Top Hair maskers beschikbaar in India voor droog en pluizig haarDroge en kroeshaar lijkt ongezond is gevoelig voor gespleten, en het is moeilijk te kammen en stijl. Als je droog haar hebt, kunt u zelfs een droge hoofdhuid. Dus, het is tijd om droog haar met maskers behandeling verwennen. De maskers worden gezegd dat de dubbele functie van het behandelen van het haar en de hoofdhuid tegelijkertijd bieden. Deze eenvoudig te haarmaskers gebruiken voor droog haar wordt gezegd dat ze goede resultaten bieden.
Hieronder zijn de beste haar maskers voor droog kroeshaar beschikbaar in de Indiase markt.

Gebruik de beste masker voor droog en pluizig haar uit deze Top 10

L'Occitane Repareren Mask haar glans voor Droog en heeft een prijs van Rs 695 per 200ml.


Matrix Biolage Fortetherapie Intensive Versterking Masque:

Dit Masque uit het assortiment Matrix fortethérapie beweert verzwakt haar te versterken door het combineren van de krachten van de wetenschap en de natuur zo goed als herbouwen vitaliteit te verhogen, en rechttrekken haar. Beschadigd haar wordt versterkt, terwijl het opbouwen van weerstand tegen toekomstige breuk. Het 'een prijs van Rs 410 per 392 gram.

Total Repair 5 Loreal Hair Masque:

Deze nieuwe 5 Total Repair Mask met cement ceramide vorderingen te herstellen en voeden het haar intens. Het is ook haaruitval, droogheid, ruwheid, sufheid, en gespleten haarpunten. En 'geprijsd op Rs325 per 500 gram.

Oriflame Hair X Repair Therapy Hair Mask:

Dit Hair X Repair Therapy Hair Mask voedt het haar terwijl het repareren van beschadigde degenen.
De speciale actieve reparatie en biedt Shea Butter gevoed beter beschermd, het haar zachter met een gladde, all-over glans. Het is bekend als een van de beste haar maskers aangeboden in het land.
E 'beschikbaar voor $ 349 voor 200ml.

Schwarzkopf Extra Care Hair Repair:

Het is een intensieve behandeling van de totale reparatie voor droog, beschadigd haar en de behandeling van een minuut. E 'beschikbaar voor $ 300 voor 150ml.

Masque

Waar Intense Repair:

Het is een snelle formule fusie met actieve vezels en eiwitten complexe levensvormen die diep absorbeert in het haar om eiwitten in de kern van het haar te binden.

Dit zal helpen om verdere toename van de inwendige weerstand van het haar en de kracht, dus beter bestand tegen toekomstige schade. En 'geprijsd op Rs215 per 200 ml.

Keratinology Sunsilk Hair Spa masker:

Dringt door drie lagen van het haar, voor een intensieve actie diep, die verder helpt te herstellen en sluit de cuticula, waardoor het haar gezond en mooi. Het 'een prijs van Rs 400 per 200 ml.

Pantene haarmasker:

Pantene Total Care Treatment is verrijkt met actieve ingrediënten voor het behoud van gezond haar. Naast het beschermen van je haar tegen schade, zal de verwerking van deze totale zorg van de juiste hoeveelheid vocht toe te voegen aan je haar.

U bent zeker om uw haar zacht en soepel met dit haar behandeling te krijgen. Het 'een prijs van Rs 199 per 135 ml.

Wat haarmasker voor droog kroeshaar u kiezen? Of heb je het geven van je haar een van deze behandelingen? Wij kijken uit naar uw feedback.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha