Top 5 Correctoren voor de droge huid die beschikbaar zijn in IndiaDroge huid ziet er erg ongezond en bij gebrek aan een gezonde gloed. Er is altijd een gebrek aan vocht en het bovenste deel dat wordt erger wanneer de verkeerde samenstelling. Droge huid heeft hydratatie en vocht voor een gezonde uitstraling te behouden. Kies de juiste make-up voor de droge huid kan moeilijk zijn. Soms is er een probleem van onder de ogen donkere kringen, of sproeten of vlekken en je moet een concealer gebruiken.

Dus kozen we de beste concealers voor de droge huid in uw voordeel. De beste optie voor dames van een droge huid is tot crème concealers gebruiken omdat ze helpen om je huid gezond te houden en zal niet uw huid droger maken.


NYX Concealer in a Jar:

Nyx is een Amerikaanse drogisterij merk dat een aantal make-up producten begroting, die nu-een-dag is beschikbaar via invoer maakt. Nyx biedt een concealer crème voor de droge huid en wordt aangeboden in een vaas en een lagere prijs te 500Rs. Dankzij de crème houdt de huid gehydrateerd en gezond. Het zal niet op een droge huid. Is niet gemakkelijk beschikbaar over de toonbank op lokaal truc, maar het kan online besteld worden via online shopping portals. Niet verkrijgen van de juiste schaduw van concealer.

Colorbar volledige dekking concealer:

Colorbar is ook een buitenlandse merk met een goede kwaliteit make-up. Dit bijzondere product is vergelijkbaar met de concealer Nyx in een vaas en komt in een pot te. De corrector is romig, dus het helpt om de huid gehydrateerd te houden. Het kan gemakkelijk worden gevonden in een winkelcentrum of colorbar tellers in warenhuizen. De prijs is ook redelijk. Het heeft SPF 35, dus het is een voordeel. Het product kan eenvoudig worden gemengd met make-up spons of vingertoppen en is vrij van parfum en niet-comedogeen.

Mac Studio Finish Concealer:

Mac Studio Finish concealer is erg goed, zowel in de dekking en op het vlak van het behoud van een gezonde huid. poriën niet verstopt raken, wat geweldig dekking biedt. De concealer is verkrijgbaar in de maten tub en heeft SPF 3 Dus helpen om de schadelijke stralen van de zon. Er zijn vele kleuren verkrijgbaar en u kunt eenvoudig kiezen tussen hun nuances in elke deur mac. Dit is bekend als de beste concealer voor droge huid.

Lotus Herbals natuurlijke mix quick trickstick:

Dit is een natuurlijk product uit het huis lotus kruiden die steun overmaat geeft. Het is eenvoudig aan te brengen en te dragen omdat het zeer compact. Geeft mat effect en houdt ook de huid gezond. Zij stelt ook voor je huid beschermd tegen de schadelijke stralen van de zon te houden. E 'verrijkt met botanische extracten en claimt het deel van een concealer en foundation zodat het gebruikt kan worden over het gezicht ook spelen. Deze correctie kan gemakkelijk worden gevonden in alle grote schoonheid winkels en on-line en is ook redelijk geprijsd.

Deborah 24 UUR perfecte concealer:

Deborah heeft een geweldig product dat volledige dekking van donkere vlekken, donkere kringen, vlekken en alle onvolmaaktheden geeft. Het is een romige textuur in een formaat concealer stok koekenpan. En 'de lange termijn en zal niet verstoppen de poriën. Het geeft een mat effect en is vrij van ingrediënten die schadelijk zijn voor de gevoelige huid kan zijn. Het is zeer geschikt voor feesten en voor dagelijks gebruik. Dit product is te vinden op alle geldautomaten of online Deborah.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha