Top 5 Fitness experts op Twitter In IndiaMaak je je zorgen over je gezondheid en welzijn? De meesten van ons! Fitness is vandaag uitgegroeid tot een belangrijke factor in ons leven, gezien de levensstijl waarin we leven. Onze fitness niveaus hebben een reis naar het zuiden genomen, en velen van ons lijden aan chronische ziekten. Gelukkig zijn er een aantal manieren kunnen we onze fysieke vorm terug te krijgen. Een aantal echte fitness-experts zijn altijd rond om ons te leiden naar een betere gezondheid.

Social media speelt een actieve rol in het verspreiden van kennis over gezond leven. Twitter is een social networking platform, zoals waar je verbinding kunt maken met een aantal fitness-experts invloedrijk en populair in India. Wat kan er mooier dan het krijgen van tweets fitness door deze fitness-enthousiastelingen en worden gemotiveerd om fit en actief blijven? Laten we eens een kijkje nemen op vijf fitness-experts te volgen op Twitter.


Top fitness experts op Twitter

RujutaDiwekar:

Rujuta Diwekar is een bekende celebrity voedingsdeskundige gevestigd in Mumbai. Het werd uitgeroepen tot een van de 50 machtigste mensen in India door het populaire tijdschrift in 201 is ook de trotse winnaar van "Nutrition Award" gepresenteerd door het Instituut van de Aziatische Gastroenterology. Hij schreef het boek "Verlies uw hoofd, gewicht te verliezen." Hij was de persoon achter het lichaam van fab Kareena Kapoor in 'Tashan'. Rujuta zijn opgeleid om een ​​grootte van nul te krijgen. Hij beroemdheden als Anil Ambani, Anupam Kher, Karishma Kapoor en Kareena Kapoor op zijn lijst van klanten. Volg haar op Twitter vandaag om grote gezondheid tips.

YasminBodyImage:

Yasmin Karachiwala is een expert op celebrity fitness en haar klanten behoren Katrina Kaif, Leander Paes, Rhea Pillai, Imran Khan, Konkona Sen Sharma en nog veel meer. Heeft een eigen fitnessruimte en wordt "imago Body" genoemd. De sportschool is ontworpen om het hoogste niveau van gezondheid en welzijn voor haar klanten te brengen. Voor haar, de fitness is een combinatie van goede voeding, lichaamsbeweging en levensstijl. Volg haar op Twitter voor meer updates over hoe om gezond te leven.

deannepanday:

Deanne Panday is een voormalig model bleek celebrity fitness expert, lifestyle coach en CEO van Panday Trading Pvt. Ltd Ze is ook de auteur van "Shut Up and Train". Dit boek, zegt hij, zal al uw vragen over het trainen van de juiste manier om een ​​fit lichaam te krijgen natuurlijk beantwoorden. Hij coachte Bipasha Basu, Lara Dutta, Kunal Kapoor, Abhay Deol en vele andere beroemdheden. Volg haar op Twitter om de laatste updates van haar fitness mantra te krijgen.

ChannaVinod:

Vinod Channa is een fitness trainer van Mumbai, met meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied. Heeft populaire beroemdheden, atleten en professionals voor haar klantenlijst. Tot de klanten behoren vele Bollywood beroemdheden als Ritesh Deshmukh, John Abraham, Sohail Khan, Genelia D'Souza Deshmukh, Shilpa Shetty Kundra evenals zakenlieden leider als Vikas Behal, Ajgaonkar Bouwers en Kiran Kulkarni. Volg hem in contact met zijn laatste tweet te krijgen.

payalgidwani:

Payal is een celebrity trainer yoga Bollywood. Zij gelooft dat yoga effectief werkt op het zenuwstelsel en balanceren houdingen zoals asana's helpen de controle van je geest en brengen stabiliteit in het lichaam. Praanayams ook helpen de controle van het ademhalingspatroon en houd ziekten op de baai. Volg Payal leren een aantal krachtige effecten en voordelen van yoga op je lichaam en geest.

We besteden uren en uren op Twitter en Facebook spelen hersenloze. Waarom niet het beste gebruik van deze sociale media-instrumenten te maken en een gezonder lichaam te bereiken? Woorden kan levens veranderen, en vandaag de tweets kan hetzelfde doen! Volg deze fitness-experts beroemdheden op Twitter en misschien kan je enkele pareltjes uit hun enorme opgebouwde kennis te verzamelen op het gebied van gezondheid en fitness.

Volg alle beroemdheden op Twitter? Hoe zit het met een fitness-expert? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha