Top 8 Beste Ayur ShampooAyur merk is het dienen van hun trouwe klanten met hun geweldige producten van 198 Hun producten zijn gemaakt met kruiden-componenten en hebben ongelooflijke waaier van huidverzorging, haarverzorging, zon zorg en verzorgingsproducten van het lichaam. Vandaag geven we een top -10 shampoo uit hun aanbod van haarverzorging. Hopelijk dat je helpt bij het kiezen van de beste Ayur kruidenshampoo voor haarverzorging.

Populairste Shampoo Ayur


Amla Shikakai met Reetha Shampoo:

We kennen allemaal de voordelen van amla, Reetha en shikakai maar vanwege de drukke agenda kan het niet gebruiken. Maar als ik zeg dat je al deze ingrediënten in een shampoo dan kan krijgen? Oh yeah! Ayur is zo'n merk dat heeft gedaan. Deze shampoo van Ayur stimuleert de haargroei, verwijdert vuil en voedt, waardoor ze gezond en gehydrateerd te kijken.

Ayur Soja Protein Shampoo:

Het eiwit is belangrijk voor haarverzorging vooral dun haar en broos. Deze shampoo van Ayur bevat soja-eiwit dat het haar van de wortels versterkt en maken ze dikke dichte. Het hydrateert ook het haar en voegt een beschermende laag op je haar. Als je droge te hebben, beschadigd haar shampoo dan is dit ideaal voor u.

Ayur Lemon Shampoo:

Door vervuiling en vuil, leer vuil en grondige reiniging is daarom noodzakelijk. We zijn ons allemaal bewust van het feit dat de citroen wordt beschouwd als de beste reinigingsmiddel voor haar en deze shampoo bevat de goedheid van extracten van citroen en sinaasappel. Lemon is ook bekend om roos te voorkomen, terwijl extracten van oranje verjongt dof haar. Als je geen tijd hebt om deze ingrediënten te gebruiken alleen dan hebben deze shampoo is ideaal voor jou.

Ayur Rozemarijn Shampoo:

Deze shampoo Ayur bevat de goedheid van rozemarijn waarvan bekend is dat de vorming van roos en jeuk te voorkomen. Rozemarijn heeft ook verzorgende eigenschappen, die droog en beschadigd haar voedt en maken ze gehydrateerd. Het versterkt ook broos haar dat helpt bij de haargroei. Als u een droge, broos haar en last van roos shampoo dan is dit het proberen waard.

Heena Tulsi Shampoo:

Henna en Tulsi zijn premium kruiden die heerlijk voor je haar zijn; Ayur een shampoo op basis van deze twee kruiden die speciaal zijn ontworpen voor droog en beschadigd haar. Henna is bekend om haargroei als het voorkomt haaruitval. Het is ook een natuurlijke conditioner die houdt het haar gehydrateerd en gehydrateerd. Overwegende dat, Tulsi houdt het haar van vergrijzing en houdt de hoofdhuid gezond. Het is een must shampoo proberen als u last heeft van haaruitval en andere haarproblemen.

Ayur Coconut Shampoo:

Probeer Ayur shampoo kokosnoot, want het bevat de goedheid van de kokosnoot te reinigen het haar, hydrateert en houdt gevoed. De shampoo heeft een aangename geur coconut daarin niet wordt gevoed helemaal. Maakt het haar zacht, glad en wirwar gratis.

Ayur pH Balance Anti Roos Shampoo:

Roos is een van de meest voorkomende problemen tegenwoordig. Daarom is het noodzakelijk om anti roos shampoo gebruiken, maar het is moeilijk te vinden. Ayur heeft een nieuwe shampoo in de haarverzorging product dat is een pH gebalanceerd tegen roos shampoo geïntroduceerd. Deze shampoo zorgt gezonde pH-balans van de hoofdhuid die het uiterlijk van dode cellen en roos voorkomt. Het zuivert ook de hoofdhuid grondig zodat er geen resten van roos.

Ayur wassen natuurlijk haar:

Dit is geen shampoo, maar een wasbeurt die kunnen worden gebruikt als alternatief voor shampoo. Het is gemaakt van amla en shikakai dat is een perfecte combinatie voor haar dof en droog. Houdt haar gevoed, gehydrateerd, glad en gezond. Regelmatig gebruik van dit washaar verhoogt haargroei en verbetert ook de structuur van het haar. Als je wilt gebruiken om je haar te wassen, dan is dit een must proberen.

Hebt u een shampoo van Ayur gebruiken? Hoe was je ervaring? Laat een reactie achter.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha