Top 5 Isha Yoga Centers in India

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 20, 2015 Admin Schoonheid 0 23


Wanneer we de term yoga, verwijzen naar de term "union". Het is een methode, een discipline, een spirituele praktijk, die geleden in het leven van duizenden jaren kwamen. Met tal van voordelen voor de gezondheid, dat het leven helemaal transformeert. Het verzacht ook de ziel die dorst en depressief. Een beoefenaar van yoga heet een yogi en yogini practitioner genoemd. Yoga is niet gebaseerd op enige vorm van godsdienst of geloof, maar het heeft zich ontwikkeld van meditatie, die haar wortels in het boeddhisme en het jainisme heeft.

Sommigen geloven ook dat yoga werd ontwikkeld in de zuidelijke delen van ons land. De zieners zou een korte blik op de schoonheid van de wereld om hen heen hebben genomen en bestuderen de verschillende onderdelen en aspecten van de natuur. Op zoek nauw, verschillende yogahoudingen ontstond. En 'bekend om de geest te verlichten en versterken van cognitieve vaardigheden. Yoga helpt niet alleen je sterker mentaal, maar ook fysiek. Dit is een van de redenen waarom je nooit zult zien een yogi of yogini ongeschikt. Allemaal zijn ze fysiek fit en actief.


Van alle verschillende soorten yoga die is ontstaan ​​in de afgelopen decennia, een die vermelding verdient is Isha Yoga. Het werd voltooid onder de Isha Foundation, gelegen op een honderd en vijftig hectare aan weelderige groene land in de bergen Velliangiri. Het is een prominent onderdeel van de Nilgiri Biosphere Reserve en is bekend over de hele wereld om studenten te leren de vier belangrijkste paden van yoga.

Top 5 Isha Yoga Centers in India:

Als je iemand bent die graag een centrum van Isha Yoga bezoeken snel, kan je door de lijst van de top 5 yoga-centra in India die hieronder wordt vermeld:

Isha Foundation:

De Isha Foundation is een organisatie van de openbare dienst is niet rendabel. Het zorgt ervoor dat de totale welzijn van een individu. De activiteiten zijn gedaan op een manier die de mondiale harmonie en broederschap bevordert. Deze instelling heeft niet alleen erkenning gekregen over de hele wereld, maar is ook gewaardeerd door de Verenigde Naties als goed. Als u op zoek bent naar een goede plek om Isha Yoga leren om je leven te veranderen, dit centrum is perfect voor je.

Straatnaam: 15 Govindasamy Naidu Layout, Singanallur, Coimbatore- 641 005 India

Contact no: 91-422-2515345

Isha Yoga Centre:

Het Isha Yoga Center gelegen in Chennai, biedt een breed scala aan opties. Van Hatha yoga voor engineering interieur, Isha yoga voor kinderen, de lijst is vrij groot. Als je iemand bent die wil een aantal positieve veranderingen in je leven te zien, Isha Yoga is het een voor je. Er zijn geavanceerde programma's voor degenen die het eerste niveau hebben afgerond. Als je niet kunt begrijpen de regionale taal, dus maak je geen zorgen. Er zijn secties volkstaal hier, evenals zorgen dat! Meestal bieden we 3-7 dag intensief programma waarin u de verschillende technieken van meditatie en yoga leert. Health zal nu worden verbeterd en het hele systeem worden gezuiverd. U vindt de balans en kracht van het leven, met de hulp van professionals die zijn er altijd te begeleiden en te helpen bij het vinden.

Straatnaam: Manoharan Street, South West Boag Road, TN Nagar, Chennai 600017, India

Contact no: 91 8300011000

Isha Yoga Center, Delhi:

Een andere populaire Isha Yoga Center is gevestigd in de hoofdstad zelf. Hier vindt u tal van mogelijkheden om te ontspannen en te leren van de verschillende technieken van yoga en meditatie te vinden. Je geest en lichaam zal veranderen als je eenmaal begint om lessen bij te wonen. U kunt hier ook werken als vrijwilliger, als je wilt. Als u wilt doneren, voel je vrij om dat te doen. Je bent zeker gaan om uw verblijf hier te houden. De natuurlijke omgeving en het prachtige landschap om je heen brengt u naar een land compleet anders. Met deze Isha Yoga Center in Delhi, zal je leven voorgoed veranderen.

Straatnaam: Gadaipur Mandi Road, DLF Flames, New Delhi 110030

Contact no: 09873907137

Isha Yoga Center, Mumbai:

Er is nog Isha Yoga Center in Mumbai een deel kan zijn. Er zijn intensieve programma's, die zijn ontworpen voor persoonlijke groei. Het helpt u om de schoonheid van het leven en de hogere dimensies te ervaren. Het biedt ook hulpmiddelen die u een beter zicht van je innerlijke ziel. Als je iemand bent die wil een leven dat vrij is van allerlei zorgen en stress te genieten; als je wilt om je geheugen te scherpen en verhoging van de mate van concentratie; of vechten depressie en mentale blokkades die val, dan is de Isha Yoga Centrum in Mumbai is de perfecte plek voor jou.

Straatnaam: A 801 Appartementen Florence, Hiranandani Gardens, Powai, Mumbai, Maharashtra

Contact no: 098 33909235

Isha Yoga Foundation, Bangalore:

Bangalore is een prachtige stad. Hier vindt u de schoonheid van de natuur op een manier onvoorstelbaar vinden. De Isha Yoga Center is hier gewoon ongelooflijk. Er zal de presentatie programma en geavanceerde programma die zijn ontworpen om je leven te veranderen en helpen bij het bestrijden dagelijkse gevechten die op je weg komen zijn. Beroemdheden hebben vaak bezocht dit centrum en hebben altijd geprezen dit instituut vanwege de geweldige voordelen het komt met. Zodra u de prachtige stad Bangalore bezoeken, bezoek hier de Isha Yoga Foundation.

Straatnaam: Krishna Temple Road, Koramangala, Bangalore

Contact : 08043691121

Deze wraps onze bespreking van Isha Yoga en een aantal van haar belangrijkste centra in het hele land. Zodra u deze te bezoeken, is er geen manier je gaat spijt van. Het 'een levensveranderende ervaring en niet missen.

Als er een aantal andere centra Isha Yoga je weet, aarzel dan niet om onderstaande vak commentaar te geven. We kijken ernaar uit van u te horen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha