Top 6 Fundamenten voor de vette huidVette huid is zeer moeilijk te beheren als het gaat om het toepassen van foundation. De stichting moet zodanig zijn dat het niet het uiterlijk van een vette huid of patches moeten maken, maar moet gemakkelijk in staat zijn om overtollige olie te absorberen. Na het aanbrengen van de foundation die uw huid, altijd deppen poeder past gelijkmatig om overtollige olie te verwijderen. Hier is onze compilatie van de beste basis voor de vette huid toon.

Revlon ColorStay Stichting voor de vette huid:

Prijs: Rs.745


Deze stichting is de handen, de beste basis apotheek voor de vette huid; houdt de vettigheid van de huid, zelfs na het zweten verblijven stichting. Zelfs foundation blijft voor een lange tijd en helpt deksel roodheid en acne merken. En 'pocket vriendelijk en geeft een eerlijk bedrag van de dekking.

Maybelline dream matte mousse:

Prijs: Rs.575

Ik probeerde Maybelline om zijn ongelooflijke waaier van lippenstift en mascara en ik hou van ze. Deze mousse is perfect voor meisjes met een vette huid als het helpt zich te ontdoen van de olie en geeft een matte afwerking aan de huid. Dit schuim is verkrijgbaar in 13 kleuren waarvoor een grote verscheidenheid van kleuren. Deze mousse is zeer Velvette en romig en wanneer toegepast op de huid, waardoor een zacht en zijdeachtig gevoel op de huid.

Lotus Herbals - natuurlijke mix Comfort vloeibare foundation voor de vette huid:

Prijs: Rs.345

Deze stichting is erg handig en gemakkelijk beschikbaar is, dus als u op zoek bent naar iets dat op zakformaat, is dit goed voor je. Deze stichting is kruiden, dat een punt van super plus en heeft ook een romige textuur die een zeer gladde afwerking op de huid geeft. Het geeft een goede dekking eens opgenomen door de huid.

Revlon Photo Ready Stichting Make-up met SPF 20: Beige Media:

Prijs: Rs.850

Deze stichting is olie en combineert makkelijk om een ​​gladde afwerking te geven. Heeft niet het gezicht er cakey helemaal en kan gemakkelijk tot 5 uur duren. Deze stichting heeft geen geur en een kleine hoeveelheid het gaat een lange weg. Revlon foto klaar is perfect voor partijen als het is bestand tegen water en neem een ​​kijkje volledige dekking.

MAC game master Foundation:

MAC foundation voor de vette huid is een must voor alle meisjes met een vette huid. Zijn op basis van water formules werken goed op alle huidtypes. Het dekt ook de vlekken heel gemakkelijk. Mac gaat perfect met een blik zonder make-up, dat is het beste deel van het. Carrys SPF ook 15 erin. MAC staat bekend om het aanbieden van de beste basis voor de vette huid.

L'Oreal Paris Matte Morphose (Mousse) Foundation:

Prijs: Rs.1175

Deze stichting is zeer romige en licht op de huid. Heeft geen geur en duurt een lange tijd, bijna 10 uur. Het is niet zo romig en gemakkelijk smelt op de huid of beschermende fundering helemaal. Een perfecte uitvalsbasis voor meisjes die een vette huid als zijn olie vrij en licht.

De bovenstaande zijn enkele stichtingen die je zou kunnen proberen en kies degene die het beste past bij uw huid. Een tip meer voor alles wat je meisjes met een vette huid is dat als je nog steeds het gevoel de oilyness na het aanbrengen van de fundering, dan schar sommige matte afwerking poeder te verwijderen overtollige olie op de huid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha