Top 5 Revlon Make Up Kit voor gebruikRevlon is een bekend merk te maken van de Verenigde Staten van Amerika hebben het concept van schoonheid en huidverzorging geherdefinieerd met hun ongelooflijke waaier van internationale cosmetica, toiletartikelen en parfums. Samen met dit, hebben ze ook geprobeerd om hen te voorzien in kits, waardoor ze toegankelijk en beschikbaar is voor verschillende gelegenheden.

Top 5 Make-up Kits Revlon

Revlon - Complete kit make-up:

Inhoud:


 • Super felle lippenstift x 1: Dit Revlon make up kit bevat Super felle lippenstift die is gemaakt met de technologie LiquiSilk, welke kleur pure zijde biedt en bevat moisturizers en vitamines. Dit kan je lippen zien er echt fantastisch en glad, omdat de lipstick kleur is zeer rijk. Dit geeft grote dekking en duurt lang.
 • Nagellak x 1 · Revlon nagellak heeft een formule van siliconen die een laagje zijdeproteinen levert aan het oppervlak van de nagels. Verzwakt bubbels, strepen en geeft een finishing salon. U circuit-bestendig en heeft een rijke kleur.
 • Eyeliner Pencil x 2: Dit maakt het gemakkelijk te mengen en definieer je ogen. En 'stoffig en resulteert in consistente, waardoor een matte look te creëren. Dit kan ook worden gebruikt als Kohl.
 • Super heldere Lip Gloss x 1: Deze Lip Gloss heeft LiquiSilk formule, vol met moisturizers en vitamines voor een glad gevoel en gloss op de lippen. Dit is een niet-kleverige mat en is - geen vlekken en geen bloeden.
 • Aanraken en Glow Foundation x 1: Dit is een zeer licht en geeft een lichtgevende afwerking op waterbasis.
 • Aanraken en Glow Blush x1: Touch en Glow Blush is zeer licht en zijdezacht. Dit is niet-strepen en verspreidt zich gemakkelijk over de wangen.

Rating: 4/5

Prijs: Rs. 2315

Laatste Revlon 3 Piece Kit II - Poeder & Mascara & Lippenstift - Sparkling Bordeaux:

Dit wordt geleverd in een compacte reis-kit bevattende producten Revlon en een spiegel.

Inhoud:

 • Lip Color: Sparkling Bordeaux is de schaduw die vol is van botanische extracten en anti-oxidanten, vitamines A, C en E. Dit verhoogt lip vocht en maakt ze zachter en gladder.
 • Pressed Powder: Dit is in gemiddeld schaduw en een reis-formaat verpakking. Dit verzacht en egaliseert de huid toon, het geven van een onberispelijke afwerking en glans.
 • Mascara: E 'in zwarte schaduw die maakt wimpers langer, dikker en zijdeachtig kijken. Dit blijft voor lange uren.

Rating: 5/5

Prijs: US $ 95

LOT VAN 3 REVLON- GLAM Kit EYE kristallen ogen en sticker:

Deze Kit Revlon Glam Eye zal u helpen grit creëren, en een glamoureuze en geweldig. Dit zal wat extra sprankeling te geven aan uw ogen en het voorhoofd.

Inhoud:

 • 45 kristallen steentjes in verschillende kleuren
 • Een geval van opslag
 • Inclusief lijm om steentjes passen

Rating: 5/5

Prijs: US $ 199

REVLON - Kleur ogen-soft op de ogen Sheer Loose Shadow Kit:

Dit bevat alle nuances van zoet en Neutrals. Dit heeft een 'aquarel' - geïnspireerd palet van schaduwen die is zeer zacht van structuur en mengt goed op de huid. Geeft een effect, maar echt goed en pure kleur. De schaduwen en kleuren zijn echt simpel dat ook kan worden gemengd met een borstel om dunne en glanzende afwerking te geven.

Rating: 3/5

Prijs: Rs.949

Revlon Brush Starter Kit, Premium:

Dit is perfect voor beginners make-up. Deze doos Revlon make-up kit bevat 3 borstels voor alle toepassingen die vol hoofden met handvatten compacte hebben. Deze borstels zijn gemaakt van ultra zacht, natuurlijk haar, die helpen om een ​​complete look.

Deze vezels hebben premie en natuurlijke berk, hout handgrepen, en is geschikt voor op reis. Ze kunnen worden gebruikt voor professioneel gebruik. Het is van hoge kwaliteit, betaalbaar en beschikbaar in handige maten.

Inhoud:

 • Poeder borstel,
 • Shadow borstel en
 • Een borstel Concealer/lip.

Rating: 5/5

Prijs- $ 199

Bent u van plan om één van deze kits Revlon make-up te nemen? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha