TOP 6 FOUTEN oog make-up TE VERMIJDENTOP 6 FOUTEN oog make-up TE VERMIJDEN

1) Het gebruik van blush en oogschaduw.

Veel make-up artiesten raden bespaart tijd make-up trucs en een van hen is uit te roeien je kleur blush over je oogleden en gebruik het als een oogschaduw. Deze tip klinkt misschien nuttig en tijd besparen, maar in de meeste gevallen kunt u gewoon goed op de artistieke foto's van glossy magazines te kijken. Roze, rood of peachy, meestal, kijk niet vleiend voor onze ogen in het echte leven. Dus, vermijd het gebruik van je blush als oogschaduw!

2) Vloeibare foundation als oogschaduw basis.

Bij het aanbrengen van vloeibare foundation op de oogleden als basis voor oog make-up, in de meeste gevallen leidt tot meer kwaad dan goed, omdat de fundering niet ontworpen voor dit doel; Het is meer kans om te buigen en kan uw ogen ziet er moe uit in plaats van genoeg. Voor een oog make-up schoon en mooi - toepassing een oogschaduw primer eerste en enige breng je oogschaduw. De meeste oogschaduw primer zal helpen uw make-up langer mee en blijven rimpelloos.


3) Ga te licht.

Er is niets mis met experimenteren ... maar zo ver als het oog make-up, zeer felle kleuren of neon kijk gewoon cool als je naar een carnaval of Halloween feest, of op de pagina's van glossy magazines maar in het echte leven, lijkt het zelden elegant en verfijnd. Dus ik stel voor om te felle kleuren te vermijden en vasthouden aan neutrale pallet bij het doen van oog make-up.

5) Lijnen oogschaduw hard.

Veel make-up artiesten zeggen: 'Blending is de sleutel! " Dit is absoluut waar. Oogschaduw moet goed worden gemengd en lijken op de zachte rook, moet u de kleur in de plooi en de wenkbrauwen te zien. Harde lijnen op de ogen kijken alleen goed op de show, dus mijn advies is - Gebruik de juiste instrumenten om ervoor te zorgen dat je schaduw is goed gemengd.

4) Niet met een aparte blending borstel.

De meeste mensen hun oogschaduw toe te passen en vervolgens mengen met dezelfde borstel je gebruikt om het toe te passen. Dit is een vergissing! Wanneer u uw oogschaduw mengen met dezelfde brush - creëerde hij de modder in plaats van mooie gradience. Dus, mijn advies is - eerste kleur oogschaduw toe te passen op het ooglid en vervolgens mengen met een borstel schoon fusie, op deze manier zul je geweldig en mooi "rook" oogschaduw te krijgen.

6) Houd uw eyeliner evenredig aan de grootte en de vorm van je ogen.


Bij de toepassing van eyeliner is een noodzaak om aandacht te besteden aan de natuurlijke vorm en grootte van uw ogen. Bijvoorbeeld, te vaak een eyeliner kan uw ogen kijken kleiner. Als je kleine ogen zou ik aanraden om een ​​dunne lijn van eyeliner te trekken.

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Neem dan deel je gedachten in de commentaar sectie.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  4   0
Juni- 9, 2015 | 04:13:03 | later 5 uur

Uw artikel TOP 6 FOUTEN TE VERMIJDEN oog make-up | en Beauty Tips - Beauty Tips schrijven zeer goed, dankzij om te delen!

  1   2
Juni- 9, 2015 | 04:57:04 | later 6 uur

Elke dag kom ik naar deze pagina te zien!

  3   2
Juni- 9, 2015 | 08:40:19 | later 9 uur

Een handige site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha