Top 5 Technieken te verlengen Sneller GetestDe medische wetenschap heeft voorgeschoten door sprongen en grenzen in de afgelopen decennia. Net zoals er pillen om gewicht te verliezen, zijn er tabletten en siropen op de markt die beloven om u te helpen groeien groter. Echter, je moet voorkomen dat deze methoden voor de meest onnatuurlijke en onbewezen. In plaats daarvan maken een aantal veranderingen in de levensstijl kleine, sloot de bank, hoofd naar buiten in de frisse lucht, lichaamsbeweging en het eten super gezond eten! Hier zijn een aantal bewezen manieren om toe te voegen op een paar centimeter!

Technieken om groter te groeien

Rekoefeningen:

Stretching technieken om hoger te worden is een veel voorkomende vorm van lichaamsbeweging is dat een deel van bijna alle soorten oefeningen. Deze worden meestal uitgevoerd als warming-up oefeningen tijdens een trainingssessie. Als u wilt hoog en trots om op te staan, moet je verschillende soorten eigenschappen, zoals de cobra rekken, rekken auto, buigen, de tafel, de brug, wendingen, super stretch en zeer populair elementaire eigenschappen van de benen uit te voeren. Deze eigenschappen en geeft een goede oefening voor de arts helpen om de spieren te strekken en dragen verder in botten en kraakbeen, waardoor uw lengte.


Opknoping oefeningen:

Dit is de eenvoudigste vorm van oefening die kan worden uitgevoerd door iedereen. Op het eerste, kunt u problemen ondervindt bij het uitvoeren van deze oefeningen zoals zwelling van de handpalmen, gevoelloosheid in de armen en ga zo maar door. Maar als je verder opknoping op een bar stretching haar armen en rug voor een minimum van 10 seconden elk voor 10 tot 12 keer je zult verbluffende resultaten zien in een korte periode van tijd.

Zwemmen:

Zwemmen is de beste vorm van stretching oefening, net als bij elk schot je de neiging om beide armen en benen te strekken waardoor groeien groter. Voor een goed resultaat, moet u een bad minstens twee uur per dag in te nemen gedurende vijf dagen per week. Rana is bekend om te helpen je groter veel sneller dan andere stijlen van het zwemmen te laten groeien, dan moet u dit meer oefenen. Dit geeft slag oefening voor het hele lichaam en heeft meer intense vorm van lichaamsbeweging in water. Zwemmen is ook een oefening zeer ontspannend! Niet alleen zal je rekken, in vorm te blijven voor de komende jaren!

Enkel gewichten:

Een enkel gewicht is een harde training, maar op wonderbaarlijke wijze een bijdrage te helpen groeien groter dat, ongeacht uw leeftijd. Deze oefening verhoogt de lengte van het onderlichaam uitstrekt kraakbeen geplaatst tussen de knieën. Langdurige en regelmatige stukken stretching kraakbeen en dit verhoogt ook de massa waardoor je onderlichaam groeit in de lengte.

  • Om deze oefening die u nodig hebt om gewicht toe te voegen aan de enkel met behulp van het gewicht van de vangst enkel uit te voeren.
  • In eerste instantie gebruik maken van kleine gewichten en geleidelijk te verhogen als je groeit gebruikt om de lagere gewichten.
  • Benen strekken zoveel mogelijk met gewichten op.
  • U moet deze oefening uit te voeren 5 tot 10 keer, drie keer per week.

Eet goed:

Een andere factor die kan bijdragen tot snelle groei in hoogte voeding. Eiwitten zijn de bouwers van het blok van het lichaam die helpen groeien groter vorming verschillende weefsels, kraakbeen en botten in het bijzonder. Een eiwitrijk dieet kan zeker helpen bij het verhogen van uw lengte. Sommige van de voedingsmiddelen die u kunnen helpen groeien groter bevatten eieren, melk, rundvlees, kip, soja bonen, koraal calcium, magere melk en havermout. Trakteer uzelf op de occasionele extravagantie. Laat niet de monotonie van een saaie dieet verwen uw oefening regime!

Als je combineert een aantal van deze oefening technieken om hoger, met een goede evenwichtige voeding te krijgen, bent u zeker in staat zijn om uw lengte ten minste twee of drie centimeter te verhogen. Get Set Go!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha