TOP 8 MITI GEWICHTSVERLIES ontmaskerdTOP 8 MITI GEWICHTSVERLIES ontmaskerd

U kunt veel nuttige tips en advies over hoe om gewicht te verliezen en het merendeel van het is een goed advies. Maar onder al het goede advies, je nog steeds vinden dat mythen leven. Sommige van deze mythen komen uit folklore, doorgegeven van generatie op generatie, en kan ook een element van waarheid in hen, maar anderen zijn gewoon niet waar en hier zijn we acht van die mythes die het best genegeerd:

1. Gewicht problemen zijn genetische

Een van de populaire mythen van gewichtsverlies is dat de problemen met het gewicht zijn genetische. Als je ouders overgewicht het betekent niet dat als je te zwaar, is een gevolg van de genen die je geërfd. Aangezien slechts 25% van het lichaamsgewicht kan worden bepaald door de genen, wat betekent dat 75% van het gewicht is alles aan jou en hoe je handelt. Als gezinnen met overgewicht, dan is het waarschijnlijker dat de enige factor in kwestie heeft geërfd de slechte eetgewoonten.


2. U kunt zweet van gewicht in een sauna

Je kunt niet het zweet van het gewicht af; in het beste geval, zal het tijdelijk water verliezen door overmatig zweten, maar niet vet. Als je te lang doorbrengen in een sauna, dan kun je je uitdrogen of voor u is hitteberoerte, en het water verloren zal binnenkort de volgende keer dat je eet of drinkt toch weer vervangen worden.

3. Je verliest meer gewicht als je uit te oefenen in de ochtend

Het maakt geen verschil wat tijd in de dag wanneer u uit te oefenen, zo lang als u regelmatig te oefenen. Het hoeft niet eens elke dag op hetzelfde tijdstip. De enige waarschijnlijke reden hiervoor mythe is dat het al bestaat, als de trainingstijd ingesteld eerste zaak in de ochtend, u waarschijnlijk eerder dat schema houden.

4. Niet eten na 07:00 en je gewicht te verliezen

Nog een van de populaire mythen van het gewichtsverlies is dat als je niet eet na 6 of 7 uur zul je gewicht te verliezen. Er is geen wetenschappelijk bewijs om te suggereren dat het eten op bepaalde momenten van de dag invloed op hoeveel gewicht je winnen of verliezen, dus als u uw maaltijd te eten bij 08:30 elke dag, oke. Wat deze regel moet echt zeggen is - niet snack na het eten of niet minstens 3 uur te eten voordat je naar bed. Dit zou veel meer zin te maken. Het toepassen van de 'niet snack uitsluiten "betekent niet meer zitten in de voorkant van de televisie elke avond met een kom van snoep in haar schoot!

5. Het drinken van water zal je gewicht te verliezen

Deze mythe is zeer misleidend, zo niet goed uitgelegd. Geschreven als het is in de titel hierboven zou kunnen suggereren dat een glas water na elke portie grote mesterij in orde zal zijn! Het drinken van water niet weglopen magische vet, maar het kan helpen je een vol gevoel en dus helpen om niet al te eten.

6. U kunt niet eten fast food als je op dieet

Niet slecht advies, maar niet helemaal waar. Het probleem met fastfood is dat ze niet echt weten wat er in zit, dus je kunt niet kijken naar de calorieën en er is geen twijfel dat sommige soorten fastfood bevatten veel overtollig vet, suiker en zout. Dat gezegd hebbende, de meeste van de grote fastfoodketens nu doen geven informatie over calorieën en zoutgehalte, en vele bieden een laag vetgehalte, low-calorie-opties ook. Dus als, tijdens een dieet, eenmaal per twee weken u besluit om uw verlangens te voldoen voor fast food, dat is helemaal prima, totdat je het doet elke dag.

7. Zolang ik eet laag-vet of vet-vrij voedsel, ik wil afvallen

Vetvrij dieet maakt me gewicht te verliezen - dit is een andere een van de populaire mythen van gewichtsverlies. En hoe zit het met suiker en calorieën? Vet heeft de hoogste concentratie van calorieën van levensmiddelen, zodat het vet u eet uw calorie-inname te verminderen verminderen, ja. Maar nog steeds op hun hoede voor voedingsmiddelen die zijn gelabeld 'vetarm' of 'vetvrij', en er rekening mee dat niet echt zeggen dat lage calorie of calorie-vrij. Fabrikanten maken vaak de smaak die verloren gaat wanneer het vet wordt verwijderd, het toevoegen van meer suiker en zout, zodat het aantal calorieën kan niet zo goed als je zou denken. Wees je bewust van.

8. U kunt naar speciale "buikvet 'diëten

Er zijn veel publiciteit rond de zogenaamde "belly diëten. Men kan het gewichtsverlies niet richten in een bepaald deel van het lichaam. Als je gewicht te verliezen, vindt u de vetreserves schuur in het lichaam. Het beste wat je kunt doen is richten uw oefeningen op een bepaald gebied van het lichaam, zal dit niet je vet te verliezen in dat gebied, maar het kan helpen om uw spieren.

Welke andere gewichtsverlies mythen we vergeten te noemen? Neem dan deel je gedachten en gewichtsverlies tips in de commentaren hieronder.

Blijf mooi, gelukkig en gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  1   0
Augustus 27, 2015 | 19:18:56 | later 7 uur

De voordelen van het fietsen zijn zeer duidelijk als je gaan doen na een lange afwezigheid. Echter, kunnen we ervoor kiezen om ontgiften van het lichaam om een ​​gewichtsverlies of detox retraite retraite en hebben een veel betere kans op verlies gewicht om zich te ontdoen van vet en het houden van het af. Om dezelfde reden, je wilt bereiken fase vetverbranding zo snel mogelijk.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha