Top 5 Tulsi Gezichtsmaskers



De plant Tulsi of heilige basilicum wordt religieuze beschouwd en vereerd in de meeste Indiase woningen. Er zijn vele natuurlijke en Ayurvedische behandelingen die worden gedaan met behulp van Tulsi. Het heeft veel geneeskrachtige waarden die we kunnen profiteren in meer dan een opzicht.

Een populaire manier om Tulsi gebruiken is om de maskers verfrissend en andere producten te maken voor de verzorging van de huid, met behulp van de vorm van poeder, pulp of sap, en de toepassing op de huid. Lees verder voor een aantal vormen Tulsi gezicht packs spannend, verfrissend, en getest. U kunt deze thuis te maken, en te blijven fris en helder zonder uren en dollars aan schoonheidssalons.


Top 5 Tulsi Gezichtsmaskers

Gezichtsmasker om de huid te hydrateren:

Om een ​​masker voor de huid die droog cellen en dode heeft bereiden, maken een poeder van Tulsi bladeren. Hiervoor verzamelen tulsîblaadjes droog en koel, en laat ze voor ongeveer 4-5 dagen in de open lucht, en dan maal ze tot een poeder. Zorg ervoor dat de bladeren in de schaduw drogen, en te voorkomen dat de stengels en de bloemen van de plant.

Voor het masker: Neem ongeveer een eetlepel poedersuiker gedroogde Tulsi en voeg alleen de hoeveelheid wrongel die nodig is om een ​​dikke pasta te maken. Toe te passen en laat gedurende 15 minuten, dan scrub en goed naspoelen.

Verfrissende Tulsi Packaging:

Voor dit pakket, grijpen 30-40 Tulsi bladeren en vermalen met water tot een pasta te maken. Zeef de pasta water te tulsi halen. In dit water, voeg een beetje 'van besan (kikkererwtenmeel) en 2-3 druppels honing tot een gladde pasta te maken. Breng dit aan op de huid en laat gedurende 15 minuten. U zult een gevoel van frisheid dankzij naar uittreksels Tulsi voelen. Grondig wassen met warm water en gebruik een vochtinbrengende crème indien nodig.

Tulsi Neem en reiniging Verpakking:

Gebruik gelijke porties van Tulsi en neem bladeren, en maal met alleen de hoeveelheid water die nodig is om een ​​dikke pasta te maken. Bovendien malen over 2 teentjes en meng in het deeg. Breng dit neem Tulsi pak op een schone huid en laat gedurende 30 minuten; het vermijden van de huid rond de ogen. Voor het beste resultaat, na het aanbrengen van het masker, liggen direct op je rug liggen met je handen en voeten recht. U kunt ook gebruik maken van natte katoenen ballen om de ogen te bedekken. Ontspannen voor een tijdje en dan afspoelen met koud water het pakket. Kruidnagel ook helpen bij het verminderen van acne en vlekken van de huid, waardoor het lijkt schoner en frisser.

Tulsi Face Pack voor de huid lichter:

Meng een eetlepel deeg Tulsi met een eetlepel havermout poeder en een gelijke hoeveelheid melkpoeder. Gebruik water tot een gladde pasta te maken. Reinig je gezicht met koud water en het pakket toe te passen. Spoelen met ijswater na 15 minuten. Wees voorzichtig niet uit de zon te krijgen onmiddellijk na het gebruik van de verpakking. Dus de avond is waarschijnlijk de beste tijd om dit masker te gebruiken. Gebruik drie keer per week voor ongeveer drie weken en je zal een merkbaar verschil in uw huid toon te zien.

Generieke pakket met behulp van Tulsi voor alle huidtypes:

In een kleine kom, meng 2 theelepels Tulsi poeder, een theelepel multani mitti, een theelepel van sandelhout poeder, 3-5 druppels olijfolie, 3-5 druppels water en voldoende water steeg tot een pasta te maken. Breng het masker en laat gedurende 20-30 minuten. Hierna kunt u wassen met koud water, en blijven en voel de hele dag fris. Deze tulsi comprimeren voordelen meeste huidtypes en kan twee maal per week voor een koel gevoel en huid zonder problemen.

Van tulsi antiseptische en antibacteriële eigenschappen, naast het feit dat in maskers, kunnen in meer dan één vorm geconsumeerd om gezond en sterk van binnen te blijven.

Probeer niet deze pakketten Tulsi gezicht en laat ons weten wat uw ervaring!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha