TOP 8 karaktereigenschappen van de perfecte vriendjeTOP 8 karaktereigenschappen van de perfecte vriendje

1) En 'eerlijk en betrouwbaar

Deze kwaliteit is een van de belangrijkste ingrediënten van essentieel belang voor mooi en gelukkige relatie. Wie wil om te gaan met een lier ?! Het maakt niet uit of hij in de 'grote' en 'kleine' dingen. Er is geen leugen die kunnen worden beschouwd als klein en onbelangrijk, wanneer u wilt bouwen aan een gezond en gelukkig. Een man die je aan het daten bent moet uw vertrouwen waard zijn en moet altijd eerlijk tegen je zijn.

2) Het royale

Vrijgevig, bedoel ik niet alleen materiële dingen. Oprecht gulle man zal gul op alle terreinen van het leven: hij gaf royaal zijn tijd, zijn liefde, van harte gefeliciteerd, vriendelijkheid, tederheid, etc ...


3) Hij is attent en ondersteunend

Hij zal nooit laten je alleen huilen ... hij zal er altijd zijn wanneer u een hand nodig hebt of als je gewoon behoefte aan een schouder om te huilen ... hij zal omhelzen, comfort, en hij zal altijd weten wat te zeggen ... zijn liefdevolle, soms zelfs, stille omhelzing u zich getroost en veilig in zijn armen ...

4) Het is grappig en hij maakt je giechelen

Lachen is een zeer krachtige maar eenvoudige plezier. Als een man maakt je aan het lachen, glimlach, en een goed gevoel elke dag, zal je leven makkelijker met hem, gelukkig en nooit saai. Met "fun" betekent niet een grappenmaker of een clown, ik denk dat een man met een groot gevoel voor humor, die in staat is om u te maken giechelen, is een waar geschenk van het leven!

5) Hij luistert naar u

Een man die is geïnteresseerd in u, die luistert naar wat je te zeggen hebt en ook begrijpt dat, zeker veel beter vriend, een man die in zijn standpunt en het negeren van alle communicatie gezond alleen geïnteresseerd zullen zijn.

6) Het is een initiatief nemer

Een man die in staat is om het initiatief te nemen, zal uw leven een stuk gelukkiger, meer spannend en leuk te maken ... Een mens kan een spontane reis naar een andere stad te regelen, ze nodigen u uit om een ​​werk te kijken of het bereiden van een romantische picknick op het strand, zonder dat u het weet, in staat zal zijn om uw wereld van geluk en opwinding te kleuren. Zou deze man is een perfecte vriendje ?!

7) Het respectvolle

Respect is een "must have" harmonieuze, gelukkig en mooi. Wanneer uw waarden en respect voor de man die je altijd behandelen haar als zijn prinses. Hij zal uw persoonlijkheid, uw wensen, uw prioriteiten, je bezigheden en interesses te respecteren; U zult ook uw familie en vrienden, wat uiteraard zeer belangrijk te respecteren.

8) Het romantische

Nou, ik denk dat elk meisje wil haar vriendje te romantisch. Romantiek kan de vlam van je liefde brandwonden houden helderder, het versterken van uw relatie en uw leven zo mooi als een sprookje.

Ik hoop dat u vond deze tips bruikbaar rapport. Wat is naar uw mening, de belangrijkste karakter en de persoonlijkheidskenmerken van een perfecte vriendje? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder. "

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  3   1
April 24, 2015 | 14:44:29 | later 1 uur

wow, geweldige artikel.

  5   0
April 24, 2015 | 16:13:34 | later 3 uur

Er is zeker een veel te weten over dit probleem. Ik hou echt van alle punten die u hebt gemaakt.

  0   1
April 24, 2015 | 21:33:57 | later 8 uur

Echt geweldig en handige site!

  4   2
April 24, 2015 | 22:33:24 | later 9 uur

Helemaal waar!

  1   2
April 25, 2015 | 01:24:49 | later 12 uur

Groot artikel! Ik hield van je artikel. Het is waar dat een man die je echt houdt zal ondersteunen in elke fase van het leven. Hij maakt je gelukkig, zelfs als teleurstelling in je leven. Hij kan je gelukkig met zijn mooie woorden en zijn liefde te maken.

  0   2
April 25, 2015 | 05:48:19 | later 17 uur

Ja, dit zijn perfecte kwaliteit!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha