Top 9 Make-up Artists bruid in KolkataDe voormalige hoofdstad van India, Kolkata is een case study in tegenstellingen. Een stad van contrasten en ironie, winkelcentra snob armoedige sloppenwijken staan ​​recht tegenover de oude bungalows en appartementen wolkenkrabbers naast sleazy, goedkope straat kraampjes bezetten de trottoirs botst met chique restaurants en traditionele Bengali bruid neemt een glamoureuze avatar voor verwesterde zijn post huwelijksreceptie ceremonie. Dus wie zijn de experts in bruids make-up artiesten die de bruid Kolkata haar beste kijken op haar trouwdag helpen? Laten we eens een kijkje nemen op de top tien bruids make-up artiesten in Kolkata, die hoogst gezocht naar huwelijksgeluk in de stad van vreugde toe te voegen.

Top Tien Artiesten bruid in Calcutta:

Arpita Ganguly:

Een bekend gezicht in schoonheid kolommen in lokale kranten en tijdschriften stad, Arpita Ganguly heeft acht jaar ervaring in bruids make-up op zijn naam staan ​​en heeft onder een aantal van de beste make-up artiesten in het land en dat Cory Walia, Jawed Habib en anderen opgeleid . Haar USP ligt in het benadrukken van de schoonheid en het karakter van de gezichten meest voorkomende door de truc en het mengen van je look perfect bij uw bruiloft uitzet en de sfeer om je heen.


Postadres: 25/9 Hospital Road, Shah Road Connector, in de buurt van Gitanjali Bus Stop, Kolkata 700 078

Nabin Das:

Een populaire en zeer gewilde bruids make-up artist, Nabin Das is de dappere expert op dit gebied creëren van golven en zo veel ophef in make-up en beauty-industrie Kolkata voor een lange tijd.

Jeetu:

Nieuwe jongen op het blok, is Jeetu bekend om de bruid te geven dat zachte vrouwelijke look met veel kleuren en peachy roze die goed geschikt zijn voor de terughoudende Bengali bruid.

Adres: 166C/6/7 Lake Gardens, Dichtbij Lords anderen, Kolkata 700 080

Abhijit Chanda:

Een andere jonge deskundige make-up, Abhijit dringt aan op de laatste internationale trends in bruids make-up. Niet één te veel bling, Abhijit volgt de school van elegante en stijlvolle make-up en is zeker om u te geven dat natuurlijke en subtiele op uw grote dag kijken.

Kakoli Sengupta:

Assistent make-up maestro laat Prabir De, Kakoli heeft nu vertakt in haar eentje naar een identiteit geloofwaardig als een begeerde make-up artist te creëren.

Ujjwal Debnath:

Een newbie opmerkelijk, Ujjwal Debnath heeft nogal een naam voor zichzelf gemaakt in een heel korte tijd, als een make-up artist geloofwaardig. Gespecialiseerd in zowel westerse en traditionele school van de bruids make-up, Ujjwal is zeker om het beste van beide werelden: de retro-look en het nieuwe tijdperk glam look. Afgezien van bruids make-up Ujjwal is het creëren van heel wat opschudding in de mode-industrie Kolkata.

Abhijit Paul:

Jong en daadkrachtig, Abhijit is het nieuwste gezicht van make-up en styling bruiloft scene. Goed uitgerust met voldoende inzicht in de nieuwste trends in bruids make-up, kan Abhijit eigenlijk geven dat verlegen Bengali bruid look voor uw bruiloft ceremonie en de bruid en de bruidegom bekijken glam voor uw receptie.

Bridgette Jones:

Een bekende en zeer gewilde kunstenaar in bruids make-up Kolkata, Bridgette heeft een jarenlange ervaring en is zeer vertrouwd met de nieuwste internationale trends in bruids make-up. Een andere veel voorkomende apparaat in de lokale kranten en tijdschriften voor de kolommen van schoonheid en make-up, Bridgette is het neusje van deskundigen Makeup Kolkata.

Adres: 78B Sarat Bose Road, Kolkata 700 025

Juni Tomkins:

Juni Tomkins begon als een apotheker en vervolgens geleidelijk zwenkte naar de make-up en schoonheid aan een goede naam en een speciale plaats voor zichzelf onder de experts van bruids make-up Kolkata creëren. Verwerking van de hal in juni Tomkins Ballgunge Circular Road Kolkata, vooraf bellen om een ​​afspraak te boeken vanaf juni is zeer gewild en zijn programma is vaak vol.

Adres: 26/2 Ballygunge Circular Road, Ballygunge Kolkata 700.019

Ik hoop dat je een idee hebt van de magie van make-up artiesten Kolkata. Wij willen graag uw mening en opmerkingen te lezen. Geef ons uw feedback met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha