeksen van lippenstift. De producten zijn goed en geliefd bij velen, maar ze echt nodig hebben om langere intervallen te introduceren. Het zou geweldig zijn als de variaties weefsel, pigmentatie, en dergelijke kunnen zijn. Houdt ook de nuances die huidtinten aanvulling Indianen in het bereik van kleur riche.

Colorbar:

Dit label kunt u een assortiment dat past bij je huidskleur selecteren. Het is ook licht op de zak. Colorbar is de perfecte merk voor de studenten van de begroting. Omdat het goedkoop is, het merk is perfect voor kleur exploratie. Ze hebben lage tonen evenals die hoog als 250 INR 700 INR. Het feit is dat de meeste prachtig van Colorbar altijd komen met nieuwe concepten en innovaties. Als je een fan bent van matte lipsticks, dan Colorbar is de perfecte keuze voor u. Het concept van potten lip is meer geliefd!

MAC:

MAC is bijna synoniem voor kwaliteit en keuzes in een breed scala van kleuren en texturen. Waar ooit MAC komt in beeld, moet lippenstift het beste zijn. Veel MAC lipsticks zijn perfect geschikt voor Indiase huidtinten. Ze worden gesorteerd op basis van huidtinten warm en koud. MAC lipsticks zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij alle tellers MAC. Online shopping portals magazijn MAC ook. Ze zijn allemaal geprijsd op Rs.990.

NYX:

NYX De lipsticks zijn verkrijgbaar in twee reeksen. Alle kleuren zijn erg mooi, maar de beschikbaarheid kan een probleem zijn.

Maybelline:

De Kohls HG mascara en veel meisjes zijn bijna het grootste deel van de tijd door Maybelline. Dit kan volstaan ​​om de populariteit van het merk weerspiegelen. Maybelline is de lijst topper op het gebied van lipsticks ook. Het merk biedt prachtige kleuren en varieert zeer vriendelijk zak prijsklasse. Stamina is fatsoenlijk en lippenstift is bekend dat ze worden hydraterende. Maybelline merk is waarschijnlijk de meest gemakkelijk beschikbaar zijn, dus ga je gang en maak een lijst van uw favoriete kleuren lip.

Wat is je meest gebruikte lippenstift? Welk merk krijgt je hart racen? Schiet je opmerkingen en laat het ons weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha