Top 5 Natural Shampoo Verkrijgbaar in IndiaAls je net als mij, je liever chemische behandelingen op onze haren en zijn altijd op zoek naar de beste natuurlijke shampoo. Maar het gebrek aan informatie leidt vaak tot verkeerde keuze of een slechte keuze van de producten tegen lage kosten en duplicaten.

Dat is de reden waarom vandaag de dag hebben we een lijst van de Top 5. Natuurlijke Shampoo Bedrijven aanbieden van deze producten zijn zorg Khadi Natural Health en Vaadi Herbals samengesteld. Beide bedrijven maken gebruik van natuurlijke ingrediënten en actief in hun shampoos die goed voor je haar zijn. Dus als je wilt om weg te blijven van sterke chemicaliën, probeer dan deze merken aangeboden natuurlijke shampoo voor haar. Wat meer is, ze zijn vriendelijk zak ook.


Niet alleen dat, deze producten zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de lokale winkelcentra, winkels en zelfs online. Aangezien deze zijn natuurlijk, kunt u deze regelmatig gebruikt. Team deze met hun types specifieke reeks van airconditioners voor maximale voordelen.

Khadi Amla Herbal Shampoo & Bhringraj:

MRP: 210 ml voor 95 INR

Deze natuurlijke shampoo voor het haar bevat extracten van Amla, sesamolie, Brahmi en Bhringraj .Het bevat ook actieve ingrediënten zoals Reetha, henna, neem extracten, glycerine en kali .Claims om onzuiverheden van de hoofdhuid met zijn extracten van neem verwijderen verbetert de haargroei met zijn extracten Amla en Bhringraj. Het hielp me te houden mijn haar lang en dik.

Mijn ervaring:

Dit gaf mij het haar zacht en glanzend haar, maar niet springkasteel.

Khadi Herbal Shikakai Shampoo:

MRP: 210 ml voor 85 INR

Deze shampoo bevat natuurlijke ingrediënten zoals, Shikakai, Amla, Tulsi, Mehndi, citroen, Trifala en zeldzame kruiden. Shikakai is een natuurlijke conditioner. Dit product biedt haar super zacht en zijdeachtig, met zijn extracten en extracten Shikakai Trifala (dat is een mix van amla, haritaki en bivitaki), die de hoofdhuid ontgift en bestrijdt roos Tulsi met zijn anti septische. Ik zou het 5 /

Mijn ervaring:

Dit gaf mij het haar zacht en elastisch. Het is leuk om zich te ontdoen van overtollige olie secretie hoofdhuid, maar niet goed voor mensen met een droge haren in mijn mening.

Khadi Herbal Saffron, Tulsi & Reetha Shampoo:

MRP: 210 ml voor 95 INR

Deze shampoo bevat actieve ingrediënten zoals doorgebracht Mukurossi Peel, Glycerine, Saffron, Reetha, Lodhra, basilicum en Shikakai. Zij stelt om zich te ontdoen van haar dof en broos, dat is gevoelig voor breuk. Tulsi reinigt de hoofdhuid van roos met antiseptische eigenschappen. Reetha is een natuurlijk reinigingsmiddel dat de hoofdhuid van onzuiverheden reinigt. Als je hoofdhuid is vrij van onzuiverheden is er minder kans op roos. Toevoeging van glycerine maakt deze shampoo conditioner zelf. Het maakt het haar glad en glanzend.

Mijn ervaring:

Het geeft je haar zacht en glad. Resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon wel.

Vaadi Herbals Amla Shampoo met Shikakai en Reetha:

MRP: 100ml 40 INR

Deze shampoo is verrijkt met de goedheid van amla, shikakai en reetha.It bevat ook soja-eiwit dat voeding geeft aan het haar en ook stimuleert de haargroei. Amla stimuleert de haargroei. Shikakai is een geweldige conditioner. Reetha schuim is een natuurlijke reiniger.

Mijn ervaring:

Het gevoel na het gebruik van deze shampoo is leuk, maar niet uitstekend hoofdhuid .Cleans diep, maar niet als voorwaarde voor het verlaten van hem haar gematteerd .Een goede conditioner is een must na deze. De resultaten kunnen variëren voor mensen met een droge en kroeshaar.

Vaadi Herbals Anti-roos shampoo met citroen en Tea Tree Oil extracten:

MRP 100 ml 45 INR

Deze shampoo is verrijkt met extracten van citroen en tea tree olie. Citroen heeft citroenzuur in het en is daarom een ​​uitstekende strijd roos natuurlijk ingrediënt. Tea tree olie wordt gebruikt voor de bestrijding van acne op de hoofdhuid en bacteriën die roos veroorzaken te bestrijden. Het bevat tevens een mengsel van aromatische oliën, shikakai voor airconditioning en neem natuurlijke extracten voor een antiseptische op de hoofdhuid. Neem helpt geen blaasjes of puistjes te behandelen op de hoofdhuid. Dit is een geweldige shampoo als u last heeft van roos en jeukende hoofdhuid.

Mijn ervaring:

Belooft de voorwaarden van de hoofdhuid jeuk te verlichten, maar ik lijd er geen voorwaarden van mezelf, maar hield mijn hoofdhuid schoon .En al geen haar klitvrij U hebt een conditioner na dit als een must.

U kunt ook proberen een aantal zelfgemaakte shampoo die natuurlijke ingrediënten zoals Amla, Reeta, Shikakai en andere ingrediënten die helpen om het haar zacht, lang en mooi te krijgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha