Top 7 merken van make-up InternationalDe industrie 'once upon a time' Cosmetica heeft een zeer drastische verandering in de stijl van de productie, marketing, verkoop en aankoop gezien.

Dankzij de technologie die heeft geholpen om bijna elk type van schoonheid product in verschillende merken, kleuren, vormen en maten bieden aan bijna alle huidtinten en types aan te passen.


Deze positieve verandering in de sector verder geholpen beauty bedrijven bieden producten op plaatsen Centric bijna alle consumenten ... En toen we naar buiten en kopen de truc op tag merk, zijn de rekken gevuld met eindeloze mogelijkheden.

Het is echter belangrijk om de teller rechts om het juiste product te krijgen overeenstemmend met de huid nodig bezoeken.

Beschouw factoren zoals kleurstoffen, de toepassing, de kosten, de bestanddelen van het product en de kwaliteit van het merk de beste cosmeticamerken kiezen.

Hier zijn een aantal internationale topmerken van make-up, dat bijna alle soorten producten aan te bieden aan de meeste huidtinten en types aan te passen.

Olay:

Olay is een van de best verkochte cosmetica merken in de wereld van vandaag. Aanbreken van zijn reis in het begin van 1950, heeft Olay haar assortiment van meer dan 100 verschillende producten moisturizers en reinigingsmiddelen verlengd.

Avon:

Opgericht in eind 1880, Avon is een van de grootste directe verkopers in de wereld van schoonheid en make-up producten. Hun productlijn omvat Avon cosmetica make-up, weer en Skin-So-Soft Avon dat zowel werkt als een moisturizer en muggen.

L'Oreal:

Beginnen hun reis met een formule voor het verven van het haar, heeft L'Oreal Group een teken zichzelf op de markt. Het doel is om kwalitatief hoogwaardige cosmetica en beauty producten van hoge kwaliteit te bieden. Standard veiligheid van L'Oreal voldoen aan de behoeften van de massa's.

Neutrogena:

Gelanceerd als Natone tijdens 1930 , erkende huidverzorging, haar en cosmetica merk en het publiek in meer dan zeventig landen. Het onderscheidt zich door zijn innovatieve niche marketing van producten, met inbegrip van de pionier glycerine zeep schoon geur, de Clear.

Momenteel, Neutrogena omvat een breed scala van producten voor mannen en vrouwen, met inbegrip van specifieke productlijnen voor acne, vroegtijdige veroudering en bescherming tegen de zon.

Nivea:

Nivea beweert de nummer een merk huidverzorging personeel in de wereld, die zijn basis in 200 landen heeft zijn. Het heeft de basis gelegd met de ontwikkeling van een water-in-olie-emulsie, zoals een crème met Eucerit.

Nivea werd bekroond met de prijs 'Most Trusted Brand "in februari 20

Waar Is Dat:

Het starten van een revolutionaire nieuwe Beauty Bar in 1957, Dove is de zevende make-up en huidverzorging merk met producten in de wereld voor mannen en vrouwen.

Hun productlijn omvat anti-transpiranten/deodorants, beauty bars, lichaam wast, lotions/moisturizers en gezicht meer haarverzorgingsproducten verkocht in meer dan 35 landen.

Estee Lauder:

Het Estée Lauder is erkend als de make-up merk dat streeft naar de behoeften van mannen en vrouwen te ontmoeten. De belangrijkste productlijn van Estée Lauder omvat een breed scala van producten uit moisturizers correctoren olie en shampoo tot styling gel, evenals parfums en schoonheidsproducten. De producten worden verkocht in meer dan 150 landen met verschillende merknamen zoals Estee Lauder, Clinique, Lab Series, Prescriptives, Origins, Aramis, MAC, Tommy Hilfiger, Bobbi Brown, etc.

Ik hoop dat dit artikel op internationale merken truc helpt om de juiste is, dat je huid past.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha