TOP 8 beste oefeningen om u te helpen gewicht te verliezenTOP 8 beste oefeningen om u te helpen gewicht te verliezen

Als je moe bent van het extra gewicht zijn, dan heb ik nieuws voor u. Het slechte nieuws is: wondermiddelen zijn in de pijplijn. Het goede nieuws is: als je regelmatig oefenen, kunt u weg te houden van de pond! Het maakt niet uit wat iemand zegt; integendeel, lichaamsbeweging gepaard met een gezond dieet is het nummer een effectieve manier om in vorm te blijven en slank blijven.

Dus, wat zijn de beste oefeningen om gewicht te verliezen? Zoals iemand ooit zei: "De beste oefening is wat je doet - en dat je blijven doen." Registratie van een dure lidmaatschap van de sportschool die je nooit zult gebruiken of de aankoop van dure apparatuur dat je geen tijd voor is gewoon dom. In plaats van deze dingen te doen, waarom dan niet het simpel te houden? Proberen om leuke oefeningen te integreren in je dagelijkse routine. Samen met dit, als je een oogje houden op uw dieet, zal je fit en goed in geen tijd. Het is echt zo makkelijk.


Hier zijn enkele van de meest effectieve, meest aangenaam en eenvoudig, de beste oefeningen om gewicht te verliezen en in vorm te blijven:

Er is niets zo verfrissend als een vroege ochtend joggen. Als je problemen met het uitvoeren, ook op een eenvoudige manier om calorieën te verliezen en kunnen worden opgenomen in uw dagelijkse routine gemakkelijk. Maar als je de tijd om te joggen en een baan kunt vinden, dan is dat nog beter. Een typische jog verbrandt 300 calorieën per uur.

Deze uitstekende oefening maakt gebruik van alle spieren van het bovenlichaam om u een zware training, maar bemoedigend geven. Slechts een half uur van elke dag zal u bezwete en opgewonden. U kunt deelnemen aan de lokale kano club of gewoon gebruik maken van de roeimachine bij uw plaatselijke sportschool.

Zwemmen is een verfrissende manier om te oefenen, het brandt maar liefst 600 calorieën per uur. Bovendien zijn de resultaten van de reguliere zwemmen in een goed gespierd lichaam. Het beste ding over zwemmen is dat het laat je alle plakkerig en bezwete als ze andere trainingen.

Dit is de sport is zeer hoog tempo intense calorieën busting, een van de branders hoger op de lijst. Niet alleen dat, maar als je speelt met een vriend, de concurrentie kan duw je om harder te werken en te spelen langer, waardoor het een ander voordeel ten opzichte van de andere oefeningen.

Als op een stationaire fiets of te genieten van een briesje buiten, fietsen is een van de meest typische cardio-oefeningen die er bestaan. Een uur van het fietsen kan branden tot 500 calorieën, waardoor dit zowel leuk en effectief.

Aerobics en step aerobics eenvoudige en Zumba Fitness video - enige en alle soorten aerobic oefeningen zal u helpen houden de ponden weg. Aan het eind van de dag, wat telt is om een ​​oefening die je handig en prettig vindt kiezen.

Wat een betere manier om gewicht te verliezen en plezier hebben, je zet de muziek en laat het gaan? Een regelmatige routine van energieke dans die duurt twintig minuten kan helpen gewicht te verliezen - en misschien heb je zelfs een aantal funky moves te leren! Het is niet cool ?!

Last but not least, deze oefening klassieke oude-timey gewoon behoefte aan een touw en een ruimte groot genoeg om in te springen. Verrassend, deze oefening is heel moeilijk in vergelijking met de anderen in deze lijst, dus wees voorbereid te zijn buiten adem. Het kan ook een beetje 'hard op de knieën, dus vermijden als je gevoelig voor pijn in de knie zijn.

Ik hoop dat u deze tips nuttig zijn voor het verliezen van gewicht.

Welke andere oefeningen die u kunnen helpen gewicht te verliezen, je oefenen?

Viel vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 7
  3   0
Juni- 29, 2015 | 17:34:24 | later 5 uur

Zeer informatief bericht. Zal lees verder ...

  3   2
Juni- 29, 2015 | 20:25:28 | later 8 uur

Ik hou van wat jullie zijn ook. Dit kinmd werk en clevr exposure! Houd de grote werken jongens Ik heb je opgenomen jongens om mijn persoonlijke blogroll.

  0   2
Juni- 29, 2015 | 21:36:54 | later 9 uur

Hartelijk dank voor het verstrekken van dergelijke een groot artikel, het was briljant en echt informatief. als een eerste keer klant uw blog Ik ben zeer verrast. Ik ontdekte een heleboel dingen in je inzichtelijke artikel. Behoud van de hoge. Dank u.

  5   2
Juni- 30, 2015 | 06:11:06 | later 17 uur

Ik hou echt van uw website .. Uitstekende kleuren van uw thema. Je maakte deze website zelf? kunt u reageren terug als ik ben op zoek naar mijn persoonlijke blog te maken en willen weten waar heb je dit te krijgen van ... Hartelijk dank!

  4   1
Juni- 30, 2015 | 10:28:15 | later 22 uur

Hallo, bedankt voor uw vriendelijke opmerkingen, ja, ik ben een grafisch ontwerper en ik heb veel dingen voor mij ...;)

  3   0
Juli- 1, 2015 | 16:48:32 | later 2 dagen

Geweldige site!

  5   2
Juli- 1, 2015 | 21:09:21 | later 2 dagen

U hebt waarschijnlijk de grootste online site.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha