TOP 8 ESSENTIALS make-up tasTOP 8 ESSENTIALS make-up tas

Is je make-up tas bijna net zo groot als een koffer van bescheiden omvang? Vol van elke schoonheid product denkbaar, voor het geval? Als dit u, geef dan jezelf een traktatie en leeg de hele boel op een tafel en hebben een goed voornemen vandaag. De kans is groot dat u een aantal make-up producten niet is gebruikt voor maanden, sommigen die hebben uitgeput of ging droog en een aantal items die niet eens herinneren er in de eerste plaats te zetten te vinden. Om de taak een beetje 'eenvoudiger te maken, we vermeld acht van de top beauty must haves en essentiële make-up tas die je nodig hebt om te renoveren:

1. Concealer

Elk meisje heeft haar ban. Het verbergt een veelheid van zonden van donkere kringen onder de ogen van een spoor, dus blijf bij de hand!


2. Blush

Blush is altijd goed in je tas te houden, als je niet van nature rode wangen, kan blush helpen. Een tikje blush aan het eind van de dag, meldt dat er fris en licht dat u in de ochtend hadden.

3. Eyeliner

Eyeliner heeft een vervelende neiging om te vervagen of vlekken in de loop van de dag, dus dit is zeker op onze lijst van essentieel belang truc.

4. Moisturizing

Moisturizer is een must, als u last heeft van een droge huid. Houd je huid, vooral de handen, gehydrateerd is het essentieel in de wintermaanden, dus vergeet niet om elke keer dat u uw handen wassen hydrateren van de huid vochtig en zacht te houden.

5. Lipstick

Ondanks de beweringen van sommige fabrikanten, heeft nog niemand de uitvinder van de gegarandeerde, de hele dag, lippenstift. Dus, bij de hand houden van een beetje 'op de beurs om je lippen te houden in tip top vorm de hele dag.

6. Haarborstel

Het haar kan vlekkeloos als je loopt de deur uit, maar een sterke windvlaag en je zal zien als je hebt gesleept door een heg achteruit spreekwoordelijke; dus altijd pack een haarborstel is een must.

7. wimperkruller en mascara

Een snelle schot van mascara kan een verschil maken, maar zonder de krul te gaan met het, is niet hetzelfde. Dus houd zowel uw wimperkruller en mascara in je tas voor iedereen, mooie wimpers.

8. pepermuntjes of kauwgom

Geen truc, we weten, maar van essentieel belang, als je knoflook voor de lunch!

Dus daar ben je. Men kan niet eens zijn met al onze keuzes, ieder meisje is anders, maar in ieder geval nu heb je de make-up tas schoongemaakt!

Wat zijn uw top dingen make-up tas? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  5   2
Juni- 8, 2015 | 06:59:40 | later 7 uur

Hallo, Ik geniet van het lezen van al uw post artikel. Ik wilde een kleine reactie om u te ondersteunen schrijven.

  2   0
Juni- 8, 2015 | 13:30:14 | later 14 uur

Liefde

  1   2
Juni- 8, 2015 | 17:29:44 | later 18 uur

Groeten! Zeer nuttige adviezen in dit bericht! Het zijn de kleine veranderingen die de grootste veranderingen zullen maken. Hartelijk dank voor het delen!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha