Top 6 effectieve manieren om psoriasis behandeling van de aandoeningHoofdhuid psoriasis is heel gewoon, met 1 op de 10 mensen bezwijken aan het. Bijna 80% van de psoriasispatiënten gevoelig zijn voor plaques dikke korst op de hoofdhuid. Wist u dat psoriasis van de hoofdhuid haar ziekten die kunnen aanhouden tot vijf jaar? Het is daarom belangrijk dat u naar de behandeling van psoriasis werken zo spoedig mogelijk.

Haar of psoriasis vaak gepaard met niet alleen een jeukende hoofdhuid, jeukende maar ook in het voorhoofd, de nek en rond de oren. In extreme omstandigheden, kan psoriasis haar ook leiden tot haaruitval, waardoor patiënten wanhopig op zoek naar een effectieve behandeling.


Oorzaken:

Haar psoriasis is geen besmettelijke ziekte van de huid en de specifieke oorzaak moet nog worden vastgesteld. Dermatologen van mening dat dit soort psoriasis wordt veroorzaakt door een abnormale immuunsysteem dat veroorzaakt huidcellen zeer snel groeien. Psoriasis kan ook genetisch zijn en u kunt uw voorouders de schuld voor dit probleem jeuk!

Symptomen:

Psoriasis van de hoofdhuid kan verschillen zijn intensiteit. Terwijl het haar milde psoriasis lichte scaling kan veroorzaken op de hoofdhuid, kunnen matige en ernstige varianten van deze ziekte leiden tot roodachtig plaques, zoals schilfering roos, droge huid, korsten zilverwit, jeuk, haaruitval en een branderig gevoel of pijn .

Als u lijdt aan een van de bovenstaande symptomen, is het tijd dat u een dermatoloog te bezoeken om uit te sluiten de mogelijkheid van een prooi te vallen aan seborroïsch eczeem.

Behandelingen:

Psoriasis milde haar kan worden behandeld met teer en salicylzuur producten als koolteer en koolteer niet medicinale shampoo. Sommige artsen kunnen hoofdhuid laesies met steroïden om de symptomen te behandelen injecteren. Anderzijds, ernstige psoriasis haar behoefte behandelplan intenser. Hier zijn 6 manieren om effectief de behandeling van psoriasis.

Actuele zalven:

De meest voorkomende en effectief voor de behandeling van psoriasis door topische geneesmiddelen op de markt. Er zijn enkele tientallen dergelijke medicinale shampoos, gels, crèmes, oliën, zepen en zalven beschikbaar die effectief bij de behandeling van psoriasis met zacht om haar zonder veel bijwerkingen. Anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals een laag vermogen corticosteroïd zalven, kunnen worden gebruikt persistente platen voor verlichting van jeuk en branden van de hoofdhuid. Gebruik deze medicijnen gedurende langere tijd ze dunner worden van de huid kan veroorzaken!

Antimicrobiële behandeling:

Antimicrobiële behandeling de voorkeur wanneer de hoofdhuid wordt overspoeld met vergrote lymfeklieren of er korstvorming zichtbaar hoofdhuid vergezeld van inkrimping. Dit kan een indicatie zijn van een bacteriële of gist die onmiddellijke aandacht nodig heeft. Salicylzuur is een direct beschikbaar over de toonbank anti-bacteriële dat vervelling van dode huid schilferig bevordert en vermindert ook de huid peeling. Salicylzuur wordt vaak gevonden in veel shampoos brouwsels die beweren dat ze de behandeling van psoriasis.

Koolteer:

Koolteer kan helpen psoriasis haar genot! Verrast? Ja, je hoort het goed, de rommelige zwarte bijproduct van olie is een van de meest effectieve oplossingen voor psoriasis. Hoewel het een sterke onaangename geur, koolteer helpt afschilferen van de hoofdhuid te verminderen en ook verlicht andere symptomen van psoriasis.

Dithranol:

Dithranol is een oude remedie die in gebruik is geweest voor meer dan 80 jaar. Aangenomen in klinieken waar een fundering dithranol wordt toegepast op de hoofdhuid ongeveer 5 tot 60 minuten en vervolgens gewassen. Patiënten die niet reageren op andere geneesmiddelen actuele dithranol vinden effectief. Echter, kan langdurig gebruik huidirritatie en jeuk veroorzaken; en tijdelijke verkleuring van huid en haar.

Vitamine D3-analogen:

In tegenstelling tot andere orale medicatie, kan vitamine D3 analogen veroorzaken calcium in het bloed abnormaal stijgen, en wordt daarom gebruikt om lichte en matige gevallen van psoriasis.These synthetische vormen van vitamine D behandeling wordt gezegd vertragen de groei van huid. Dovonex is de meest voor de hand van vitamine D-analoog die strijd hoofdhuid psoriasis helpt. Rocaltrol is iets duurder, maar geeft betere resultaten en minder effects.One van de meest voorkomende bijwerkingen van vitamine D3 analogen irritatie of brandend gevoel in de gebieden die wordt toegepast.

Fototherapie:

De therapie lamp traditionele UVB is meestal zeer effectief bij de behandeling van ernstige gevallen van psoriasis haar. Het gebruik van de laser is effectief bij de behandeling mildere gevallen genereert het een klein punt van UVB licht dat nauwkeurig kan worden gericht op het getroffen gebied. Richt knippen van haar met een instrument vergelijkbaar met een föhn en de laser wordt toegepast op de patch getroffen door psoriasis.

Elke persoon reageert anders op een specifieke behandeling. Dus maak je geen zorgen als een behandeling die heeft geholpen je vriend niet werkt voor u. Wees geduldig en probeer deze behandelingen onder begeleiding van een dermatoloog voor de beste resultaten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha