TOP 6 SPRING 2015 make-up trendsTOP 6 SPRING 2015 make-up trends

Je eerste gedachte als je hoort "de truc lente" zal waarschijnlijk ook pastels, neutrale lipgloss en dergelijke, maar dit jaar is niet helemaal waar. Lente of geen lente, smokey eyes zijn nog steeds warm, net als de felrode lippen, maar op hetzelfde moment, "geen make-up 'make-up look is ook. Verward? En 'begrijpelijk, maar vergeet niet dat de mode trends zijn zelden uniform. Hier zijn een aantal interessante trends truc die we onlangs gezien op de catwalks.

1. "No make-up 'make-up

Geen make-up is nog steeds een trend te maken, en het is een goed begin. Na het naakt blik was logisch om te verwachten dat de mode om een ​​stap verder te nemen om geen make-up at all. Niet hijgen verschrikking, dit is de trend op het gebied van verse voor een lange tijd. Aan de ene kant is gezond voor de huid, maar vanwege de delicate make-up producten die we gebruiken, nog vreemde stoffen op de huid. Verlaten kale helpt ademen en normaal functioneren. Aan de andere kant kan de no-make-up look te dienen om ons te herinneren wat we echt uitzien zonder de verbeteringen, en waarom niet beginnen te houden van wat we zien.


2. Oranje is het nieuwe rood

Een andere populaire voorjaar 2015 make-up trends zegt dat Oranje is het nieuwe rood. Orange lipstick, hoe helderder het beter. Oke, niet alleen de felle kleuren die zijn in de mode op dit moment, zodat u kunt ontspannen, als je jezelf niet kunt zien in elektrische oranje. U kunt gaan voor tinten "rustiger", maar als het is ingesteld in de mode te zijn, zorg ervoor dat de oranje lippenstift in je make-up tas te hebben. Als je erover nadenkt, kon wat meer natuurlijk voor het voorjaar zijn? En 'het bloeiseizoen en veel van deze bloemen zijn helder geel en oranje, dus we konden deze trend als een andere mooie "terug naar de natuur" referentie te zien. Bovendien is de kleur oranje is veel heter karmozijn, en die kunnen deel waarom Orange vervangt rood, althans voor het voorjaar.

3. Verwijder en kind

Orange is goed, maar veel van de make-up artiesten, althans degenen die de trends te stellen, is het raadzaam een ​​minimum gevormd, pruilend kind dit voorjaar. De nadruk ligt op de sappigheid en volume, in plaats van de kleur. De middelen om dit te bereiken zijn onder andere soft-gekleurde glossen en lip vlekken voor een blijvend effect. Dit is duidelijk een voortzetting van het naakt look, een poging om zo natuurlijk mogelijk uitzien. En "interessant, eigenlijk, als lip trends voor lente zij de twee uitersten: enerzijds, helder sinaasappelen en pastel of een andere kleur. Dit geeft u voldoende ruimte om te experimenteren, hoewel, dus het is een goede zaak.

4. Line weg

Waarnemers bij modeshows dit jaar hebben zeker opgevallen andere populaire voorjaar 2015 make-up trends van de afdeling eyeliner: alleen een slag van dichte en zwarte, is er altijd. Het slechte nieuws: als je niet gewend bent om eyeliner toe te passen is het noodzakelijk om te beginnen met het beoefenen van nu, modieuze blijven. Enkele tips hier onder gebruikmaking van een liner potlood verwarmd enkele seconden met een aansteker, een gel te maken en gemakkelijker en een dikke lijn aangebracht. Het goede nieuws: Als je geen fan bent, kunt u gewoon gaan voor de dunste lijn of, als alternatief, kunt u oogschaduw gebruiken als een voering. Als je een fan bent, dan is dit uw seizoen - experiment hartelust met lengtes en diktes. En onder andere, het oog is nog steeds rokerig, dus genieten van deze ook.

5. Pastels

Pastel kleuren zijn zeker in, als het gaat om 2015 make-up trends voorjaar. Adequaat voor de lente, veel make-up artiesten kiezen voor het licht, pastelkleuren, in sommige gevallen, zeer heldere pastels. Bijvoorbeeld, een modeshow zag modellen gemaakt van turkoois blauw rond de ogen, en een groot huis van de mode en make-up eyeliner introduceerde een pastel. Wat huis? Dior, als het maakt geen verschil. Al met al, degenen onder jullie die hebben geklaagd dat de klassieke recept blauwe oogschaduw zijn alleen geschikt voor themafeesten zal nu blij zijn om te weten dat ze in de blauwe tinten, en in stijl. Licht, donker, helder of pastel kleuren, blauw is trendy, misschien als een terugkeer op de leeftijd disco. Mode gaat in cirkels, u dat, toch gehoord? Oh, trouwens, pruim paars en anderen zijn ook hot dit seizoen.

6. Slick of geannuleerd?

Als het gaat om haar, zou de trends die we hebben gezien in de afgelopen modeshows worden ingedeeld in twee: de goede gevoel en de look ongedaan gemaakt, soms gecombineerd op hetzelfde hoofd. Hoewel veel ontwerpers gingen met steil haar, en trok zich terug, verliet hij om te kijken als het niet onlangs gewassen, of stroomt met een middenscheiding, anderen combineren sommige gladheid met rimpel op de rug. Een interessante combinatie, er is geen twijfel over dat! De paardenstaart losse helft gemaakt is zeker in, en dus zijn vlechten. Wat meer is, de meest ongeorganiseerd, hoe beter. Het lijkt erop dat dit voorjaar is alles over een haar, gratis kijken moeiteloos, die, als je erover nadenkt, het is geweldig, bespaart een hoop tijd en moeite om uw sloten stijl elke dag.

Wat is uw favoriete make-up trends voorjaar van 2015?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha