Top 5 symptomen van roosRoos is een veel voorkomende ziekte van de hoofdhuid. De precieze oorzaken van roos zijn nog onbekend met medische experts. Terwijl de vette huid is een gemeenschappelijke factor die leidt tot roos, mensen met een droge huid te ervaren hetzelfde probleem van de hoofdhuid, soms. Meerdere onderzoek uitgevoerd op roos hebben de conclusie dat er verschillende soorten van roos geproduceerd. Oorzaken van elk type roos verschillend. Symptomen zijn voornamelijk roos vlokken zichtbaar op de hoofdhuid en het haar. Sommige huidaandoeningen zoals seborroïsch eczeem, kan psoriasis roos ook veroorzaken. De gemeenschappelijke type roos is bekend als psoriasis, seborrheic dermatitis die een soort roos kritiek die invloed op andere delen van het lichaam.

Symptomen van roos in het haar kan afhangen van het type stoornis. Hier zijn een aantal veel merkte symptomen van roos door velen ervaren.


Symptomen van roos:

Jeuk van de hoofdhuid:

Jeuk van de hoofdhuid is het meest voorkomende symptoom van roos. Als je roos op de hoofdhuid, kan jeuk zijn een symptoom normaal zou ervaren. De jeuk wordt veroorzaakt door de zichtbare vlokken gesmolten. Deze vlokken zijn zichtbaar dode huidcellen van de hoofdhuid dat. Dit voorkomende vorm van roos is vooral merkbaar tijdens de winter. Droge hoofdhuid is de belangrijkste oorzaak van roos winter. Geen zorgen te maken wanneer je een dergelijke stoornis, dit gaat weg met de tijd.

Haaruitval:

Haaruitval is een ander symptoom van roos in het haar eerste. Ongeacht het type, haaruitval is een gemeenschappelijke ervaring wanneer je last hebt van dit probleem hoofdhuid. Typisch verliest 20-50 haar elke dag. Dit is het normale bereik van haar val. Een alarmerend tempo van haaruitval is zeker een symptoom van roos.

Droog en dof haar:

Is je haar droog en saai? Zo ja, zou je roos hebt. Roos heeft de neiging om de bestaande olie uit de hoofdhuid, waardoor het haar droog en breekbaar. Je haar kan dof en onhandelbaar lijken zelfs na zorgvuldig poetsen. U moet dit te behandelen met de grootste zorg.

Acne en puistjes:

Hoewel niet direct gerelateerd aan de hoofdhuid en het haar, merk je een plotselinge explosie van puistjes en acne als je roos. Acne en puistjes veroorzaakt als gevolg van roos hebben een roodachtige uitstraling. Deze puistjes kan ook pijnlijk zijn. Veel mensen met puistjes hebben besloten om te verwijderen pas na het wegwerken van roos.

Constipatie en irritable bowel syndrome:

Sommige studies hebben aangetoond dat roos voor chronische constipatie en prikkelbare darm syndroom kan worden. Hoewel de redenen nog onverklaard, is een gemeenschappelijke ervaring die bij veel mensen die roos hebben.

Voorkomende behandelingen voor roos

Zoals de symptomen, behandelingen roos afhankelijk van hun type. Je moet een ervaren dermatoloog te raadplegen wanneer je seborroïsch eczeem hebben. Er zijn een aantal behandelingen thuisbasis en voor gangbare roos.

Anti-roos shampoo:

U zult vele opties vinden bij het uitproberen van een anti-roos shampoo. Idealiter moet u kiest voor een delicate, zodat u zo vaak als nodig kan shampoo. Een milde anti-roos shampoo zal helpen verwijderen schilfers van de hoofdhuid, terwijl het herstel van de natuurlijke glans en glans van het haar.

Wrongel en citroen:

Lemon curd en het vormen van de beste zorg thuisbasis voor roos. Voeg een paar druppels citroen wrongel en breng het mengsel op de hoofdhuid. Verlaat groep voor een half uur, en was met water. Herhaal dit proces drie keer per week voor het beste resultaat.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha