Top 5 Naturals Salon bruids make-up pakkettenBezorgd over hoe je zal verschijnen op je bruiloft? De presentatie is echt een groot probleem, omdat elk meisje wil stoppen met die blikken vleiend. Daarnaast heeft de Indiase bruiloften zijn lang en dit vereist de bruid te zijn beeld perfect de hele dag. Helemaal geen zorgen te maken, omdat je kunt gebruik maken van de diensten van de Naturals, een schoonheidssalon bekend.

Geboren ongeveer een decennium geleden, de show is een natuurlijke schoonheidssalon veelzijdig en handig dat een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en haarverzorging adressen. Pakketten vanaf bruiloft pakketten een dag tp drie pakjes per maand. Ze zou zeker zorgen dat u charmante kijken op die dag.


Top 5 Naturals Salon bruids make-up pakketten:

Hier zijn de top 5 bruiloft pakketten waaruit u kunt kiezen voor uw bruiloft tijd:

Onmiddellijke pre-bruiloft pakket:

Dit pakket is geschikt als de bruid is druk en weinig tijd, maar wil er prachtig uit op haar trouwdag. Dit pakket pre-huwelijkse ogenblik geeft de bruid een complete makeover net de dag voor de bruiloft.

De dienst begint met een hoofdmassage intens dat zou helpen verlichten van stress. Gevolgd door een full body wax, bleekmiddel voor haar gezicht, de hals, en de lijn blouse. Glad massage voor de handen en benen; met een manicure en pedicure om dode huidcellen te verwijderen, waardoor de huid frisser. En last but not least, een stralend gezicht therapie die de heldere gezicht op de speciale dag van de bruid zou houden.

Een basis servicepakket pre-bruids wordt aangeboden tegen lage kosten aan de basiseisen voldoen.

U kunt Naturals Salon bellen voor een afspraak voor een test make-up.

Premium Package Wedding:

Een pakket huwelijkse prijs voor de bruid die wil laten verwennen met een luxe dienst slechts drie dagen voor de bruiloft kan worden gebruikt.

Diensten omvatten huid lichter gezicht dat de tan vermindert op de huid, een full body ontharing en bleekmiddel, een ontspannende spa hydraterende haar, spa manicure en pedicure spa. De prijs is licht hoger dan de pre-huwelijkse pakket hierboven vermeld.

Krijg een afspraak voor een test make-up door te bellen Salons natuurlijk.

Premium Wedding Package - 2:

Een andere pre-huwelijkse premium pakket is beschikbaar, die meestal ook wordt gemaakt van drie dagen voor de trouwdag. De bruid kan zich behandelen als ze haalt de gloed van haar huid.

Voorzieningen zijn onder andere een full body wax en bleekmiddel, die de huid glad maakt, elimineert tans, en verlicht de huid kleur om uw huid gloeien maken. Spa pedicure en manicure, spa haar, full body polish, en een handtekening gezichtsbehandeling.

Natuurlijke Salons Bel voor een afspraak voor een test make-up.

Bruids make-up van de verpakking:

Een exclusieve luxe pakket, premie die een exclusieve bruiloft sari draperen, een hair-do bevat, make-up, en de verandering van email zijn de bruid kan diensten gebruik maken.

Behandel uw vriend: Er is een speciale deal aangeboden in dit pakket. Een vriend van de bruid kunnen gebruik maken van diensten zoals oog en lip make-up, saree draperen, hair-do, make-up, en de verandering van het glazuur te maken. Zullen afzonderlijk in rekening worden gebracht in dit pakket extra diensten.

Natuurlijke Salons Bel voor een afspraak voor een test make-up.

Voor Total Skin Care:

Deze dienst is een pakket van in totaal huidverzorging, die ook is ontspannend. Dit pakket omvat een complete verzorging van top tot teen. De bruid kan ook kiezen voor een gebundeld pakket van de spa om een ​​complete verzorging of individuele huid te genieten; van top tot basis en handig voor lichaamsmassage gericht op luxe diensten op basis van het advies van de professionals in huis en/of naar de zin van de bruid.

Natuurlijke Salons Bel voor een afspraak voor een test make-up.

Heer, maak je dromen en verlangens om er mooi en speciale huwelijksdag uitkomen, het kiezen van de diensten van professionele goed opgeleid en uitgerust om de salon Natural.

Naturals Salon biedt diensten voor mannen ook. Het biedt individuele en speciale arrangementen voor mannen op hun best uitzien op hun trouwdag.

* Vooral de service en de prijs van elk pakket variëren van franchisenemer om franchisenemer binnen een stad en in verschillende steden. *

Heeft u gebruik gemaakt van een van deze diensten voor? Of ze vertrouwen op je nog naar D-day komen. Vergeet niet om je ervaringen met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha