Top 5 Voordelen en toepassingen van Apple Peel voor huid, haar en gezondheidBron: Shutterstock

Wie heeft er niet gehoord dat populair gezegde 'een appel per dag houdt de dokter weg'! In waarheid, een appel is rijk aan voedingsstoffen. Dit watertanden fruit zoet en kruidig ​​wordt wereldwijd aanbeden om zijn vele voedingswaarden. Maar wist u dat apple huid is voedzaam als de pulp? De huid van de appel wordt gevuld met meerdere voordelen voor de gezondheid en huidverzorging. Het is een ideale voeding voor degenen die willen snel overgewicht te verminderen. Het is immers onbekend velen die het grootste deel van de nutriënten van appel schillen appel ligt binnen een. Dus, niet gooien de schil volgende keer dat u dit wonder fruit.

Apple Peel voedingswaarde feiten:

Apple Peel is de opslagplaats van voedingsstoffen van de appel. Een persoon die de huid verlaat terwijl het hebben van de appel, kan niet genieten van de werkelijke voedingswaarde van het fruit. Hier zijn een aantal gegevens over de voedingswaarde feiten op de appel schillen.


Portie: 1 middelgrote appel schillen

Energie: 18 kcal

Calorieën uit vet: 0 kcal

Totaal vet (% van de ADH)

Verzadigd vet: 0gm

Transvet: 0 gm

Meervoudig onverzadigde vetten: 0 g

Enkelvoudig onverzadigd vet: 0 g

Cholesterol: 0 mg

Natrium: 0 mg

Kalium: 25 mg 1%

Totaal Koolhydraten: 1 gm-0%

Voedingsvezels: 2 g-4%

Eiwit: <1 GM 0%

Vitamine C- 1%

Vitamine A 1%

* Er zijn andere vitaminen en mineralen, alsmede kleine hoeveelheden appel schillen.

De voedingswaarde van Apple Peel:

Apple Peel is een rijke bron van een groot deel van alle soorten vitaminen. Van alle soorten vitamines aanwezig in de schil van de appel, de hoeveelheid vitamine A en C van anderen. Een studie uitgevoerd aan de Universiteit van Illinois kwam met de conclusie dat de helft van de vitamine C aanwezig in zijn appel huid alleen is.

Terwijl vitamine A is uitstekend voor de ogen en de huid, vitamine C is de mooiste van voedingsstoffen om het immuunsysteem te versterken. Hetzelfde vitamine is ook erg goed voor de gezondheid van de huid. Naast deze vitaminen, appel schil is ook rijk aan vitamine K en foliumzuur. Een vitamine genaamd choline aanwezig in de appel is zeer nuttig voor de bouw van nieuwe cellen.

Peel Apple is net zo goed mineralen. Het is zeer rijk aan calcium en fosfor. Er is een voldoende hoeveelheid zink, natrium en magnesium aanwezig in de schil appel. Hoeveelheid ijzer in appel is naar tevredenheid hoog, en maakt vervolgens een keuze van gezonde voeding voor patiënten met bloedarmoede. Zwangere vrouwen worden vaak voorgeschreven om deze vrucht in voldoende hoeveelheid eten voor de overvloed aan foliumzuur en ijzer. Calcium en ijzer zijn ook goed voor gezonde botten en tanden.

Apple Peel is een belangrijke bron van voedingsvezels. De vezels in appel huid is aanwezig, zowel in een oplosbare en onoplosbare. Ongeveer tweederde van de vezel van de appel is alleen aanwezig in de schil. De aanwezigheid van vezels maakt het een ideale vrucht gewichtsverlies. Het richt de vetweefsels van het lichaam te smelten, en effectief reinigt het immuunsysteem. Het eten van een appel met de huid regelmatig is goede comfortabele stoelgang ook. Dit zorgt voor het behoud van een gezonde spijsvertering en het cardiovasculaire systeem.

Appel schillen zijn de grootste bron van natuurlijke antioxidanten. Als u op zoek bent naar een vrucht die groter is dan in fotochemische antioxidanten zoals fenolzuur en flavonoïden, neem een ​​appel met vertrouwen tegemoet. Antioxidanten fungeren als bescherming tegen verontreinigingen, vrije radicalen en destructieve moleculen. De appel huid, eigenlijk veroorzaken vrije radicalen, die vaak leiden tot een brunch van gezondheid kwalen. Het eten van een appel per dag is het daarom van groot belang om ziekten zoals hartaanval en diabetes te weerstaan.

Een recente studie uitgevoerd aan de University of Illinois blijkt dat Apple bevat een verbinding genaamd triterpenoïd dat het vermogen om kankercellen te bestrijden schadelijke maken heeft. Apple huid effectief vermindert het risico van lever, borst- en darmkanker.

Ik hoop dat je de voedingswaarde van appelschil begrijpen. We zouden graag uw opmerkingen en meningen te lezen. Dus neem dan deel ons uw feedback.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha