Top Nagellak Shades 2013Ieder jaar brengt nieuwe tinten nagellak in de schijnwerpers. Vorig jaar hebben we mintgroen schaduw, verschillende tinten oranje tint etc. zag Dit jaar zijn er veel nieuwe kleuren geïntroduceerd of geherintroduceerd. Laten we eens kijken welke kleuren gaan naar de heerser in 201

Emerald:

Pantone kondigde deze smaragd groen als de kleur van 201 Dit jaar zal in vele kleuren en veel spijkers Poolse bedrijven zijn al begonnen met het introduceren van smaragdgroene tint tinten of soortgelijke zien. Deze kleur lijkt alomtegenwoordig te zijn, zowel in het Pools, oog make-up en ik hoorde een aantal bedrijven op het punt om smaragdgroen lippenstift te introduceren. Voor deze schaduw, mijn keuzes zou Revlon Emerald maximale snelheid, OPI Jade is het nieuwe zwart.


Bordeaux schaduw/Oxblood:

Deze schaduw is altijd aan, maar dit jaar heeft de ante upped. Het 'een diepe schaduw van bruin en ziet er prachtig uit op bijna alle huidtinten. Essie heeft vele tinten zoals deze kleur en u kunt deze schaduw in bijna alle merken te vinden. Inglot 652 is een mooie ossenbloed tint die je kunt proberen.

Goud:

Dit jaar, goud tinten is erg in. Geen lichte tinten, maar die in geel goud. U kunt proberen een van Tip Toes n. Zelfs afwerkingen hebben goud vlokken zijn ook echt, maar kan erg duur zijn, maar je kunt proberen nagellak goud glitter. Het dragen van eenvoudige manicure goud is een fashion statement op zich dit jaar. Of, als je niet van manicures goud gevulde, kunt u een vinger tekenen met goud tinten voor een accent.

Metallics:

Metallic kleuren zijn niet alleen beperkt tot goud en zilver, kunt u metallic rood, blauw, paars, etc. dragen Dit zijn allemaal trends in de nagel van dit jaar.

Neon en glitters:

Neonschaduwen en glitter zijn in dit jaar. Funky neon manicure of glitter manicure of een combinatie van beide is een must proberen. U kunt ervoor kiezen uw neonschaduwen variëren colorbar neon nagellak of China.

Marine blauw:

Marineblauw nagels zijn in dit jaar. In plaats van zwart, kunt u kiezen marineblauwe tint die bijna zwart uitziet. U kunt uw schaduw uit het veld van Avon kiezen. Ze zien er erg glamoureuze en mooi.

Grijs:

Grijs is het nieuwe zwart dit jaar. Deze schaduw is al vele malen in de ramp van vorig jaar en de trend moet dit jaar voort te zetten. NYX formule bewolkt sedan is een goede keuze voor deze schaduw.

Bleke nagels:

Pale nagels zijn erg in dit jaar. Vele beroemdheden zijn gezien met spijkers bleek dit jaar tijdens de verschillende functies voor de award.

Nagels gestructureerd:

gestructureerd nagels zijn erg in dit jaar als spijkers kaviaar, de verkoop van vloeibare nagels of skin effect etc.

Als je dit jaar hebt gezien, is er voor ieder wat wils. Laat ons weten wat je bent enthousiast om te proberen, omdat de laatste tinten nagellak zijn de moeite waard ervaren.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha