Top 5 manieren om uw uithoudingsvermogen te verbeteren voor de studieJongeren, in het bijzonder die momenteel ingeschreven op scholen, hogescholen of universiteiten, ervaren vaak een toestand van lusteloosheid tijdens de studie. Het is een gevoel van verveling en ongeduld die voorkomen dat een uit te concentreren op hun studie. Voor allen die door dit soort aandoening, is het belangrijk om je mentale kracht die je nodig hebt om te studeren en begrijpen van de studie materialen op te bouwen.

Hoe kunt u uw uithoudingsvermogen voor de studie te verbeteren?

Check de volgende tactiek om te helpen verbeteren van uw uithoudingsvermogen tijdens het studeren:


Verwijder afleiding:

Afleiding creëren gedoe wanneer je probeert om te studeren. De beste manier om met hen zoveel mogelijk te vermijden.

 • Zet de telefoon uit. Als dit absoluut onmogelijk is, om het in de stille modus te houden (niet trillen) en alleen vooraf bepaalde tijdstippen controleren.
 • Kies een kamer, dat is minder luidruchtig. Kies een kamer die is weg van de weg. Houd kinderen uit de buurt van de kamer waar je studeert.
 • Sluit de deur als je studeert en vragen de leden van het huis niet te verstoren.

Het maken van een flexibel programma:

Er is niets meer deprimerend en demotiverend dat niet te voldoen aan een programma. Dus is het beter om een ​​programma dat ruimte laat voor deze tegenslagen te maken.

 • Niet van plan tot op de minuut. Maak een lijst van dingen te doen en in de juiste volgorde. Ongeveer een schatting van de hoeveelheid tijd en neem de klok voor elke activiteit. Bijvoorbeeld, 'Geometry - ochtend, Spaans -' s middags, Scheikunde - avond '.
 • Maak een grafiek van dingen te doen en zet het op de muur. Aankruisen dat alles wordt gedaan met. Dit geeft u een goed idee van wat er nog moet gebeuren, en het groeiende aantal teken houdt je gemotiveerd.

Denk positief:

Positief denken maakt studeren en bijna alles in het leven minder gecompliceerd.

 • In plaats van het nemen van het hele hoofd, een deel van je studie. Maak kleine doelen, zoals 'Ik zal dit hoofdstuk eindigen in de komende drie uur'.
 • Denk niet over fouten; richten op hoe je een betere student deed.
 • Ze denk niet dat de examens, zelfs als ze zijn net om de hoek.
 • Probeer om te studeren met vrienden een keer in de zoveel tijd. Als je alleen studeren, kan een vals gevoel van onder-voorbereiding je achtervolgen. Bestuderen en bespreken met vrienden, kun je eigenlijk evalueren jezelf en ontdekken dat je op geen enkele manier minder op de hoogte ze in uw onderwerpen.

Oefeningen:

De oefening is erg belangrijk om uw uithoudingsvermogen op te bouwen. Het helpt om je fysieke en mentale uithoudingsvermogen te vergroten.

 • Oefening verhoogt de neurotransmitters in de hersenen, die op zijn beurt maakt het alerter.
 • Het helpt om het geheugen te stimuleren. Een studie in neurobiologie van leren en geheugen heeft aangetoond dat mensen nieuwe woorden 20% sneller na een intensieve training hebben geleerd.
 • Lichaamsbeweging vermindert ook stress, die op zijn beurt helpt je beter te leren.

Rusten adequaat:

Geen behoefte percussie duurt 18 uur per dag voor de examens. De rest is noodzakelijk om de hersenen in een gezondheidstoestand houden, omdat:

 • Slaap of rust-privé van een individu niet kan concentreren of zich concentreren op iets. Zo, studeren in deze staat is totaal nutteloos.
 • Slaap helpt consolideren geheugen. Tenzij je niet goed slaapt, wordt de nieuwe informatie die u verkrijgt met de studie gewoon gaan lekken.

Gebruik de 50-10 regel:

Dit is de beste manier om uw uithoudingsvermogen te vergroten voor de studie. Deze regel suggereert dat je studeren voor 50 minuten en een pauze van 10 minuten, en herhaal. Met de toevoeging van een 10 minuten pauze, laat je je hersenen te ontspannen voordat u opnieuw scherp te stellen. In deze 10 minuten pauze, probeer iets ontspannend doen. Doe wat 'yoga of meditatie of gewoon een mini-break voedsel. U kunt ook op het bed liggen met haar ogen dicht.

Hebt u nuttige de informatie vinden? Wilt u uw suggesties toe te voegen? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha