Top 5 beste Revlon MascaraMascara's zijn een leuke manier om te openen en te definiëren ogen en Revlon biedt een uitgebreide collectie van mascara. U kunt ook mascara die zijn multi tasking vinden - al het werk doen! En het is natuurlijk, maar het is duidelijk dat als het gaat om mascara Revlon in je opkomt als eerste.

Hier zijn we een opsomming van de top vijf van Revlon mascara. Ieder van hen zijn direct beschikbaar in de detailhandel, Revlon en zijn ook online beschikbaar.


Laten we beginnen met de lijst van Revlon Mascara nu, oke?

Revlon Lash Mascara Fantasy High Definition:

De High Definition Mascara Revlon Lash Fantasy beweert te verlengen en verdikken wimpers. Het wordt geleverd met een goede stok. De buis is double-ended - één bevat primers en de andere bevat mascara. Deze waterproof mascara niet klonteren en blijft voor een goede tijd; Dit maakt het de meest geliefd bij Revlon mascara.

Revlon Grow Luscious Mascara Lash Drankje door:

De Grow Luscious Lash Mascara Door Potion is de perfecte oplossing voor je wimpers verlengd! Dit schattige mollige stok niet aggregeren of maak een puinhoop onder de ogen. Er zijn twee versies van deze mascara - wasbaar en waterdicht. Blijft gedurende 4 uur. De applicatie is zo eenvoudig zijn toverstok heeft goede haren. Zoals waterdicht, vereist een reinigingsmiddel voor de verwijdering.

Fabulash Revlon Mascara:

Fabulash! Fabulous wimpers zijn wat deze mascara belooft. Het wordt geleverd in een eenvoudig pakket - een zwarte cilinder met een fatsoenlijke toverstok. Verdikt de wimpers en als overdreven, zou kunnen leiden tot stolsels. Dit vereist een goede waterproof mascara remover te verwijderen. Gebruik altijd een watje gedrenkt in goede make-up remover om de mascara te verwijderen.

Revlon Double Twist Volumizing Mascara:

Deze mascara interessant wordt geleverd met een toverstok wees en vergt wat oefening aan te brengen zonder beschadiging van het oog. Het is waterdicht en schilfert niet af. Geeft definitie aan fabelachtige wimpers en voegt direct volume. Dit helpt bij het bereiken van de glamoureuze look die iedereen wil mascara! Blijft de hele dag en geen re-applicatie nodig. En 'opent zeker uw ogen. Om het te verwijderen, moet je een crème op basis reinigingsmiddel nodig.

Revlon Mascara Water Tight:

Nog een andere interessante naam, Revlon Mascara smalle water aanspraken op waterbestendig, veegvast en een verblijf van het product gedurende de dag. De borstelharen scheiden de wimpers goed en geef ze mooie definitie. Het voegt volume aan de wimpers. Niet gebukt, maar opent haar ogen groot en breed. Niet waterdicht. Toch kunt u een make-up remover te gebruiken om, zodat er geen tugging wimper gebeurt verwijderen. Niet aggregeren en niet de schalen onder de ogen te vinden.

Het verwijderen Mascara is een kunst. Zorg er steeds voor een goede kwaliteit make-up remover te gebruiken om te verwijderen. Ook het reinigen van de huid en dep op sommige moisturizer zoals wimpers vocht nodig. Als u last heeft van overmatig drogen van de wimpers, waardoor ze kwetsbaar, een dokter raadplegen.

Houd in gedachten dat mascara moet worden gebruikt voor maximaal drie maanden en moet worden opgeslagen in een schoon en hygiënisch als eetstokjes hebben direct toegang tot je wimpers en innerlijke kern van het oog.

Dus vertel ons de meisjes, wie is je favoriet? Schiet een reactie en laat het ons weten! Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha