Top 9 Home remedies voor de behandeling van zwarte vlekken op de lippenAls het gaat om de meest fascinerende functie op ons gezicht, de lippen op de top van de tafel. Ze boven ook de grafiek als het gaat om make-up en cosmetica. Mooie roze lippen, zonder make-up, zijn de droom van elk meisje. Maar soms droom wordt aangetast door zwarte vlekken op de lippen. Maar er is geen noodzaak om vrede te sluiten met deze zwarte vlekken! Vraagt ​​u zich af hoe je zwarte vlekken te verwijderen op de lippen? Er zijn eenvoudige huismiddeltjes die u kunt gebruiken om zich te ontdoen van die vlekken onverzorgd.

Wat leidt tot zwarte vlekken op Lips?

Maar voordat het graven in de opties voor de behandeling punten zwarten op de lippen, moeten we weten waarom we ze krijgen! Hier krijgen de oorzaken die leiden tot de vorming van deze vlekken op de lippen:


Vitamine B-deficiëntie:

Wanneer een verandering in de structuur of het uiterlijk van de lippen, haar, nagels, vaststelt, moet de eerste zorg het gebrek aan vitamines, mineralen, enz. Hier zijn, kunnen zwarte vlekken op de lippen het resultaat van vitamine B-deficiëntie. Het is zinvol om contact op met uw arts en behandeling zoeken als u lijdt aan een gebrek aan vitamine B, naar andere complicaties te voorkomen.

Gebruik van oude Lip producten:

Met behulp van oude lipsticks, lippenbalsems, enz., Die buiten de vervaldatum is een andere reden van zwarte vlekken. Zorg er altijd voor om dubbel te controleren de vervaldatum van het product lip voorkeur aan zwarte vlekken te voorkomen.

Overmatig drinken en roken:

Er is geen verklaring vereist dit punt. Overmatig drinken en roken leidt tot zwarte vlekken op de lippen. Als je moet drinken, roken, probeer dan om het te doen met mate te houden je lippen gezond en mooi te kijken.

Teveel aan ijzer in het lichaam:

Deze medische aandoening leidt ook tot zwarte vlekken die maken de lippen kijken ongezond. Een eenvoudige bloedtest kan vertellen als je te veel ijzer en dan kunt u uw arts te raadplegen voor een behandeling.

Droge lippen:

Scheurvorming in wezen betekent droge huid, die als voedingsbodem voor infecties zou kunnen dienen als onbehandeld. Deze infecties kunnen eveneens leiden tot vlekken.

Hormonale onbalans:

Ons lichaam nodig heeft voor een goede werking van hormonale werk efficiënt. Soms kunnen deze problemen voorbehoud van hormonale onevenwichtigheden in het lichaam, en kan behandeling nodig.

9 Home remedies voor Black Spots behandelen Op Lippen:

Nu we weten dat de meest voorkomende oorzaken van donkere vlekken op de lippen, geven we een aantal home remedies om hetzelfde te genezen.

Citroensap:

Toepassing citroensap is een effectieve manier om de zwarte vlekken verlichten. Je kunt direct solliciteren op vlekken, of gebruik maken van producten zoals lippenbalsems die citrus extract bevatten.

Hydratatie:

Drink minstens 4 liter water per dag om je lichaam gehydrateerd. Als u een persoon fysiek actief, dan kunt u meer water nodig. Omdat gehydrateerd helpt om zich te ontdoen van en ook voorkomen dat de herhaling van zwarte vlekken.

Appelcider azijn:

Solliciteer appelazijn helpt de verschijning van zwarte vlekken. Dompel een katoenen bal azijn en passen op het getroffen gebied.

Vitamine C:

Citroensap worden geconsumeerd en andere citrusvruchten rijk aan vitamine C en dit helpt om de vlekken vervagen.

Glycerine:

Toepassing van glycerine vermindert de zwarte vlekken, verpest de schoonheid van je lippen. Knijpen in sommige rozenblaadjes of rozenwater toevoegen van glycerine maakt het effectiever.

Aardbeien:

Toepassing van gemalen aardbeien helpt ook bij de behandeling van zwarte vlekken op de lippen. En niet te vergeten lip smakken smaak en geur!

Sugar Scrub:

Wrijf wegveegt dode cellen van de lippen en maakt ze er fris en roze. Tijdens het volgen van deze huismiddeltjes, zorg ervoor dat je scrub je lippen regelmatig om zich te ontdoen van dode huidcellen en het bevorderen van nieuwe celgroei. U kunt een scrub suiker te maken, terwijl het mengen van een paar druppels citroensap met suiker en wrijf zachtjes op de lippen.

Kurkuma en nootmuskaat plakken:

Een pasta van kurkuma en nootmuskaat is zeer effectief in het vervagen zwarte vlekken van je lippen. Breng aan op de lippen en laat het zitten totdat het droogt. Afwassen en follow-up met een lippenbalsem.

Beet Root Juice:

Deze groente is bekend zeer behulpzaam te ontdoen van vlekken op de lippen zijn. Pak het sap of gewoon het sap op het getroffen gebied te wrijven. Afwassen en hydrateren met een lippenbalsem.

Dit zijn enkele effectieve huismiddeltjes die effectieve resultaten te tonen bij regelmatig gebruik. Nu, heb je niet nodig om te leven met die lelijke vlekken op de lippen onderzoek. Maak je lippen glanzen en glimlach!

Laat ons weten wat uw huis remedie in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha