Top 5 Slechtste Oscar Jurken tot nu toe ...O MIJN GOD! Wat waren ze denken!

De Oscar is de nacht van glitter en glam. Alle ogen zijn afgestemd op een adembenemend schouwspel van Hollywood schoonheden paraderen op de rode loper.

Toch zijn er gevallen waarin de dames die leiden veranderd in kleren die ons krabben ons hoofd hadden. Wanneer heeft u de keuze van de haute couture ziet eruit alsof ze zou zijn de best geklede. Sommige actrices ging het mis in hun mode keuzes, zelfs na een krimp van de beste mode.


Deze blunders eigenlijk dienen als een herinnering van wat niet te dragen wanneer u in de schijnwerpers.

Slechtst geklede bij de Oscars

Demi Moore:

Demi Moore heeft besloten om hun eigen blik op 198 E ontwerpen 'was een combinatie van fiets shorts, een bustier top en rok bekleed metaal. Ze is een geweldige actrice, maar niet zo groot ontwerper. Deze mix van kleding alledaagse grungy met een metalen rok was in de war.

Opsteekkapsel en elegante make-up Hier was een mismatch met zijn funky look. Een goth look met donkere ogen en bleke lippenstift zou passen deze er beter uitzien

Bjork:

Bjork heeft iedereen verbaasd met zijn avatar rode loper bij de Oscars. Zijn blik werd gekenmerkt door een nep-zwaan rond de hals en een lichaam gekleurd vruchtvlees met glanzende panty. We hebben nog steeds af waarom ze moest de zwaan te hebben!

Ze zag er zeker als een eend err zwaan uit het water.

Nota aan zelf - Accessorize met een stuk nek interessant, maar vermijd kettingen vogels.

Haar make-up en schoenen waren ook niet geschikt voor een gelegenheid zo stijlvol. Het was een minder van een score van 1 tot en met

Whoopie Goldberg

Whoopie Goldberg ons verrast toen hij liep de rode loper in 1993 in deze vreemde complex. Gekleed in deze satijnen rok paars lime groene bomen over een broek nog meer verschrikkelijk.

De schoenen net toegevoegd erger.

Het leek alsof ze in een parade maskeren .De oorbellen onflatteuze kapsel en lange bungelende verder verpest het uiterlijk

Cher:

Cher die in deze bizarre transparant zwart Bob Mackie oprichting in 198 Fans kunnen altijd rekenen op de singer/actrice te zetten in iets de moeite waard over praat.

Naast het tonen te veel huid, de zanger leek meer op een buikdanseres. Gezien het brede publiek van Oscar jurk was volstrekt onvoldoende.

Zijn lange slang als behuizing is even bizar. Het kopstuk is eigenlijk heel normaal gezien de rest van het complex

Hoewel hij landde op de slechtst geklede lijst, toch slaagde hij erin om een ​​Oscar, die nacht te winnen. Er is geen boekhouding voor smaak, na alles

Celine Dion:

Celine Dion verdient een vermelding in deze lijst als ze is een herhaling .Ze pakte bijval voor haar soulvolle melodie "Mijn hart zal blijven." Deze jurk filmen .Deze broek pak weer niet aan de weelde van zijn Oscar cred straat.

De jurk was slecht passende en fedora was helemaal niet op zijn plaats

Eervolle vermeldingen in deze lijst bevat ook

  • Gwyneth Paltrow in 2002 voor zijn snel bij elkaar gegooid look.Messy make-up en het haar opgestoken toonde onoplettendheid om een ​​evenement zo illustere.
  • Kate Hudson in 2001 teleurgesteld zijn fans met zijn oog franjes
  • Angelina Jolie in 2000 een gothic look en eng.

Terwijl Hollywood krijgt het niet direct het grootste deel van de tijd, deze looks waren niet op zijn plaats Wij allen leven en leren. Zelfs de Hollywood glitterati moet een aantal lessen in de mode soms.

We hopen dat de nieuwe kudde actrices zullen ervoor zorgen dat deze niet gaan voor looks Wacko. Elegantie in plaats van extravagante moet de keuze van de jurk te dicteren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha