Top 6 Home Remedies om gezwollen lippen te behandelenZijn uw lippen gezwollen overlast? Heeft u schamen? Voordat het erger wordt, moet u de volgende eenvoudige tips nemen om gezwollen lippen te voorkomen. Lees verder om meer te weten te komen.

Gezwollen lippen zijn beschamend en pijnlijk. De abnormale vergroting van de lippen worden goed zichtbaar voor iedereen, dat is echt beschamend. Hoewel de zwelling optreden gevolg van willekeurig welke van trauma aan het zachte weefsel, zijn er verschillende andere redenen gezwollen lippen. Enkele van de meest voorkomende oorzaken van gezwollen lippen zijn als volgt:


  • Voedingstekorten
  • Uitdroging
  • Virale infectie
  • Droogheid
  • Letsel of cut
  • Allergische reactie op een voedingsmiddel
  • Insectenbeet
  • Bad lipverzorgingsproducten
  • Extreme weersomstandigheden
  • De meeste van de tijd, zijn gezwollen lippen begeleid door bezuinigingen en bloeden ook, waardoor het moeilijk is voor een persoon om te eten, te drinken of niet behoorlijk spreken

Maar, zoals ze zeggen 'elk probleem heeft een oplossing ", is er een oplossing voor dit probleem ook. En het beste deel is dat je niet nodig om de producten chemisch behandeld om gezwollen lippen genezen kopen. Kan averechts werken en hebben zware bijwerkingen. Dus, het is altijd beter om de veilige en natuurlijke manier van behandeling te kiezen. Hieronder ga ik delen van een aantal eenvoudige remedies voor gezwollen lippen.

Home remedies voor gezwollen lippen

Ijsblokjes:

Met behulp van ijsblokjes is een van de meest voorkomende manieren om gezwollen lippen genezen. U kunt de ijsblokjes te nemen, wikkel ze in een handdoek en druk voorzichtig op dit pakket over de gezwollen gebied voor 8-10 minuten. Neem een ​​pauze van 10 minuten en herhaal het proces. En 'aan te raden dat je niet direct zou moeten gebruiken ijsblokjes als het milde vorst beet of pijn kan veroorzaken.

Heet water:

Warm water is een andere effectieve manier om gezwollen lippen genezen. Je hoeft alleen maar een kom vol met heet water te nemen. Dompel een doek in het, neem het uit en verwijder het overtollige water uit de doek. Nu toepassing op de lippen 8-10 minuten. Herhaal dit na een uur.

Kurkuma poeder:

Kurkuma poeder is bekend om zijn antiseptische en helende eigenschappen. U kunt een kruiden zalf met kurkuma poeder met aarde en Fuller's koud water te maken. Meng goed en breng over de gezwollen gebied. Laat het blijven tot volledig drogen. Je mond wassen met warm water. Herhaal dit proces twee keer per dag.

Aloe Vera:

Aloë-Vera heeft een anti-inflammatoire eigenschappen. Zo helpt het brandende gevoel verminderen op de lippen, vervolgens behandelen gezwollen lippen. Als muggenbeet, insectenbeet of een allergische reactie is de reden achter de gezwollen lippen, kunt u gebruik recht uit de aloë vera sap of gel om het te behandelen. Je hoeft alleen maar om kleine hoeveelheden van aloë vera sap of gel te nemen en zachtjes masseren over het getroffen gebied. Herhaal dit 2-3 keer per dag.

Bakpoeder:

Weinigen weten dat baking soda is een zeer effectieve huis remedie om gezwollen lippen genezen. Wij raden het gebruik van zuiveringszout gezwollen lippen te genezen, als de reden achter het probleem is een koortslip, allergische reacties, insectenbeten of een muggenbeet. Neem een ​​eetlepel zuiveringszout en meng met een beetje 'van het water. Breng een dikke laag van de pasta op de gezwollen gebied. Houd het voor 10 minuten en daarna wassen met koud water.

Honing:

We weten allemaal dat honing is vol van natuurlijke genezing en anti-bacteriële eigenschappen. Het is aangetoond dat honing is een van de snelste manieren om zich te ontdoen van gezwollen lippen. Neem een ​​eetlepel honing en dompel een zachte katoenen doek of een katoenen bal in het vers. Solliciteer direct naar het getroffen gebied. Houd het voor 20 minuten en daarna wassen met koud water. Herhaal dit 2-3 keer per dag.

Dus, dit waren de beste home remedies om gezwollen lippen genezen. Ook wordt aanbevolen dat je eet een evenwichtige en gezonde voeding, rijk aan vitaminen, om gezwollen lippen als gevolg van voedingstekorten te voorkomen. Echter, als je tegenkomt gezwollen lippen regelmatig dus moet je onmiddellijk een arts raadplegen.

Hoop dat deze gezwollen lippen remedies eenvoudig en snel voor u werken. Neem dan contact met ons op voor uw waardevolle opmerkingen en feedback.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha