Top 5 Loreal Mascara en hun unieke voordelenDe wereld van de make-up maakt de wereld mooier. Met behulp van prachtige kleuren op de ogen en lippen, waardoor nagels er mooi, verzorgd te worden - al deze geven ons veel vertrouwen. Ik geloof dat een persoon de ogen zijn het belangrijkste onderdeel op het gezicht. Met behulp van kajal, eyeliner en mascara kan drastisch veranderen het uiterlijk van een persoon. Mascara wordt vooral gebruikt om een ​​schattige look - het toevoegen van lengte of volume of beide van de wimpers.

Hier ben ik een opsomming van de top vijf mascara Loreal. Ik persoonlijk hou van de mascara van L'Oreal! Alle mascara hier zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de winkels en online! Waren lyrisch over door bloggers schoonheid en make-up artiesten gelijk. Check ze uit.


Beste Mascara Loreal markt

L'Oreal Paris Volume Million Lashes Mascara Black Extra's:

De mooie mascara wand van dit is zo goed als het klinkt. Voegt de lengte van de wimpers, het geven van een ventilator effect. Dit effect maakt de ogen kijken breed en wakker. Het droogt snel en er is geen aggregatie waargenomen. Haren wand zijn een beetje 'dik die het slijmvlies van de dunne wimpers moeilijker maakt, maar het is zeker de moeite waard, want er verlenging effect geeft. De borstel houdt krullen goed. Niet klonteren de wimpers. Deze mascara geeft ook een zeer nette afwerking - niet vervelend vlokken onder de ogen. De zwarte kleur van de jet die veel complimenten geeft zeker winnen. Ongetwijfeld is dit Loreal volume miljoen wimpers mascara is de beste op de markt!

L'Oreal Volumineuze False Lashes Mascara:

Sommigen van ons zijn gezegend met de lengte, maar de wimpers zijn niet erg dicht. De L'Oreal volumineuze Valse Wimpers is zeker een voordeel voor zo'n paar ogen! Fabulous geeft volume aan de wimpers. Niet klonteren en plak het is goed genoeg omdat het helpt bij eenvoudige toepassing, met name voor mensen met kleine ogen, aangezien de haartjes zijn klein, maar effectief. Deze mascara niet prikkelend voor de ogen.

L'Oreal Paris Lash Architect 4D Mascara:

Als een klasse is de verpakking van deze mascara? Het blauw geeft een fantastisch gevoel dat echte mascara zelf. Nou, de Lash Architect 4D mascara streven naar een zachte afwerking en gevederde in tegenstelling tot de gebruikelijke effect dik en vet te geven, mascara geeft. Dit helpt een zeer gladde afwerking. Bovendien is deze mascara is waterdicht en niet, niet aggregeren. Die waterdicht is zo een pluspunt voor de regenachtige dagen - iedereen moet zien er echt fantastisch, weer of geen weer!

L'Oreal Telescopic Mascara duidelijke definitie:

L'Oreal heeft een manier van het benoemen van haar producten. Dit schattige kleine ding is telescopisch genoemd en het zeker werkt universeel vleiend! Deze mascara is niet schilferen en niet rommelig onder de ogen te krijgen. Het geeft ook een zeer nette afwerking in tegenstelling tot zijn collega's in dezelfde prijsklasse. Hij is te koop bij Rs.650/- Het enige probleem is dat deze mascara klontert een beetje ', waarin een grote put off voor velen kan zijn. De staf is super eenvoudig te gebruiken en haren te verzamelen net genoeg van het product om een ​​schone afwerking te geven.

L'Oreal Extra Volume Collageen Mascara Waterdicht:

Nog een andere reeks van waterproof mascara L'Oreal Extra Volume Collageen Mascara Waterproof aanspraken op volume toe te voegen, het verlengen van de wimpers en geven ook een heel gitzwarte kleur. Naast al het goede, is waterdicht - precies wat de moessons nodig. De mascara niet klonteren en geen rommel onder de ogen maken. Ook niet prikkelend voor gevoelige ogen.

Dus meiden, dit zijn mijn top picks! Wat zijn je, en waarom? Schiet een reactie en laat het ons weten!
Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha