Top 5 Meenakshi Dutt bruids make-up pakketten

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 21, 2015 Admin Schoonheid 0 10


Via pinterest

In het land van de grote vette Indiase bruiloft, de bruids make-up persoon is de koningin. Meenakshi Dutt is een visagist en schoonheid Indiase wereldberoemde expert. Ze staat bekend om haar innovatieve, stilistische improvisaties en zijn simplistische benadering van schoonheid. Haar make-up geheimen zijn gebaseerd op gezond verstand en zijn zeer individualistisch. Ze zegt dat ze is bezig met het grote plaatje - het perfecte kapsel dat zal gaan met de juiste accessoires, aangevuld met passende make-up voor elk individu.

Ze zegt dat elk element moeten worden verenigd in een ondeelbaar geheel om een ​​compleet beeld van de absolute schoonheid, stijl en elegantie te creëren. Dit is zijn belangrijkste doel, met de juiste baan. Ze heeft zich altijd gericht geweest en bepaald, vanaf het allereerste begin. Hij had de marine Koningin en Miss Delhi schoonheidswedstrijden Miss gewonnen en besloot toen om zijn carrière te maken als model.


Geleidelijk aan werd het een topmodel en heerste over de oprit. Het was het meest wilde op dat moment, en dan had de kans om een ​​gastheer van een tv-anker en talkshow geworden, het signaleren van een verandering van carrière. Hij ging toen op een expert in stijl en make-goeroe in 199 geworden

Het is alweer negen jaar geleden dat hij begon te werken als een expert makeover en heeft gewerkt met de who's who van de Indiase mode-industrie. Zijn werk is aanbevolen door missverkiezingen, Bollywood sterren en supermodellen als indiaan.

Hij werkte aan Amrita Rao, Bipasha Basu, Tanushree Dutta, Sayali, Laxmi Pandit, Yukta Mookhey, Neha Dhupia, Indrani Dasgupta, Yana Gupta, Nikita Anand, Anupama Verma, Jesse Randhawa, Fleur Xavier, en vele anderen. Zijn werk is vertakt in fotoshoots, print advertenties en tijdschriften, niet alleen in India, maar ook in het buitenland. Hij werkte in het buitenland, in landen zoals het Verenigd Koninkrijk, de VS, Koeweit, Maleisië, Hong Kong en Mauritius.

In dit artikel een overzicht van de top 5 bruiloft pakketten die u kunt gebruik maken van zijn studio-

Pre-Wedding Package:

Dit pakket is voor die dagen in de aanloop naar de grote bruiloft. Dit arrangement is inclusief een dag een Facial (Gold/Casmara/Fruit), samen met een pedicure, manicure, een knipbeurt, een bleekmiddel gezichtsbehandeling, een body polish. Het bevat ook een full body wax en bleekmiddel full body, met een hoofdmassage of haar pak.

Handtekening Spa Therapy pakketten:

Het is een twee-daags arrangement, die een breed scala van diensten omvat. Inclusief een Facial (Gold/Casmara/O2), samen met een massage, een manicure kristal, bleekwater gezichtsbehandeling, een full body polish, een hoofdmassage. Voorzieningen zijn full body full body bleekwater en een compleet pakket van het lichaam, met een body wax. Een kapsel en haar spa zijn ook opgenomen, samen met een pedicure kristal.

Handtekening Spa Therapy Pakket - Ultra:

Dit pakket is voor vier of vijf sessies. Tow biedt gezichtsbehandeling (O3 Premium Eminence Met Biolifing of Whitening ampul), een aromatische massage, haren knippen en haar spa in twee sessies, gezicht bleekmiddel en bleekmiddel volledige lichaamspakking huid gloeien en het aanscherpen, full body wax, kristal manicure en pedicures, body polish prijs van 2 sessies en hoofdmassage.

Handtekening Spa Therapy Pakket - Maandelijks:

Dit pakket is voor twee maanden en omvat 3 gezichtsbehandelingen, full-body wax, manicure en pedicure kristal, onder de ogen behandeling, lichamelijke bleekwater, haar besnoeiing, haar massage, wrap, hoofdmassage en body polish.

Diensten bruid:

Deze zijn bedoeld voor de trouwdag. Deze omvatten make-up, haar styling, kleding en styling accessorization.

Bij Villa Moda in Koeweit in juni 2003, die toevallig ook een van de beste bestemmingen in de mode van de wereld te zijn, werd Meenakshi uitgenodigd om deel van hen om alleen producten van Laura Mercier en Becca, die zijn wereldberoemd te bevorderen. Had het buitenland gevlogen in Amerika en Koeweit om transformaties bruiloft te maken voor de koninklijke familie.

Meenakshi biedt een breed scala van diensten, en dat maakt het de eerste keuze voor ontwerpers en fotografen even belangrijk. Hij werkte ook met choreografen en modellenbureaus, waar hij zijn diensten aanbood. Zijn bruid make-overs zijn wereldberoemd en zijn de beste in India, het zijn in constante vraag. Ze is zonder twijfel de meest getalenteerde make-up artist in India vandaag.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha