Top 5 voordelen en toepassingen van Dry Vijgen voor de huid, haar en gezondheidVoor Chefallen (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Vandaag de dag worden meer en meer mensen steeds meer bewust van hun gezondheid. Echter, alleen het raken van de sportschool is niet genoeg; je inname van voedingsstoffen nodig ook. U moet zich bewust zijn van de aloude spreekwoord - Gezondheid is rijkdom. In de meeste gevallen is het gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Het vergt veel van de planning om te eten goed en gezond leven. Met tal van tips en adviezen van kranten, tijdschriften, internet en artsen, het is heel natuurlijk om verward en overweldigd te voelen. Terwijl veel mensen weer aan supplementen en drugs, vaak negeren ze de voordelen van vijgen.


Geladen met voedingsstoffen, vijgen zijn paars, koper of geel-groen van kleur. Zeer voedzaam en lekker, kan gedroogde vijgen worden gebruikt in jam, ijs en gebak. Hoewel vijgen zijn over het algemeen seizoensgebonden fruit, krijgen ze het hele jaar door in droge vorm. De vrucht is absoluut heerlijk en bevat voedingsstoffen zoals calcium, ijzer, fosfor, mangaan en vitaminen.

Voordelen gedroogde vijgen

Gedroogde vijgen - Top voordelen voor de gezondheid:

Gereguleerde bloeddruk:

Vijgen worden geladen met kalium, een voedingsstof die helpt bij hoge bloeddruk. Gezien de huidige leefstijl en overmatige consumptie van bewerkte voedingsmiddelen, kan je lichaam te kort aan kalium. Dit op zijn beurt kan leiden tot hoge bloeddruk. Omdat gedroogde vijgen zijn rijk aan kalium, zal u helpen om een ​​bloeddruk niveau aangepast handhaven.

Effectieve gewichtsverlies:

Gedroogde vijgen zijn een grote bron van vezels voeding. Als je vet en gezien wat gewicht verliest, vezelrijke voedingsmiddelen zijn een goede zaak om te kiezen voor. Sinds vijgen zijn rijk aan natuurlijke vezels, zal gunstig zijn voor uw gewicht management programma te bewijzen. Het zal u helpen uw inname van energie te verminderen, waardoor u volledige dwars door de dag.

Beveiligen tegen borstkanker:

Voor vrouwen, menopauze en borstkanker zijn twee belangrijke dingen te behandelen. Naast de psychologische effecten, zijn er talloze gevaren voor de gezondheid als goed. Onderzoekers hebben aangetoond dat vrouwen die vezelrijk fruit te consumeren op een laag risico op borstkanker, in vergelijking met degenen die dat niet doen. Fig Dry is waarschijnlijk het beste fruit in termen van natuurlijke vezels; anderen zijn pruimen, dadels, appels en peren.

Gedroogde vijgen - voordelen voor de huid:

Geniet van je huid gezond en glad:

Als u wilt dat uw huid tegen de schadelijke effecten van leeftijd en stress te beschermen, moet u om kennis te nemen van de verschillende belangrijke dingen. Houd in gedachten dat je huid is gevoelig en heeft ook voedsel. Gewoon de geringste nalatigheid van uw kant kan resulteren in een bepaalde huidziekte.

Een van de meest voorkomende aandoeningen gezien onder jongeren en volwassenen is acne of puistjes. Enkele van de andere voorkomende huidaandoeningen zijn puistjes, zwarten, puistjes en zelfs cysten. Soms is het ook moeilijk vlekken op de huid, is het moeilijk te elimineren wanneer je puistjes genezen. Met de consumptie van gedroogde vijgen, kunt u deze huidaandoeningen te bestrijden tot een enorme omvang.

Gedroogde vijgen - Haar voordelen:

Lang en sensueel haar:

Gezien de huidige levensstijl en eetgewoonten, haar problemen komen vaak voor deze dagen. De belangrijkste reden hiervoor is het gebrek aan essentiële mineralen en voedingsstoffen.

Luscious haar en gloeiende huid zijn waardevolle activa die onze persoonlijkheid en stijl quotiënt te definiëren. Er is niets meer gênant of pijnlijk slap en dof haar op je hoofd. Ja, veel schoonheidsproducten en cosmetica zijn beschikbaar in de markt, maar vaak niet de gewenste resultaten te bereiken.

Als het gaat om haar problemen zoals jeukende hoofdhuid, roos en haaruitval, kan niemand de noodzaak van een goede voeding te ontzeggen. Omdat gedroogde vijgen worden geladen met mineralen en voedingsstoffen, helpen om de gezondheid van je haar dramatisch versterken.

Ik hoop dat je onder andere gedroogde vijgen in uw dieet, nu je weet dat deze ongelooflijke voordelen. Vermijd het verlaten van een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha