Top 5 baksteen rode lippenstift tinten beschikbaar in IndiaBen jij een fashion freak als de meeste andere vrouwen? Bent u meestal rond te kijken voor verschillende tinten lippenstift op uw huid toon aan te vullen? Om uw zoekopdracht door het dragen van de juiste tint rood lipstick─Brick Red eindigen!

Rode lippenstift maakt een sterke verklaring. Ze zijn vrouwelijk, maar pak een punch van karakter. En als het gaat om steenrood, de sky is the limit!


Laten we eens een kijkje nemen op de top 5 tinten baksteen rode lippenstift voor alle huidtinten:

Maakt niet uit wat je huidskleur, is er een schaduw van rode lippenstift baksteen voor iedereen! Hier zijn de top 5 lipsticks baksteen die je kunt proberen:

Coloressence:

Schilder uw wereld met deze rode baksteen rode tint fascinerende (67), uitsluitend uit het huis van Coloressence. Deze schaduw van Coloressence heeft een mix van koriander en basilicum, die de lippen voedt. Lippenstift biedt zachtheid, glans en werkt als uw zon-guard personeel met SPF 1 Je hebt de kans om de romige textuur van dit laatste steen rode lippenstift die een matte en naadloze biedt voelen. De donkere pigmenten duren de hele dag, geen verdere aanpassingen.

Prijs: Rs.125 voor 4g.

Maybelline Color Sensational Door:

De serie van Maybelline Color Sensational presenteert een tint Peppy baksteen rode lippenstift voor vrouwen. Deze schaduw biedt zowel een glossy glans en hydraterende voordelen. Dit is de juiste keuze voor vrouwen die houden van de glanzende lippen. Blokkeren technologie Maybelline Vocht beschermt de lippen tegen uitdroging en schilfering, waardoor de lippen super glad dat laatste de hele dag.

Prijs: Rs. 275 voor 4g.

Soul Tree:

Dit merk Ayurvedische geeft u een geschenk van de natuur in de vorm van zijn nieuwste lippenstift rode baksteen. Haar effen kleur is afkomstig van natuurlijke pigmenten. Zijn no-chemische formule maakt deze schaduw een populaire keuze voor vrouwen die in het behoud van hun gezondheid van de huid, zelfs tijdens het proces geloven. Lippenstift krijgt zijn goedheid van natuurlijke pigmenten, boter, amandelolie en honing. Het is zeker een van de beste manieren om te kijken artistiek mooi en vorstelijk.

Prijs: Rs. 450 tot 5g.

Cherry Chic Door Lakme:

Wanneer we spreken over de beste merken van make-up, niemand kan negeren Lakme! Cherry chic 9-5 reeks Lakme is een ding van schoonheid. De schaduw is niet sterk, maar op de grond, sprankelend, en romig. Blijft zonder te verbleken tot 10 uur en voedt je lippen. Deze variatie exclusieve Indian Red Brick heeft uitmuntendheid aangetoond in nieuwe Lakme. Verliefd op haar lippen weer en ze te verwennen met de goedheid van tarwekiemolie en vitamine E, uitsluitend gemengd in deze chique tinten van Lakme.

Prijs: Rs. 400 voor 6ml.

Door Rosy zondag Lakme:

Heeft u de magie in je leven gemist? Overschakelen naar het gebruik lippenstift Rosy zondag van Lakme. Dit product is een grote amalgaam van tinten roze en rode baksteen. Deze zeldzame combinatie benadrukt uw frisheid en charme verborgen. Voedt de lippen met sporen van olie, tarwekiemen en vitamine E aanwezig is. Zegen jezelf met de vrijheid om aan te raken met deze ongelooflijke steenrood schaduw. U moet bezitten lipstick zeer op prijs als je wilt om te experimenteren met je uiterlijk (en schud de wereld mooi).

Prijs: Rs. 400 voor 6ml.

Kijk om je heen en vraag jezelf, omdat je niets minder dan het beste verdienen? Het is omdat je speciaal in uw unieke manieren zijn. Probeer deze ongelooflijke tinten van rode lippenstift en ontdek uw verborgen schoonheid. Ontdek verschillende kleuren en tinten. De hier genoemde kleuren werkt met bijna alle huidtinten. Het enige wat je hoeft te doen is stap uit je comfort zone!

Heb je geprobeerd een van de hierboven genoemde kleuren van rode lippenstift met een borstel-up je uiterlijk? Deel uw gedachten in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha