Top 5 Gezicht Rub beschikbaar in IndiaWie houdt er niet van veegt zijn gezicht? Ze zijn een essentieel voor elk meisje! Facial doekjes werken het beste als je op reis of zijn te lui om een ​​reinigingsmiddel te gebruiken om je make-up op te stijgen.

Er zijn vele soorten van vochtige doekjes als snoep, olie saldo of verfrissende handdoeken en uw keuze is volledig afhankelijk van uw behoeften.


Hoe je het gezicht doekjes gebruiken?

Soms met natte doekjes voor het gezicht kan roodheid of huiduitslag veroorzaken. Maar dit is niet te wijten aan de doekjes, maar de wijze waarop ze worden gebruikt. In eenvoudige woorden, we kunnen niet de schuld van de doekjes als we zijn ook super snel met behulp van deze doekjes of hebben onze te hard voor onze huid. Wees gewoon voorzichtig en laat de doekjes doen hun werk.

Dit is hoe je washandjes gebruiken:

Zowel het vegen zitten op je gezicht voor een tijdje '. Verplaatsen langs in één richting en langzaam.

Ga dan heen en weer met de doekjes en de klus is geklaard.

Hier zijn de top 5 van het Gezicht doekjes beschikbaar in India:

The Body Shop Vitamin en doekjes voor het gezicht:

Deze doekjes zijn zacht voor de huid zoals de naam al doet vermoeden. Voor meisjes met een gevoelige huid, deze zijn perfect als ze niet zo hard op je huid. Deze kleren hebben geen droge huid te maken, waardoor de huid fris en mooi. Dit zijn kleine 'kosten die 375rs voor 25 doekjes, maar het is de moeite waard de kosten.

MAC doekjes:

Deze doekjes Mac mogen niet worden gewaardeerd vanwege hun prijs, maar vanwege de manier waarop ze werken. De prijs is niet laag, natuurlijk (het MAC!), Maar het is de moeite waard! Deze doekjes verwijderen make-up, zelfs waterproof in een keer en de geur zal u verbazen. Deze doekjes zijn zeer hydraterende en veroorzaken geen break outs. Ze zijn vriendelijk en daarmee perfect voor oogmake-up remover ook.

Deze doekjes zijn direct beschikbaar in elke winkel of Mac op Amazon

H2O PLUS Aqualibrium FACE reinigingsdoekjes 45'S:

Deze doekjes zijn zeer vochtig en nat blijven lang waardoor de huid zacht en soepel na gebruik. De geur is levendig, deze doekjes hebben een citrus geur die is zeer verfrissend. Ze bevatten antioxidents, provitamine B en lavendel extract dat de huid frisser en bightened maken. Deze doekjes gratis olie om alle sporen van make-up te verwijderen.

Prijs: 893 rs voor 45 doekjes

JOHNSONS Babydoekjes 80S BEHANDELING:

Deze doekjes zijn zeer zacht en zacht voor de huid, de meeste zijn heel gemakkelijk. Omdat ze vrij zijn van chemische producten, is zeer goed voor mensen voor de gevoelige huid. Ze mositurise en niet erg stijf, zelfs bij gebruik op de waterlijn.

Kara refresing doekjes voor gezicht:

Deze gezichtsbehandeling doekjes zijn een redder, zijn zo verfrissend! Als je moe bent en je nodig hebt om deze doekjes afkoelen komen in zeer handig. Deze hebben wrijven aloë vera en komkommer die zeer goed voor de huid. Kara Deze doekjes zijn zeer redelijk en je kunt vinden online en offline heel gemakkelijk.

De markt biedt een verscheidenheid aan doekjes afhankelijk van het huidtype, dus als je huid droog is, dan wilt u misschien doekjes voor de droge huid, of als uw huid vettig is je kon kiezen het gezicht doekjes voor de vette huid.

Blijf koel en mooi altijd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha